Biz asitli içecek hergun tüketiyorduk bu süreçte onu bıraktık ama eşim sigara da kullanıyor onunda ciddi etkisi olduğunu söyleniyor, bugün hemen havuc suyuna başlıyorummutlaka havuç suyu katı meyve sıkacağından sıkın sabah akşam çoban çökerten çakşır kökü kaynatın kola asitli içecek yasak ama biz takfiyede aldık fitoterapi doktorundan ciddi arttı
Evet canım bizde takviyeler kullanıyoruz o şekilde.sabah akşam macun var içinde keçiboynuzu da var.ayrica çoban çökerten vs olan bı sıvı kullanıyor . 10gune yakındır kullaniyoruz inşallah faydası olurmutlaka havuç suyu katı meyve sıkacağından sıkın sabah akşam çoban çökerten çakşır kökü kaynatın kola asitli içecek yasak ama biz takfiyede aldık fitoterapi doktorundan ciddi arttı
Çaksır otunu mu alıp kaynatıyorsunuz yoksa suyunu mu satın aldınızHayır hiç gebe kalmadımçakşırı da yeni kullanmaya başladık bir umut..
Çakşır kökü suyu diye bişey aldım aktardan. Aktar ikisi de aynı dedi benim kolayıma su geldi açıkçası. Bu arada 2 haftadır kullanıyor eşim ama dikkat çeken bir etkisini görmedikÇaksır otunu mu alıp kaynatıyorsunuz yoksa suyunu mu satın aldınız
çakşır kökü suyu tek başına yetmiyor bilginiz olsun kabak çekirdeği havuç suyu sarmısak baş sogan yemek arası elma yer gibi yıyecek keçiboynuzu özü birde takfiyede var bizdeMerhaba, evet sanırım alternatif tıpa yönelmek lazım bende keçi boynuzu kürüne başladım şuan bal ceviz fındık fıstık karışımını duydum ona başlayacağım birde çakşır kökü suyunu çok öneriyorlar onu deneyeceğiz herşeyi sırasıyla umarım en kısa sürede güzel haberler alırız
Evet pekmezini yiyor canim.kabak çekirdeği de öyle.bde vitaminleri var .bde bı macun hazirlattik inşallah faydası olurSaf zeytinyağinda bekletilmiş incir
Keciboynuzu pekmezi..özü degil pekmezi olacak
Bu ikisini tek geçerim otların suyuyla falan uğraşmayin boşuna
Kuruyemis olarak da kabak cekirdegi
Canim btane tanıdık arkdasimin eşi hız sorunu vardı instada bı siteden macun yaptırmış falan verdiklerini kullanmış.onun beğenisini görünce arkdasla konuştum ilerleme olmuş.ole duyunca umut oldu bize de sipariş verdik bakalım 28nisandan beri kullanıyor bakalım.onlar kullandığı ay hamilelik olmuş.bizde nasıl olcak bakalım .macunda keçi boynuzu falanda var diye hatırlıyorum baya karışımlı.test falan varsa bakıp ona göre uygun şeyler gonderiyor.dermanin nerden geleceği belli olmaz diye basladikİnşallah canım bizde doktorun verdiği ilaçları 5 kutu bitirdik ama bir faydası yok şuan için umarım alternatif tıpta buluruz şifayı
Aly yaşam lokman hekim.instadan buldukSitenin ismini söyler misin
Canım sonuç aldın mı macundanCanim btane tanıdık arkdasimin eşi hız sorunu vardı instada bı siteden macun yaptırmış falan verdiklerini kullanmış.onun beğenisini görünce arkdasla konuştum ilerleme olmuş.ole duyunca umut oldu bize de sipariş verdik bakalım 28nisandan beri kullanıyor bakalım.onlar kullandığı ay hamilelik olmuş.bizde nasıl olcak bakalım .macunda keçi boynuzu falanda var diye hatırlıyorum baya karışımlı.test falan varsa bakıp ona göre uygun şeyler gonderiyor.dermanin nerden geleceği belli olmaz diye basladik
Dün yeniden test verdik canım çok büyük fark olmasa da braz ilerleme olmuşCanım sonuç aldın mı macundan
Sakın sakın avuç avuç fitoterapi adı altında intihar eder gibi ilaçlar içirmeyin var olan spermleri de kaybedersinizMerhaba, evet sanırım alternatif tıpa yönelmek lazım bende keçi boynuzu kürüne başladım şuan bal ceviz fındık fıstık karışımını duydum ona başlayacağım birde çakşır kökü suyunu çok öneriyorlar onu deneyeceğiz herşeyi sırasıyla umarım en kısa sürede güzel haberler alırız
merhaba ne kadar süre tedavi oldunuzBende ve eşimde de sorun vardı eşimde sperm sayısı ve hareketi ile ilgili sorun vardı biz de alternatif tıp fitoterapi deniliyor ondan kullandık ertan cevizci doktordan. daha öncesinde bizde çok farklı şeyler denedik yeme içme ile ilgilşi ama ne bileyim olmadı. ertan cevizciden kullandğımız takviyelerle çocuk sagibi olduk allaha şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?