Gebeliğe Hazırlık Sperm İleri Hareketi ve Hareketsizliği Hakkında

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canım madem emek sarfediyorsun.. bence düzenli olarak kullandır eşine... mutlaka yapın yani herkese etki ediorsa vardır demekki bir katkısı düzenli kullanınca

canım madem emek sarfediyorsun.. bence düzenli olarak kullandır eşine... mutlaka yapın yani herkese etki ediorsa vardır demekki bir katkısı düzenli kullanınca
bu ay sadece çok üstüne düştüm ama gene bazen ben unutunca bile eşim hatırlatmıyor çünkü kullanmak ona da zor geliyor gerçekten çok kötü tatları var başında bekliyorum içmesi için

valla biz o kdar emek sarfediyorsak kendileride ödün verecek.. tek başımıza yapmıyoruz sonuçta çocuğu.. katlanacak vallahi.. bakalım bizim kargo gelince bizimki ne yapacak yağlarla

valla biz o kdar emek sarfediyorsak kendileride ödün verecek.. tek başımıza yapmıyoruz sonuçta çocuğu.. katlanacak vallahi.. bakalım bizim kargo gelince bizimki ne yapacak yağlarla
valla takip bizde bilmiyorum bende kendi başlarına bişey yapmıyorlar
hayırlısı olsun inş. güzel sonuçlar alırız

Normal morfoloji yuzde 18 ileri hareketı bı suru var anlamadım ama yuzde 39 fılan. Test sonuclarınu tam anlamadım ben. Eşim en son 2 gun once boşalıp gıttıgı ıcın tekrar sonuc ıstemıs en az 3 gun boşalmayıp gıtmesı gerekoyomus

Evet 3-4 gün önceden olması gerekiyordu

Cnm en neti 4 gün.. Siz 4 gn olunca gidin baktırın mutlaka

benim eşimdede aynı sorun var oda emodex kullanıyor aralık ayından beri yani 8 aydır ama malesef sonuçlarında hiçbir gelişme olmadı, doktorlar tüp bebeğe yönlendiriyorlar artık, emodex dışında bitkisek kürler falanda kullanıyor ama malesef sonuçlar düzelmiyor.

yanıklar baharattan ne geldi size geçen ay bizde onlardan kür aldık kullandı eşim hatta bu ay yine sipariş verdi onları kullanıyor şuanda.

yumişşhalamın eşinde de sprem hareketsizliği vardı kullandigi ilaci bilmiyorum ama o da 3 ay kullandı bir fark olmadi bi 3 daha kullandı yine fark olmamis zaten ilk bebegi de tüp bebekti ikinci de böyle fayda etmeyince akışına bıraktılar hâla deniyorlar

yanıklar baharattan ne geldi size geçen ay bizde onlardan kür aldık kullandı eşim hatta bu ay yine sipariş verdi onları kullanıyor şuanda.
Canim siselerin ustunde karisim adi yazmiyor biliyorsun 3 sise geldi sadece biri devedikeni esansiydi digerleri kendileri hzirlamislar daha iyi i geldi bilmiyorm size iyi geldi mi

Canim siselerin ustunde karisim adi yazmiyor biliyorsun 3 sise geldi sadece biri devedikeni esansiydi digerleri kendileri hzirlamislar daha iyi i geldi bilmiyorm size iyi geldi mi
bizede deve dikeni göndermişler diğerlerini hatırlamıyorum eşim kullandı test verdi ama bir fark yoktu bu ay tekrara aldı eşime vücut ısın çok yüksek o etkiliyor demişler tekrar 3 karışım geldi yine biri devedileni, biri üzüm çekirdeği suyu biride osmanlı iksiri diye birşey bu ayda kullansın yine faydası olmazsa aldırmayacağım tekrar.

Bize de aynisini soyledi esim icin vucut isisi genelde yuksektir herhalde cnku cok terler usumez vs iste bol camasir ve soguk dus onerdi bunlarin disinda osmanli iksiri bize de geldi digeri ney blmiyorm yazmiyor onun uzerinde bz daha test vermedik baska birseye baslamistm onu da biraktk

benim eşiminde öyle kışın buz gibi havada bile vücudu sıcacıktır, eşime vücut sıcaklığım spermlerini öldürüyor demişler.

benim eşiminde öyle kışın buz gibi havada bile vücudu sıcacıktır, eşime vücut sıcaklığım spermlerini öldürüyor demişler.
Bize de oyle dedi canim.bilmiyorm ise yaradi mi hemen btti zaten amaan bilemedm ki yaa uzgunum artk cok hc takmadgm kdr bu konuyu taktm birakamiyorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…