hız artar çok da düşük değil . izmirde misiniz ?Herkese selamlar
Öncelikle bebek isteyen Allah herkese nasip etsin
Eşim sperm testi verdi
Sayı ve morfoloji gayet iyi fakat hızı biraz düşük geldi Sperm hızını arttırabilmek için doktor vitamin ilaçları yazmış fakat artar mı
Birkaç sayfada sayı artar fakat hızı artmaz diye forumlar okudum tecrübeleriniz var mıdır
Lütfen yorumlarınızı eksik etmeyin
Hangi ilaclari verdi acaba dogrulugunu bilmem ama biz 45 gun ilac kullandik gittik test verdik aslinda 3 ayda yenileniyomus belkide vermemeliydik kür kullanmadik korktum sayi cok guzel artti ama hiz malesef şimdi keciboynuzu suyuna basladim 1 ay sonra tekrar test verecez size hangi ilaçlar verildiHerkese selamlar
Öncelikle bebek isteyen Allah herkese nasip etsin
Eşim sperm testi verdi
Sayı ve morfoloji gayet iyi fakat hızı biraz düşük geldi Sperm hızını arttırabilmek için doktor vitamin ilaçları yazmış fakat artar mı
Birkaç sayfada sayı artar fakat hızı artmaz diye forumlar okudum tecrübeleriniz var mıdır
Lütfen yorumlarınızı eksik etmeyin
Yok manisadayım inşallah diyorumm bende de prolaktin hormonu %33 çıktı biraz yüksek sanırım o da gebeliğe engelmiş umarım allah isteyen herkese nasip ederhız artar çok da düşük değil . izmirde misiniz ?
Hangi ilaclari verdi acaba dogrulugunu bilmem ama biz 45 gun ilac kullandik gittik test verdik aslinda 3 ayda yenileniyomus belkide vermemeliydik kür kullanmadik korktum sayi cok guzel artti ama hiz malesef şimdi keciboynuzu suyuna basladim 1 ay sonra tekrar test verecez size hangi ilaçlar veril
Benim esim sigara içiyodu oncden 2 paket sonra ilaca basladi azaltti gunde 7 8 icti kasim 10 gibi basladi gunde 2 kere proxed plus icti yaninde Qenzim10 verdim hucre yenilenmesi hizlansin diye kür hic yapmadim sadece haftada 2 3 gun nohut yemeği yaptim tam 45 gun sonra 3 kutu bitti test verdik sayı 94 milyondan 210 milyon olmustu ama ileri hızlı ve yavaş toplamı yuzde 31 ve ileri hızli 8 ileri yavaş 23 tü sonra çok üzüldük yine eşim ocak 10da sigarayi tamamen biraktı spor yapiyo haftada 2 3 gun yuruyuş bandinda kilosu var biraz ve 4. Kutu bitti proxed plusta ve 5 gundur keciboynuzu kürüne başladım sabahlarida bi çay kasıgı egircayir ari sutu bal poleninden veriyorum bende yiyorum proxed plusta 5.kutuya gectik bence eşimde asıl sorun kolestrol ve karaciger yaglanmasi onlar vucut isisini arttiriyo bu da hareketsizlestiriyo onun içinde deve dikeni ekstratı hap olarak siparis ettim daha gelmedi karışık yazdım ama bu şekilde diyet yapmiyo yediklerine pek dikkat etmiyo 1 ay sonra yine test verecez insallah hamile kalirimda gerek kalmaz testeNeorfit ve proxed plas bu iki ilacı yazmış fiyatları uçuk tabi ama napalım alıp deneyeceğizileri doğru hareket hiç yok yavaş doğrusal olmayan hareketlilik %38 umarım artar diye dua ediyorum sizin sonuçlar nasıl geldi ?
Keciboynuzu kürü eşinin hormonlarina baktir fsh lh yuksekse yapma dusuk veya normalse yap benim eşimin düşüğe yakındi diye yapıyorum ben bile korkuyorum ters tepermı diye insallah sifa olurNeorfit ve proxed plas bu iki ilacı yazmış fiyatları uçuk tabi ama napalım alıp deneyeceğizileri doğru hareket hiç yok yavaş doğrusal olmayan hareketlilik %38 umarım artar diye dua ediyorum sizin sonuçlar nasıl geldi ?
Nelee kullandınız vitamin vs ve kürü nasil yaptiniz bi de sonuçları nasıldı gozunuz aynin bu aradaEsimin ileri hareketlisi dusuktu. 1 ay keciboynuzu kürü yaptik, özünü de sabah yedi. Bazi vitaminler kullandik. Bu ay hamile kaldim şükür.
Beslenmenize cok dikkat etmelisiniz spor yapin mumkunse alkol ve sigara olmasin.
Yani vitamin herkese gore degisir bence doktorunuzun verdiklerini kullanin.Nelee kullandınız vitamin vs ve kürü nasil yaptiniz bi de sonuçları nasıldı gozunuz aynin bu arada
Yok ilk sonucunuz nasıldı sevindim adınıza darısı isteyenlere peki keciboynuzu suyu kullanirkenmi kaldiniz bittikten sonrakı aymıYani vitamin herkese gore degisir bence doktorunuzun verdiklerini kullanin.
Esim hem iyi beslendigi hem spor yaptigi icin doktor bize takviye vermedi ama erkek ureme sagligi icin onemli bazi maddeler var onlari aldik. Zaten size verilen takviyelerin icinde de vardir onlar.
Sonuca baktirmamiza gerek kalmadi yani hemen hamile kaldim.
İnşallah allah herkese şifa versinKeciboynuzu kürü eşinin hormonlarina baktir fsh lh yuksekse yapma dusuk veya normalse yap benim eşimin düşüğe yakındi diye yapıyorum ben bile korkuyorum ters tepermı diye insallah sifa olur
İnşalllahh canımBenim esim sigara içiyodu oncden 2 paket sonra ilaca basladi azaltti gunde 7 8 icti kasim 10 gibi basladi gunde 2 kere proxed plus icti yaninde Qenzim10 verdim hucre yenilenmesi hizlansin diye kür hic yapmadim sadece haftada 2 3 gun nohut yemeği yaptim tam 45 gun sonra 3 kutu bitti test verdik sayı 94 milyondan 210 milyon olmustu ama ileri hızlı ve yavaş toplamı yuzde 31 ve ileri hızli 8 ileri yavaş 23 tü sonra çok üzüldük yine eşim ocak 10da sigarayi tamamen biraktı spor yapiyo haftada 2 3 gun yuruyuş bandinda kilosu var biraz ve 4. Kutu bitti proxed plusta ve 5 gundur keciboynuzu kürüne başladım sabahlarida bi çay kasıgı egircayir ari sutu bal poleninden veriyorum bende yiyorum proxed plusta 5.kutuya gectik bence eşimde asıl sorun kolestrol ve karaciger yaglanmasi onlar vucut isisini arttiriyo bu da hareketsizlestiriyo onun içinde deve dikeni ekstratı hap olarak siparis ettim daha gelmedi karışık yazdım ama bu şekilde diyet yapmiyo yediklerine pek dikkat etmiyo 1 ay sonra yine test verecez insallah hamile kalirimda gerek kalmaz teste
canım ben seni bizim topikten biliyorum anne olmak isteyenlerden sankiNelee kullandınız vitamin vs ve kürü nasil yaptiniz bi de sonuçları nasıldı gozunuz aynin bu arada
Evet hala olamadimcanım ben seni bizim topikten biliyorum anne olmak isteyenlerden sanki
doğru mu
Kendi sorunlarim durdu artik eşime odaklandim bu seferdecanım ben seni bizim topikten biliyorum anne olmak isteyenlerden sanki
doğru mu
İnsallah moralini bozma çabala kür yaparsan ayda 1 test ver ilacta ise 3 ayda ver 3 ayda etki ediyomuş ilaçlar inşallah yakın zamanda sonuç alirsın ama çabayı elden bırakmaİnşalllahh canım
10du ileri hareketli sayisi. Keciboynuzu kuru 3 ay yapiliyor ama gerek kalmadi 1 ay sonra hamile kaldim.Yok ilk sonucunuz nasıldı sevindim adınıza darısı isteyenlere peki keciboynuzu suyu kullanirkenmi kaldiniz bittikten sonrakı aymı
10du ileri hareketli sayisi. Keciboynuzu kuru 3 ay yapiliyor ama gerek kalmadi 1 ay sonra hamile kaldim.
Darisi sizlere olsun hayirlisiyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?