fiona13 🌼Good vibes only 🌼 Kayıtlı Üye 29 Mayıs 2020 3.093 3.730 133 30 Ocak 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi astala85 #21 Yellowpepper .!.: 10du ileri hareketli sayisi. Keciboynuzu kuru 3 ay yapiliyor ama gerek kalmadi 1 ay sonra hamile kaldim. Darisi sizlere olsun hayirlisiyla Genişletmek için tıkla... canım sen bana da özelden yardımcı olmuştun ya benim eşim morf 2 ama detayları yazmıyor sence neden olabilir herkes detay olmalı diyor :/
Yellowpepper .!.: 10du ileri hareketli sayisi. Keciboynuzu kuru 3 ay yapiliyor ama gerek kalmadi 1 ay sonra hamile kaldim. Darisi sizlere olsun hayirlisiyla Genişletmek için tıkla... canım sen bana da özelden yardımcı olmuştun ya benim eşim morf 2 ama detayları yazmıyor sence neden olabilir herkes detay olmalı diyor :/
Yellowpepper Guru Kayıtlı Üye 5 Kasım 2014 1.879 2.284 333 30 Ocak 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi astala85 #22 fiona13 .!.: canım sen bana da özelden yardımcı olmuştun ya benim eşim morf 2 ama detayları yazmıyor sence neden olabilir herkes detay olmalı diyor :/ Genişletmek için tıkla... Bazi hastaneler detayli yazmiyor baska yerde yaptirabilirsiniz
fiona13 .!.: canım sen bana da özelden yardımcı olmuştun ya benim eşim morf 2 ama detayları yazmıyor sence neden olabilir herkes detay olmalı diyor :/ Genişletmek için tıkla... Bazi hastaneler detayli yazmiyor baska yerde yaptirabilirsiniz