Ameliyat olmaya karar verdiniz sanırım canım hayırlısı olsun inşallah bence iyi bi karar kurtulmuş olursunuz umarım herşey gönlünüzce olur ❤Bursadayız canım bursa üroloji doktoru burhan coşkun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ameliyat olmaya karar verdiniz sanırım canım hayırlısı olsun inşallah bence iyi bi karar kurtulmuş olursunuz umarım herşey gönlünüzce olur ❤Bursadayız canım bursa üroloji doktoru burhan coşkun
Yazarım tabi ah bir çare buldam yazmadık yer köşe bırakmıcamKesinlikle yaz canım bende bekliyorum sonuçlarını inşallah hayırlısı olur evet az bi artış olmuş ama düzenli kullanmamasına bağlıyorum ben birde eşim hafta da 1 akşam alkol aliyo maalesef onu bıraktıramıyorum ona o yüzden etkisi olmadı çok bence
Amin canım inşAllah bursada doktor arastırmadayım bursa uludag cok ilerı tarıhe verdı ameliyatıAmeliyat olmaya karar verdiniz sanırım canım hayırlısı olsun inşallah bence iyi bi karar kurtulmuş olursunuz umarım herşey gönlünüzce olur ❤
Evet ileri tarihe veriyorlar genelde kuzum bize de 2 ay sonrasına vermişti varikosel teşhisini koyan dr bizde ali ertan beye gittik 3 gün sonraya verdi tarihAmin canım inşAllah bursada doktor arastırmadayım bursa uludag cok ilerı tarıhe verdı ameliyatı
Merhaba test verdınız miEvet ileri tarihe veriyorlar genelde kuzum bize de 2 ay sonrasına vermişti varikosel teşhisini koyan dr bizde ali ertan beye gittik 3 gün sonraya verdi tarih
Canım merhaba. Konuyu ben açmıştımMerhaba test verdınız mi
Ay masallah Rabbım nasıp etsınCanım merhaba. Konuyu ben açmıştımiki kutu kullandıktan sonra tüp bebeğe geçmek için prosedür olarak test verdik. Üçüncüyü kutuya doktor geçmeyin dedi. Test harika çıktı. Eski sonucuna göre ileri hareketlilik ve sayı iki kat artmış. Doğal yolla deneyin üç ay dedi
![]()
Amin canımAy masallah Rabbım nasıp etsın
Pazartesi vericez inşallah ama iyi bir sonuç alacağımızı sanmıyorum çünkü eşim içmedi ilacıMerhaba test verdınız mi

Merhaba canımesrbhr Canım postun üstünden çok zaman geçmiş ama tesadüfen rastladım hamilesin galiba allah bi an önce kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
benim eşimde de hareketsizlik sorunu var argifex kullanarak mı gebe kaldın lütfen bana da yardımcı olur musun?
Çok sevindim benimde %15 eşimin hareketliliği sayıda falan sorun yok. Canım ya bana da çok büyük umut oldun şu an Allah razı olsun sağlıkla büyüt çocuğunu inşallahMerhaba canımEvet hamileyim, nasipse Şubat sonu doğum var Rabbim sağlıkla nasip etsin
Argifex üç kutu kullandı eşim, üç ay sonunda tahlil yaptırdık. Hareket %10 lardan %70 lere çıktı çok şükür
Bende de polip vardı, aldırdığım ay da hamile kaldım
![]()
Yani önce Allah'in izniyle tabi ama ben ilacın faydalı olduğuna inanıyorum. Çünkü daha önce başka ilaçlar da kullandı. İnşallah size de bir mucize gelmesine aracı olurÇok sevindim benimde %15 eşimin hareketliliği sayıda falan sorun yok. Canım ya bana da çok büyük umut oldun şu an Allah razı olsun sağlıkla büyüt çocuğunu inşallah![]()