- 8 Kasım 2016
- 2.143
- 1.818
- 133
- Konu Sahibi Zerdem2016
-
iki aydır doğal yolla deniyoruz sadece bu ay daha yoğunlaştım önceki ayda pek ilgilenmiyordum şokun üstüne şok yaşadığımız içinileri hareketlilik 0 mı ?
bu ay sadece çok üstüne düştüm ama gene bazen ben unutunca bile eşim hatırlatmıyor çünkü kullanmak ona da zor geliyor gerçekten çok kötü tatları var başında bekliyorum içmesi içincanım madem emek sarfediyorsun.. bence düzenli olarak kullandır eşine... mutlaka yapın yani herkese etki ediorsa vardır demekki bir katkısı düzenli kullanınca
valla takip bizde bilmiyorum bende kendi başlarına bişey yapmıyorlarvalla biz o kdar emek sarfediyorsak kendileride ödün verecek.. tek başımıza yapmıyoruz sonuçta çocuğu.. katlanacak vallahi.. bakalım bizim kargo gelince bizimki ne yapacak yağlarla
Evet 3-4 gün önceden olması gerekiyorduNormal morfoloji yuzde 18 ileri hareketı bı suru var anlamadım ama yuzde 39 fılan. Test sonuclarınu tam anlamadım ben. Eşim en son 2 gun once boşalıp gıttıgı ıcın tekrar sonuc ıstemıs en az 3 gun boşalmayıp gıtmesı gerekoyomus
Cnm en neti 4 gün.. Siz 4 gn olunca gidin baktırın mutlakaNormal morfoloji yuzde 18 ileri hareketı bı suru var anlamadım ama yuzde 39 fılan. Test sonuclarınu tam anlamadım ben. Eşim en son 2 gun once boşalıp gıttıgı ıcın tekrar sonuc ıstemıs en az 3 gun boşalmayıp gıtmesı gerekoyomus
Bu haftada tam yumurtlama haftası o yuzden boşa gıtmesın dıye gondermedımCnm en neti 4 gün.. Siz 4 gn olunca gidin baktırın mutlaka
aynen aynen... değerlendirmek gerek...Bu haftada tam yumurtlama haftası o yuzden boşa gıtmesın dıye gondermedımdiğer haftalarda gıtsın
benim eşimdede aynı sorun var oda emodex kullanıyor aralık ayından beri yani 8 aydır ama malesef sonuçlarında hiçbir gelişme olmadı, doktorlar tüp bebeğe yönlendiriyorlar artık, emodex dışında bitkisek kürler falanda kullanıyor ama malesef sonuçlar düzelmiyor.Kızlar Merhaba, ben 1 Yıllık evliyim son 3 aydır çocuk istiyorum..eşim şehir dışında çalıştığı için ovülasyon testi kullanmayı mantıklı gördüm bu ay kullandım ve ilk defa yumişimi yakaladım gördüm.. fakat çevremde o kadar sebebsiz hamiş olamayan dostlarım varki, bunun için kadın doğum uzmanına görünüp folikasit kullanmaya başladım, kontrola gittiğimde reglim biteli 3 gün olmuştu ve yumişim 16 mm idi, dr güzel dedi yumişe kadar büyür çatlar dedi ve sonra eşimin sperm test sonucunu gösterdik.. dünya başıma yıkıldı o an...
eşimin hareketsiz sperm sayısı %80 , ileri sperm hareketi ise malesef %1 .. eşim sağlıklı beslenen sigarra kullanmayan zayıf biri.. şoka girdik ve dr bize wm evolution diye bir ilaç verdi.. 3 ay bunu kullanacaksın dedi ve eşim ilacını kullanana kadar benim herhangi bir kontrole gitmeme gerek yokmuş..
bu ilacı kullanan varmı... yada sperm sorunu çıkıpta düzelen varmı... öneriler varmı ?
yumiş günümü görsemde umudum 0
yanıklar baharattan ne geldi size geçen ay bizde onlardan kür aldık kullandı eşim hatta bu ay yine sipariş verdi onları kullanıyor şuanda.Canim sen de kontrole gtmelisin hormon vs baktirmalisin ona gore yol alirsinz en azindan kafan rahat olur yuzde 1 cok az ama bizin asilamada hizli hareketli 0 cikti yavas hareketli 19 ckti kimyasal oldu tabiki hcg 7 de kaldi . Toplam motilitemz 21 den 3 yilda 36 ya cikti 66 mly sayimiz morf 4 yine de yeterli gelmiyor kadin dogumcu sayi hareketi karsilar dese de uroloji duzeltilebilir ama yeterli degil diyor bitkisel macunlar havuc suyu cok iyi geldi su anda birdr yaniklar baharattan karisim gonderdiler esans. O da bitti son kullandigimzin adini dahi anmak istemiyorum su andabirakti hemen bugun
Canim siselerin ustunde karisim adi yazmiyor biliyorsun 3 sise geldi sadece biri devedikeni esansiydi digerleri kendileri hzirlamislar daha iyi i geldi bilmiyorm size iyi geldi miyanıklar baharattan ne geldi size geçen ay bizde onlardan kür aldık kullandı eşim hatta bu ay yine sipariş verdi onları kullanıyor şuanda.
bizede deve dikeni göndermişler diğerlerini hatırlamıyorum eşim kullandı test verdi ama bir fark yoktu bu ay tekrara aldı eşime vücut ısın çok yüksek o etkiliyor demişler tekrar 3 karışım geldi yine biri devedileni, biri üzüm çekirdeği suyu biride osmanlı iksiri diye birşey bu ayda kullansın yine faydası olmazsa aldırmayacağım tekrar.Canim siselerin ustunde karisim adi yazmiyor biliyorsun 3 sise geldi sadece biri devedikeni esansiydi digerleri kendileri hzirlamislar daha iyi i geldi bilmiyorm size iyi geldi mi
Bize de aynisini soyledi esim icin vucut isisi genelde yuksektir herhalde cnku cok terler usumez vs iste bol camasir ve soguk dus onerdi bunlarin disinda osmanli iksiri bize de geldi digeri ney blmiyorm yazmiyor onun uzerinde bz daha test vermedik baska birseye baslamistm onu da biraktkbizede deve dikeni göndermişler diğerlerini hatırlamıyorum eşim kullandı test verdi ama bir fark yoktu bu ay tekrara aldı eşime vücut ısın çok yüksek o etkiliyor demişler tekrar 3 karışım geldi yine biri devedileni, biri üzüm çekirdeği suyu biride osmanlı iksiri diye birşey bu ayda kullansın yine faydası olmazsa aldırmayacağım tekrar.
benim eşiminde öyle kışın buz gibi havada bile vücudu sıcacıktır, eşime vücut sıcaklığım spermlerini öldürüyor demişler.Bize de aynisini soyledi esim icin vucut isisi genelde yuksektir herhalde cnku cok terler usumez vs iste bol camasir ve soguk dus onerdi bunlarin disinda osmanli iksiri bize de geldi digeri ney blmiyorm yazmiyor onun uzerinde bz daha test vermedik baska birseye baslamistm onu da biraktk
Bize de oyle dedi canim.bilmiyorm ise yaradi mi hemen btti zaten amaan bilemedm ki yaabenim eşiminde öyle kışın buz gibi havada bile vücudu sıcacıktır, eşime vücut sıcaklığım spermlerini öldürüyor demişler.
ne kadar süredir deniyosunuz cnm gerçekten çok yıpratan bir süreçBize de oyle dedi canim.bilmiyorm ise yaradi mi hemen btti zaten amaan bilemedm ki yaauzgunum artk cok hc takmadgm kdr bu konuyu taktm birakamiyorm
Canim bizin 6 yil oldu 1 evladimz var 2. Icin ugrsiyorz ama nasip bekliyoruz 3 senedir ogrendik boyle oldugunu surekli kimyasalla sonuclaniyorne kadar süredir deniyosunuz cnm gerçekten çok yıpratan bir süreç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?