Arkadaşlar aranızda eşinizin sperm sayısı 3-4 milyon ve %80 hareketsiz olupta tüp bebek ilk denemede hamile kalan varsa acil yazarmısınız
Keçi boynuzu kürünü bende duydum.Deneyen arkadaşlarım oldu.Denemekten ne çıkar derim.Bol şanslar.
Arkadaşlar aranızda eşinizin sperm sayısı 3-4 milyon ve %80 hareketsiz olupta tüp bebek ilk denemede hamile kalan varsa acil yazarmısınız
Bende aynı durumdayım.Yarın sonucumu öğrenicem.İnşallah hepimiz için sonu güzel olur.Tedavi aşamasındamısın yoksa transfer oldumu?:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
bizde şekerimmmm ilerii hareketlii yokkk gavurlarrr O
Bazen eşim beni öyle kızdırıyoki çok sinirlendiryo aşılamaya bile giderken kavga ettik öyle gitmiştik bende sinirden spermlerinde senin gibi kaplumbağa hızında demiştim sırnaşık şeynaniknanik ama insanı sinir edyo yaaaaa ben o kadar ilaç alyom çırpınyom hiiiiiiiiiç umru değil sinirnaniknanik
canim su msjini okurken kendimi gordum sende benim esiminde sayisi 3 milyon civarinda aynen bizde boyle tartismistik bende ona spermlerinde senin gibi inatci demistim tabi cok gucune gitmisti kusmustu bana bence oyle dememeliyiz allah yardimcimiz olsun sorunumuz ayni gibi sen ne dusunuyorsun hangi tedavi yani ve varikosel varmi esinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?