Erkek İnfertilitesi Sperm sayımız düşük " KAAN AYDOS" bize uğurlu gelir mi ?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Elbise delisi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2016
114
22
98
31
Arkadaslar merhaba. 3 yillik evliyim 20 yasindayim esim 28 yasinda spermiogram testi yaptirdi esim 2 immotil ( ölü sperm ) 1 motil ( canlı sperm ) hucre ccikti. Cok arastirdik ama hicc bir seye guvenemiyoruz. Kaan aydos hocayi cok onerdiler. Bizim durumumuzda olup kaan hocanin yaninda tedavi olan oldu mu ? Yardimlarinizi bekliyorum.

Kaan Hoca alaninda cok iyi denemeye deger mesaj atin yardimci olur gerekirse randevu alirsiniz

Toplam sperm sayınız kaç şu anda varikosel var mı eşinde

Verikosel yok. Sperm sayimiz 1 adet cikiyor. Bazen de 2 adet cikiyor. Ne yapabiliriz. Kaan hoca bize yardimci olabilir mi sizce ? Ne gibi ilaclar verir

biz suan kaan hocada tedavideyiz ama bizde sayı azlıgı var ml de yani size tavsiyem tedaviye başlamadan önce olan spermlerinizi dondurun kendinizi garantiye alın tedaviye verilen yanıt ne olur kimse bilemez ama alanında iyi bi dr tavsiye ederim

Insallah duzelir. Yukselme ihtimali var mi sayinin. Hic bilgim yok. ALLAH korusun tamamen yok mu olabikir diyosunuz. Boyle soylentiler var mi ?

Insallah duzelir. Yukselme ihtimali var mi sayinin. Hic bilgim yok. ALLAH korusun tamamen yok mu olabikir diyosunuz. Boyle soylentiler var mi ?
Canim zaman kaybetmeden gidin bizde sayi 100 milyondan fazla ama hasar hiz morfoloji problemleri var saglam olan sperm denk gelip dollenme olmuyor maalesef bir kez kimyasal gebelik gecirdim keske hic korunmasaydim simdiye tedavi biterdi diyorum Allah yardimcimiz olsun.Esine kür yap incir yedir zeytinyağında 1 gece bekletip

Cok gecmis olsun. INSALLAH sikintilariniz son bulur bir an once hamile kalirsiniz. Valla bir suru macun yedi, keci boynuzu pekmezi,proxeed plus da kulladi ama hic etki etmedi. Internetten kaan hoca ilgileniyomus randevu aldik ama oda proxeed plus veriyomus boyle giderse biz vazgececez

Muhtemelen size daha farklı bi tedavi verir iğneyle.kim olursa olsun doktorunuz tedavıye baslamadan dondurmanızda fayda var bence yani vücut tepkisi bilinmez.sayınız tane oldugu için söyledim yanlış anlayın lüften

Merhaba Kaan Bey den nasıl randevu aldınız acaba? Yardımcı olabilir misiniz? Ben de randevu almayı istiyorum da fakat Ankara da oturmuyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…