SPERM ÖRNEĞİ

Antalya ivf’de başlayacağım devlette düşünüyordum vazgeçtim rapor çıkmayınca
Bende sıslıde dusunuyorum devlette cok ugrastırıyolarmıs bırde erkek faktorunde lab cok onemlı dıyorlar tutmaz dıye korkup vazgectım bıze rapor belkı cıkardı ama cıkması uzun suruyormus

Bende sıslıde dusunuyorum devlette cok ugrastırıyolarmıs bırde erkek faktorunde lab cok onemlı dıyorlar tutmaz dıye korkup vazgectım bıze rapor belkı cıkardı ama cıkması uzun suruyormus
Evet bir de bir çok şartı var işleri çok zorlaştırıyorlar

bu sonuçlara rapor verilir mi ve raporsuzz fiyat ne çıkar
Verırler ancak soyle 3 yıl evlılık sartı 5 yıl sıgortalı olma sartı var ve 2 ya da 3 asılama yaptırma sartı var. Raporsuz bıyerde gormustum yanlıs bılgı vermek ıstemem tup bebek 85 bındı bıkac ay once zam gelmedıyse ılaclarda bı o kadar tutabılır ben kendım arastırmadım ınstagramda bı sayfa paylasmıstı ordan gordum. Amh 1 den dusukse ve sperm cok dusukse asılama sartı yokmus ama sızın sayıya asılama yapabılırler dedıgım gıbı tam bılmıyorum okudugum ve duydugum seylerı soyluyorum ozelde de bıze 187 bın sadece tup bebek ıcın fıyat verdıler

85 raporsuz fiyatı burada canım raporla muhtemelen 20-30 arasıdır max. İlaçlarda o civarlarda diye biliyorum. Rapor olsa oldukça uygun ama çıkarmak gerçekten zor. Bende devlete 85 vereceğime özele 110 bin veririm diye düşündüm en azından iletişim kurmak vs daha kolay

110 bın sıze Iyı fıyat vermısler bıze 187 bın dedıler sıslı ıcın bızım on gorusmemız vardı temmuzdan once 160 bın 3 ay ıcınde gelırsınız dedıler

110 bın sıze Iyı fıyat vermısler bıze 187 bın dedıler sıslı ıcın bızım on gorusmemız vardı temmuzdan once 160 bın 3 ay ıcınde gelırsınız dedıler
Bende daha pahalı bekliyordum açıkçası ama kötünün iyisi diyelim. Burada memorialde de 110 bin dediler. Şehirden şehire de değişiyor bazen. Embriyo dondurma hariç fiyatlar tabii bunlar. Sizde de öyle mi

Bende daha pahalı bekliyordum açıkçası ama kötünün iyisi diyelim. Burada memorialde de 110 bin dediler. Şehirden şehire de değişiyor bazen. Embriyo dondurma hariç fiyatlar tabii bunlar. Sizde de öyle mi
Embrıyo dondurma ucretlı demedıler pgt ucretını soyledıler sadece rahım dınlendırme ucretı alıyormus bazı yerler burası almıyormus onu bılıyorum

Embrıyo dondurma ucretlı demedıler pgt ucretını soyledıler sadece rahım dınlendırme ucretı alıyormus bazı yerler burası almıyormus onu bılıyorum
İlk defa duydum rahim dinlendirmenin neden ücreti var ki. Eğer bahsettiğiniz fiyatta embriyo dondurma da varsa iyi bence ama normalde yani benim görüştüğüm yerlerde 2 embriyo dondurma ücreti 15 bin TL kaç tane dondurduysanız o kadar ücret veriyorsunuz 5 yıl saklama süresi var

Embrıyo dondurma ucretlı 5 yıl 990 dolar 4 ya da 5 olması lazım ama embrıyo ılk transfer ucretsız yazıyordu kagıtta ben pgtye gıdınce donduruluyor ya onun ıcın sordunuz sandım. Bahcecı falan alıyormus rahım dınlendırme 27 bın mı neydı zaten evde kendı kendımıze dınlenıyoruz neden aldıklarını bende anlamadım

Bende ona şaşırdım kendimiz dinleniyoruz zaten her yerde bambaşka fiyat politikası var gerçekten

Bende ona şaşırdım kendimiz dinleniyoruz zaten her yerde bambaşka fiyat politikası var gerçekten
Evet ısı tıcarete dokmus herkes maalesef zaten zor sartlar altında bulup busurup cocuk sahıbı olmaya calısıyoruz. Bızım daha ılk denememız ama 8. Denemesı olanlar var gercekten herkesın Allah yardımcısı olsun

Kesinlikle öyle Allah herkese yardım etsin maddi manevi zor bir süreç bizimde ilk denmemiz olacak nasipse

`