- 14 Eylül 2020
- 153
- 74
- 48
- Konu Sahibi Goncagul123
Kızlar merhaba eşinde sperm hareketsizligi olup hamile kalanlar varsa nasil tedavi gördünüz .arı sütü ve polen karışımını duymuşmuydunuz deneyen ve ise yarayan varmi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben bi senelik evliyim şu an çatlatma ignesi tedavisi görüyorum ama ise yarıcani sanmiyorumSuskunolu beybi buraya bakar mısın
Bu arada benim eşimde de aynı sorun var ben hala hamile kalamadım. Ama kalanları duydum. Sonucunuzu atabilir misiniz
Bende bi yıldır evliyim. Eşinizin sperm sayısı kaç? Soruna bağlı. Sayı değişkendirBen bi senelik evliyim şu an çatlatma ignesi tedavisi görüyorum ama ise yarıcani sanmiyorum
Yavaş hareketli %15 yerinde %25 ileri hızlı 0Bende bi yıldır evliyim. Eşinizin sperm sayısı kaç? Soruna bağlı. Sayı değişkendir
Sizin nasil canimBende bi yıldır evliyim. Eşinizin sperm sayısı kaç? Soruna bağlı. Sayı değişkendir
Hangi sonuç spermiyogramı mı soruyorsunuz tam anlayamadım daSuskunolu beybi buraya bakar mısın
Bu arada benim eşimde de aynı sorun var ben hala hamile kalamadım. Ama kalanları duydum. Sonucunuzu atabilir misiniz
Sana demedim canım konu sahibine dedim, spermiyogramı atması için.Hangi sonuç spermiyogramı mı soruyorsunuz tam anlayamadım da![]()
yalnızca ileri hız kötü canım bakYavaş hareketli %15 yerinde %25 ileri hızlı 0
Sperm sayısı 48 milyon ölü yok sadece hareket hızı düsük
Bzm ilk yaptığımız sperm testi söyle idi: sayı 24.3 milyon, konsantrasyon 8 milyon, ileri hız 0. Yerinde hareket %1, hareketsiz %99.Sizin nasil canim
Doğal yollarlamı hamile kaldı canimyalnızca ileri hız kötü canım bakSuskunolu kardeşimiz galiba 100-200 bin sperm ile gebe kalmıştı. Hemde hareket sıfır olmasına rağmen. Sende en azından yavaş ileri hareket de var.
Canım tedavi gördün müHangi sonuç spermiyogramı mı soruyorsunuz tam anlayamadım da![]()
İleri hızlı sıfır önemli olanda oymus bilmiyorum bi üroloji doktoru aşılama bile tutmaz sizin dedi kendi kadın dogum doktorum kim dediyse inanmayın olur diye çatlatma ignesi vuruyo allahtan ümit kesilmez ama merak ediyorum benim gibi olanlariyalnızca ileri hız kötü canım bakSuskunolu kardeşimiz galiba 100-200 bin sperm ile gebe kalmıştı. Hemde hareket sıfır olmasına rağmen. Sende en azından yavaş ileri hareket de var.
EvetDoğal yollarlamı hamile kaldı canim
Anladım canım ben yanlış anlamışımSana demedim canım konu sahibine dedim, spermiyogramı atması için.
Seni şey için etiketledim. Sayı ve hareket az olmasına rağmen doğal yoldan hamile kaldığın için. Konu sahibine yardımın dokunur belki. ❤
Tedavi görmedim ama bu sene sonu tedavi için hazırlık yapmıştık. Tüp bebek merkeziyle görüşüp izlenecek yolu öğrenmiştik. Beklediğimiz bu süre içerisinde hamile kaldım.Canım tedavi gördün mü
Çok güzel yaa insallah bizede nasip olurrTedavi görmedim ama bu sene sonu tedavi için hazırlık yapmıştık. Tüp bebek merkeziyle görüşüp izlenecek yolu öğrenmiştik. Beklediğimiz bu süre içerisinde hamile kaldım.
Amin inşallah❤ isteyen herkes bu haberi alsın❤. Biliyorum beklemesi zor ve yıpratıcı bir süreç ama bazen hiç beklemediğimiz anda mucizeler oluyor. Sizin de dilerim böyle olur.Çok güzel yaa insallah bizede nasip olurr
Canım merhaba gezinirken gördüm de hamilesin sanırım bu test sonuçlarına göre nasıl oldu test mi yanlıştı yoksa tedavi vs ile mi oldu cevaplarsan çok sevinirim.Kızlar merhaba biz de bir yıldır istiyoruz olmuyor Dün yaptık testi sonuçlar nasıl . Çok kötü sanki