Sperm ileri hız düşük

Tüp bebekte hızın önemi yok. Dışarıda döllenme yapıldığı için kafanıza takmayın bu durumu. Ama morfoloji yani kalitesi önemli. Tedaviye başlamadan önce minimum 2 ay hem siz hem eşiniz vitamin kullanın kaliteyi arttıracak. Sonra yumurta toplama yaptırın. Ve laboratuvarı iyi olan bir merkeze gidin

Nisan ayında eşim test yaptırmıştı morfoloji 3 çıkmış .sanırım 4 normal sayiliyirmus.takviye şeyler kullandı hem kapsül hem de bitkisel.ptesi yeniden test vercek bakalım ilerleme olmuş mu diye.ben uzun süredir vitaminler kullaniyorum

Denizli de Yunus Aydın varmış doktor ondan randevu aldık salı günü bı görüşeceğiz.suan en yakınımızda o var

Yeni sperm oluşması 72 gün sürüyor demişti bize bahçeci deki doktor. 3 çok kötü değil. Biz morfoloji 2 yle pozitifi aldık. Ama henüz bebeği görmedim.stresle muayene gününü bekliyorum

Yeni sperm oluşması 72 gün sürüyor demişti bize bahçeci deki doktor. 3 çok kötü değil. Biz morfoloji 2 yle pozitifi aldık. Ama henüz bebeği görmedim.stresle muayene gününü bekliyorum
Sperm sayımız falan güzeldi canim sadece ileri hız %1 , morfoloji 3 tü.o sknti olunca tüp bebeğe basvuralim dedik.ben evlendgimde 2.ayda hamile kalmıştım ama 19.haftada sonlandırıldı.uzerinden 1yil geçti yeniden olmayınca yollar denemeye başladık.ne zaman muayene gunun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…