Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar eşim de 2. derece varikosel var ama ameliyat şart değilmiş biz bitkisele yönelmek istiyoruz. Evde kullanıpta ileri harekette yükselme gören var mı? Neler kullandınız yardımcı olun nolur
Kızlar eşim de 2. derece varikosel var ama ameliyat şart değilmiş biz bitkisele yönelmek istiyoruz. Evde kullanıpta ileri harekette yükselme gören var mı? Neler kullandınız yardımcı olun nolur
Benim eşimdede vardı doktor direkt ameliyat vs demişti birkaç ay bekleyelim dedik ama zaten eşim test verdiğinde ben hamileymişim direkt ilaca ameliyata yönelmeyin çoğu kişide varmış zaten sağlıklı beslensin yeterli
Sağlıklı beslensin sigara içiyorsa bırakmaya çalışsın yada azaltsın mutlaka. Birde keçiboynuzu eşim çok yemişti. Onun dışında doktor önerdiyse farklı vitaminler var bunun için çözümsüz bir durum değil kesinlikle
Benim esimdede vardı derecesini veya boyutunu bilmiyorum ama bölgesel uyusturmayla yarım saatlik bi operasyonla geçirdi bir yada iki ay sonra hamile kaldigimi öğrendim , bence ameliyat korkulacak bişey değil ilaçlar çok uzun vadede sonuç gosteriyo o kadar sabrıniz varsa deneyebilirsiniz