Sperm hızı düşük olanlar toplaşalım dertleşelim:((

ispinoza

Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2020
188
81
18
Merhabalar herkese eşimin sperm hızı yüzde 1 tecrübeli olan arkadaşlar sperm ileri hızını nasıl artırdınız neler kullandınız paylaşırsanız çok faydalı olacak. Bizim hormonlarımız normal varikoselimiz de yok eşim çocukluğunda fıtık ameliyatı oldu bu sebepten testisin biri az gelişmiş artıranlar imdadımıza yetişin neler yaptınız??? :cry: :cry:

Bizim yuzde 3 hareketliydi. Hareket hızı çok düşüktü. Kalitesi de yuzde 30 muydu neydi. O da dusuktu. Sayısı iyiydi. Doktor eşime maxijuno diye bir karisim verdi eczaneden. Bir kaç defa kullandı.biz urolojiye falan gidecektik varikosel falan mı var diye. Nasıl olduysa O dönem ben hamile kaldi m.

Bizim yuzde 3 hareketliydi. Hareket hızı çok düşüktü. Kalitesi de yuzde 30 muydu neydi. O da dusuktu. Sayısı iyiydi. Doktor eşime maxijuno diye bir karisim verdi eczaneden. Bir kaç defa kullandı.biz urolojiye falan gidecektik varikosel falan mı var diye. Nasıl olduysa O dönem ben hamile kaldi m.
Nasip olduktan sonra sebepler de ortadan kalkıyor aslında ama biz yine de deneyelim her şeyi öyle tevekkül edelim. Bize de wm multifer diye bir ilaç verdiler ayrıca keçinoynuzu kürü yapıyoruz 1 aydır ama özelşikle hıza iyi gelen şeyler arıyorum

Canım keçi boynuzu özü solgar 200luk e vitamini tavsiye ederim bizimki sayı çift haneli rakamken bir anda 119milyona cıktı morfoloji de 0ken 4 oldu

Ayrıca hamile kalmadan once bir ay onceden de esıme folık asit vermısım arastırma larıma gore erkeklerde faydalı ımıs ozellıkle dna hasarlarına

Merhabalar herkese eşimin sperm hızı yüzde 1 tecrübeli olan arkadaşlar sperm ileri hızını nasıl artırdınız neler kullandınız paylaşırsanız çok faydalı olacak. Bizim hormonlarımız normal varikoselimiz de yok eşim çocukluğunda fıtık ameliyatı oldu bu sebepten testisin biri az gelişmiş artıranlar imdadımıza yetişin neler yaptınız??? :cry: :cry:
Hız düşüklüğü bizdede vardı degeeleei hatırlamıyorum ama ilişkiden sonra poponun altına yastık joy ayaklarını duvara daya yarım saat kadar yat ancak gidiyo hımbıllar😄

Kullandığımız kür ve ilaçlar Spermiogramda 3 aydan önce etkisini göstermez diyorlar ama yaptıklarım işe yarıyor mu diye ayda 1 test verenler var nd sıklıkta spermiogram yaptırılır acaba

Back
X