- Emoji Skoru
- 20
- Puanlar
- 18
- Konu Sahibi ruveyyy8989
-
Insallah sızde Allah kımsenın kucagını bos bırakmasın sıze doktor ne dedı sayı yıne cok kotu degıl ama hareketlılık cok dusukİnşallah en kısa zamanda pozitif sonuç alırsınız
Insallah sızde Allah kımsenın kucagını bos bırakmasın sıze doktor ne dedı sayı yıne cok kotu degıl ama hareketlılık cok dusukİnşallah en kısa zamanda pozitif sonuç alırsınız
henüz doktorla görüşmedik perşembe gideceğizInsallah sızde Allah kımsenın kucagını bos bırakmasın sıze doktor ne dedı sayı yıne cok kotu degıl ama hareketlılık cok dusuk
AminnInsallah sızde Allah kımsenın kucagını bos bırakmasın sıze doktor ne dedı sayı yıne cok kotu degıl ama hareketlılık cok dusuk
Allah sıze bagıslasın saglıkla buyutun ınsallahAminnBen çok şükür evladımı kucağıma aldım inşallah en kısa zamanda siz de alırsınız benim yumurta kalitesizliği vardı. Yaştan dolayı. Tüp bebekte sayının ve hareketin az olması önemli değil. Yeter ki sağlıklı Sperm ve yumurta olsun.
AminnAllah sıze bagıslasın saglıkla buyutun ınsallah
Sperm üretimi yaklaşık 3 ay sürüyor sağlıklı beslenip takviyelerle bir miktar artış olur büyük ihtimalle ama altta yatan nedenleri de araştırmak lazım tabii genetik gibi varikosel gibi. Benim eşimin 6 adet spermden 21 milyona 1 yılda yükseldi gelecek ay tüp bebeğe başlayacağızvarikosele daha bakılmadı perşembe günü doktor bakacak sonuçlara ama sizce umut var mı?
Cok ıyı yukselmıs bızım 1 mılyon doktor yukselmez en fazla 2-3 mılyon olur dedı neler kullandınız nelere dıkkat ettınız dogal yolla 21 mılyon yeterlı olmuyor muSperm üretimi yaklaşık 3 ay sürüyor sağlıklı beslenip takviyelerle bir miktar artış olur büyük ihtimalle ama altta yatan nedenleri de araştırmak lazım tabii genetik gibi varikosel gibi. Benim eşimin 6 adet spermden 21 milyona 1 yılda yükseldi gelecek ay tüp bebeğe başlayacgız
sayısı yükselmesine rağmen tüp bebek dediler yani öyle mi. bi de ne kadar ödeyeceksinşz nerde yaptıracaksınız kaç yıllık evlisiniz kaö yaşlarındasınıxSperm üretimi yaklaşık 3 ay sürüyor sağlıklı beslenip takviyelerle bir miktar artış olur büyük ihtimalle ama altta yatan nedenleri de araştırmak lazım tabii genetik gibi varikosel gibi. Benim eşimin 6 adet spermden 21 milyona 1 yılda yükseldi gelecek ay tüp bebeğe başlayacağız
Bence doktora bakma kuzum yükselen o kada rcok örnek var ki ne umutsuz günler geçirdim hala yeterli değil ama en azından tüp bebekte olsa şansımız arttı yükselir inşallah erkeklerde yemeyle içmeyle hızlı toparlıyorCok ıyı yukselmıs bızım 1 mılyon doktor yukselmez en fazla 2-3 mılyon olur dedı neler kullandınız nelere dıkkat ettınız dogal yolla 21 mılyon yeterlı olmuyor mu
2 yıllık evliyiz benim eşimde 31 yaşında ben 27. Yükseldi ama hala yeterli değil hareket az morfoloji sıkıntı, sayı ml’de 15 milyon toplamda 40 milyon olması gerekiyor bizde daha fazla beklemek istemiyoruz. Hastane ilaçlar 170 civarı embriyo dondurma hariçsayısı yükselmesine rağmen tüp bebek dediler yani öyle mi. bi de ne kadar ödeyeceksinşz nerde yaptıracaksınız kaç yıllık evlisiniz kaö yaşlarındasınıx
Proceive M ve omega 3 kullanıyor eşim onun dışında keçiboynuzu özü çok düzenli olmasada kullanıyor. Bol bol havuç kuruyemiş baklagil yiyor şimdi de bal polen propolis karışımına başladı Akdeniz tipi beslenmeye çalışıyoruz beyaz un vs çıkardık hayatımızdanCok ıyı yukselmıs bızım 1 mılyon doktor yukselmez en fazla 2-3 mılyon olur dedı neler kullandınız nelere dıkkat ettınız dogal yolla 21 mılyon yeterlı olmuyor mu
Bızde tup bebege gecıcez dedıgınız gıbı beklemek ıstemıyoruz vıtamın falan kullanıyo bır aydır dıkkatte edıyor eylulde dusunuyoruz tup bebegı ınsallah o zamana kadar duzelırProceive M ve omega 3 kullanıyor eşim onun dışında keçiboynuzu özü çok düzenli olmasada kullanıyor. Bol bol havuç kuruyemiş baklagil yiyor şimdi de bal polen propolis karışımına başladı Akdeniz tipi beslenmeye çalışıyoruz beyaz un vs çıkardık hayatımızdan
İnşallah hakkınızda hayırlısın olsun bir sperm bir yumurta yetiyor morali yüksek tutmak lazımBızde tup bebege gecıcez dedıgınız gıbı beklemek ıstemıyoruz vıtamın falan kullanıyo bır aydır dıkkatte edıyor eylulde dusunuyoruz tup bebegı ınsallah o zamana kadar duzelır
ınsallah hepımız bebıslerımızı kucagımıza saglıkla alırız sız tup bebegı nerede dusunuyorsunuzİnşallah hakkınızda hayırlısın olsun bir sperm bir yumurta yetiyor morali yüksek tutmak lazım
ben devlette düşünüyorum ama ne kadar fiyat çıkar bilmiyorum bilgisi olan varmıınsallah hepımız bebıslerımızı kucagımıza saglıkla alırız sız tup bebegı nerede dusunuyorsunuz
Raporunuz var mı yoksa raporsuz muben devlette düşünüyorum ama ne kadar fiyat çıkar bilmiyorum bilgisi olan varmı
daha uygun olcaksa rapor almaya çalışırız ama verirler mi vermezler mi bilmiyorum fiyatlar nasıl ki raporlu ve raporsuzRaporunuz var mı yoksa raporsuz mu
Antalya ivf’de başlayacağım devlette düşünüyordum vazgeçtim rapor çıkmayıncaİnşallah hakkınızda hayırlısın olsun bir sperm bir yumurta yetiyor morali yüksek tutmak lazım
Raporlu olursa devlette hem muayene de baya ındırım oluyo hem ılaclarda yarıdan fazla ındırım olur ıkısınde dedaha uygun olcaksa rapor almaya çalışırız ama verirler mi vermezler mi bilmiyorum fiyatlar nasıl ki raporlu ve raporsuz