Erkek İnfertilitesi Sperm sayi azlıgı ve hareketsizligi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Proxeed plus i esimde kullaniyor keciboynuzunu caksir tozuyla karistirip yiyor birde. Eylulde test vericek tekrar insallah bizdede ise yarar
E Esrabesler kecibounuzu pekmezi yada cayini kullanmani tavsiye ederim
Caksiri bizde duyduk hatta toz halini almistim fakat bi aktar bunun sadece cinsel istek ve performansta etkisi olur spermi etkilemez demisti bir iki kez kullandik o yuzden devam etmedik. Suan hicbisey kullanmiyoruz allah bilir sayilar ne alemde

Caksiri bizde duyduk hatta toz halini almistim fakat bi aktar bunun sadece cinsel istek ve performansta etkisi olur spermi etkilemez demisti bir iki kez kullandik o yuzden devam etmedik. Suan hicbisey kullanmiyoruz allah bilir sayilar ne alemde
Herseye bel baglar olduk bacıım ne zor seymis su sperm sayisi, morfolojisi, hizi degistirmek

Evet . Eşimin sperm sayısı 10 milyondu 60 milyon oldu. Hızı yüzde 15di o da yüzde 40 oldu.
Selam canım bizimde eşim bugün test verdi 5 milyondan 2 milyona düştü hızı 0 dan 15 çıktı şok olduk ya nasıl düşüyor anlamıyorum keçi boynuzu kürü de pekmezide kullandik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…