sperm sayısı 27 milyon ama ileri hareketli yokk önemli olanda oymuş yaa ondann kuzuuuummmm oda yokk niye harekett etmezlerr bilmemm kii
Arkadaşlar aranızda eşinizin sperm sayısı 3-4 milyon ve %80 hareketsiz olupta tüp bebek ilk denemede hamile kalan varsa acil yazarmısınız
Bazen eşim beni öyle kızdırıyoki çok sinirlendiryo aşılamaya bile giderken kavga ettik öyle gitmiştik bende sinirden spermlerinde senin gibi kaplumbağa hızında demiştim sırnaşık şeynaniknanik ama insanı sinir edyo yaaaaa ben o kadar ilaç alyom çırpınyom hiiiiiiiiiç umru değil sinirnaniknanik
Arkadaşlar aranızda eşinizin sperm sayısı 3-4 milyon ve %80 hareketsiz olupta tüp bebek ilk denemede hamile kalan varsa acil yazarmısınız
slm kızlar,
benim durmumum anladığım kadarıyla hepinizden daha vahim. allah yardımcımız olsun. çok fazla anlamıyorum ama eşimin raporu önümde. hemen yazıyorum size ;
hızlı ileri hareketli: %0
yavaş ileri hareketli:%0
yerinde hareketli:%0
hareketsiz:%100
ileri hareketli spermatozoa sayısı:0
no: sayı bakımından yetersiz olduğu için morfolojik açıdan değerlendirilemedi.
arkadaşar bu ne demek. çok mu kötü. hiç bir bilgim yok. eşim şuan tüp bebek için maddi durumumuz olmadığı için erteliyor. ama bende yaşımın 29 olamsı sebebiyle çok ertelemek istemiyorum.yada hangi forumdan bilgi alabilir. lütfen bana yardım edin.
Allah hepinizden razı olsun.:gitme:
canım eşine bol bol keçiboynuzu kürü yap benim eşimin sayısı normaldı 45 milyon çıkmıştı tüp bebek tedvisine başladık bende içireyim faydası olur zararı olmaz diye hergün kaynayan 2 bardak suya 7-8 tane keçiboynuzunu kırıp 7 dk kaynattım ılıyıncada 1 brd sabah 1drk akşam içirdim eşime allah razı olsun melek kocam itiraz bile etmeden içti tüp bebek merkezinde verdiği semen analizinde sperm sayısı 90 milyon çıktı ve benim eşim 130 kilo şeker hastası ve 1 paket sigara içiyor düşün lütfen gönülden şste ve uygula peynir süt ve yogurt çok tüketsin eşin bide her gece meyve yedir..allah gönlüne göre versin canım..
Görunuse gore hic sperm yok gıbı ama esın sigara kullanıyormu canım ,Benım esımde 2 defa varıkosel amelıyatı oldu.8yıllık evlıyım yasım33 ama bebısımız yok olmuyor hareketlı sayısı az,sen esıne kecı boynuzu kuru dene bırde kesın doktoru ılac verır onları duzenlı kullansın.Hic umudun yok degıl esıne TESE uygulanıp mıcro ıle hamıs olabılırsın umudunu yıtırme hıc canım Allah hepımızın yar ve yardımcısı olsun.:1hug:
inşş ilk denemende ççocuğuna kucağına alırsın.....benimde eşimde 1 milyom sperm var ve sadece %2 hareketlii.....ilk denememde pozitif sonuç almıştıkk fakatt değerim yükselmedii ve düştüüüü....1 ay içinde 2.denemeye başlıycam inşş.....hakkımızda hayırlısı olsun....bizden daha fazla şansınızzzz....inşş güzel sonuca ulaşırsın....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?