Erkek İnfertilitesi Sperm ileri hareket problemi...?yardımlarınızı bekliyorumm

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Insolsun

Neyse Ki Yarın Var Umutların En Sevdiği Gün ☘️🕊️
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2020
986
1.124
33
32
Arkadaşlar merhabalar... Eşinde sperm ileri hareket problemi olanlar var mı.. Varsa ne gibi tedaviler gördü bitkisel neler kullandı faydasını gördünüz mü? Yardımcı olabilir misiniz şimdiden teşekkür ederim

Yardımcı olabilecek?

BEN vardım canım ileri hız 2 ydi proxeed plus çaksır suyu keöi boynuzu pekmeziyle 1 bucuk ay sonra yüzde 5 oldu baktık olmuyor varikosel ameliyatı olması lazım dedi doktor çift taraflı varikosel varmış bu süre zarfında çakşır suyu ve keçi boynuzu pekmezini hala içiriyorum doktor 3 ay sonra tekrar test yapcak

BEN vardım canım ileri hız 2 ydi proxeed plus çaksır suyu keöi boynuzu pekmeziyle 1 bucuk ay sonra yüzde 5 oldu baktık olmuyor varikosel ameliyatı olması lazım dedi doktor çift taraflı varikosel varmış bu süre zarfında çakşır suyu ve keçi boynuzu pekmezini hala içiriyorum doktor 3 ay sonra tekrar test yapcak
Anladım canımm iyi olur inşallah... Bizim de önce yüzdelik dilimde yarı yarıyaydı doktor ileri hız sorunu var dedi.. Bitkisel ilaç kullandı 1.5 ay sonra tekrar test yaptık bayağı düzelmiş değer dedi.. Bende yumurta çlama tembelliği var klomen kullandım bende yarın adet günüm ama erken gebelik testim negatif 😔neden olmadı bilmiyorum düzelmiş aslında problem büyük oranda

Anladım canımm iyi olur inşallah... Bizim de önce yüzdelik dilimde yarı yarıyaydı doktor ileri hız sorunu var dedi.. Bitkisel ilaç kullandı 1.5 ay sonra tekrar test yaptık bayağı düzelmiş değer dedi.. Bende yumurta çlama tembelliği var klomen kullandım bende yarın adet günüm ama erken gebelik testim negatif 😔neden olmadı bilmiyorum düzelmiş aslında problem büyük oranda
İnstagramda bir sayfa var yumurta tembelliği için clife adı bir bak istersen senin probleminde olan bayanlar fayda görmüş baya

İnstagramda bir sayfa var yumurta tembelliği için clife adı bir bak istersen senin probleminde olan bayanlar fayda görmüş baya
Sağol canım bakarım.. Doktor tavsiyesine göre değerlendiririm belki

Nasil düzeltiriz peki ileri hızı?

Nasil düzeltiriz peki ileri hızı?
Benim doktorum bitkisel ilaçlar verdi canım Bi bitkinin çayı bitkisel Bi kapsül bir de bal a karıştırdığımız bişey vardı. Ama geçen olmadı bu ayda olmadı bugün doktordan geldim yine eşinin durumu iyi diyo bana yine klomen verdi

Bizdede ileri hareketlilik sıfır malesef diğerleri düzeldi ama o iki aydır sıfır cikiyr

Merhabalar ozelden yazacaktim ama bulamadim ozelden yazmayi , gebe kalabildiniz mi bizimde ileri hiz %4 proseed e basladik

Back
X