Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynı sorun bizdede var eşim de sperm sayısı 300 000 000 hızıda iyi ama morfoloji %3 çıktı tüp bebek yaptık 1. deneme tutmadı eylülde 2. denicez. bir çaresi varmı bilmiyorum
Kızlar benim eşimin hem sayı problemi hem morfoloji psoblemi vardı. Sayısı 5 milyon idi ve morfolojisi%99 anormaldi. Yani 5 milyon spermin yarısı canlıydı, diğer yarısının bir kısmı 1. saatte ölüyordu, kalanların birazı geri geri gidiyor,birazının kuyruğu yok başı bozuk falan... Yani ciddi morfoloji bozukluğu vardı. Eşime sperm sayısını artırmak için bitkisel ürün satan GNC den enerji rableti Arginmax, Ginsing Korea ve vitamin evicap kullandı. 3 ay sonra yapılan tahlillerde sperm sayısı 7 milyona çıktı ama morfoloji değişmedi. Spermin sayısından daha önemli olan morfolojisi.Üstüne üstlük ben de Polikistikoverliydim. Ve tüp bebekten başka şans verilmedi..Tüp bebeğin de mikroenjeksiyon yöntemi dışında diğer yöntemle bile şans az dendi. Aşılama hiç düşünülmedi bile..
Fakat nasıl olduysa hamile kaldım. Önemli olan şey kafanızı boşaltmanız. Bize bunlar söylenince nasılsa hamile kalamam düşüncesiyle kabullenip beynimi boşalttım. ve hamile kaldım kızlar.
eyvah eyvah şimdi bizim %3 morfoloji yani bize aşılama bile yapılamıyo mu![]()
canım bizimde sayı ve hareket iyi ama mağlesef morfolojimiz aynı %3
benim dr aşılama yapılması için %5 in üstü olması gerekiyor dedi ama bakalım 2-3 ay sonra tekrar bi sperm testti daha yaptırıcaz
inşallah en az %5 bari olmuştur
hakkımızda hayırlısı artık
hayat mucizelerle dolu
Bizim doktorda 3 ay sonra tekrar spermiyogram testi istedi.Ama MORFOLOJİ artmıyomuş ki neden 2 ay sonra test istiyo onu anlayabilmiş değilim....
nix sağol canım anladığım kadarıyla senin bu konuda bilgin var.tüp bebek ve aşılama için sayı hareketlilik ne olmalı.diyelimki sayı ve hareketlilik düşük tüp bebek gerekiyo ama morfoloji yüksek ise yapılmıyomu anlatabildim umarım