- 26 Ekim 2017
- 4.572
- 6.292
- 108
- 35
- Konu Sahibi Elbise delisi
-
Teşekkür ederim, Ocak sonuna randevu alabildik. Sizin randevunuz ne zamana? Görüşmeden sonra tecrübelerinizi paylaşır mısınız?Kaan aydos.com diye giriyosunuz googledan ilk cikan sayfa da numaralari arayin zaten ordan yardimci olacaklardir.
Israrla aradım arkadaşım. Hat düşmemiş gibi oluyor ama aramaya devam et sonra düşüyor. Saat 13.00 ve 18.00 arasında randevu alınabiliyorkaan aydosun internet sitesindeki numarayı arıyorum ama ulaşamıyorum. yani son 1 saattir aralıksız aradım ama cevap yok. siz nasıl ulaştınız?Minnoskafa
Evet ocak sonu gibi tekrar arcm bizim durumumuza göre ayarlayacak inşallah.teşekkür ederim.Alabildiniz mi randevu?
Yani Ocak sonuna mı randevu verdi? Yoksa o tarihte arayın mı dedi?Evet ocak sonu gibi tekrar arcm bizim durumumuza göre ayarlayacak inşallah.teşekkür ederim.
Hımm anladım arkadaşım. Biz kasım ayında aradık bize de Ocak sonu demişti de ondan sordumNormalde mart dedi de özel bir kaç durumdan ocak sonuna ayarlamaya çalışacak tekrar arcm.
Yok normalde martın 2. Haftası dedi bize. Öyle olursa gidemeyebiliriz biz malesef. O yüzden bir bakayım ayarlamaya çalışayım dedi.Hımm anladım arkadaşım. Biz kasım ayında aradık bize de Ocak sonu demişti de ondan sordum
Allah işinizi rast getirsin inşallahYok normalde martın 2. Haftası dedi bize. Öyle olursa gidemeyebiliriz biz malesef. O yüzden bir bakayım ayarlamaya çalışayım dedi.
Amin canım cümlemizin inşallah.Allah işinizi rast getirsin inşallah
Sperm sayisi.arttrici ilaclar verebilir cnmVerikosel yok. Sperm sayimiz 1 adet cikiyor. Bazen de 2 adet cikiyor. Ne yapabiliriz. Kaan hoca bize yardimci olabilir mi sizce ? Ne gibi ilaclar verir
Sperm sayisi.arttrici ilaclar verebilir cnm
Biz kaan aydos maduruyuz çok güvendik oona bizi yyari yolda bıraktı 4 ay iğne tedavisi olduk mikro tese yaptı sonuç s.c.o bize dediği bitkisel biseyler olabilir sperm bankasına gitip sperm alıp evlat sahibi olabirsiniz dedi ALLAH aşkına haram yola başvurun diyo biz bilmiyor muyuz niye tedavi olalım değilmi çok ama çok sinirliyim resmen paramız için güvenimizi boşa çıkardıKaan Hoca alaninda cok iyi denemeye deger mesaj atin yardimci olur gerekirse randevu alirsiniz
Biz kaan aydos maduruyuz çok güvendik oona bizi yyari yolda bıraktı 4 ay iğne tedavisi olduk mikro tese yaptı sonuç s.c.o bize dediği bitkisel biseyler olabilir sperm bankasına gitip sperm alıp evlat sahibi olabiKaan Hoca alaninda cok iyi denemeye deger mesaj atin yardimci olur gerekirse randevu alirsiniz
Ben kaan hocaya gittim beş para etmez...Bi müslümana yakışmayacak teklifte bulundu Ülkemizde yasal olmayan sperm bankasını önerdi böyle ahlaksızlık terbiyesizlik görmedim...Arkadaslar merhaba. 3 yillik evliyim 20 yasindayim esim 28 yasinda spermiogram testi yaptirdi esim 2 immotil ( ölü sperm ) 1 motil ( canlı sperm ) hucre ccikti. Cok arastirdik ama hicc bir seye guvenemiyoruz. Kaan aydos hocayi cok onerdiler. Bizim durumumuzda olup kaan hocanin yaninda tedavi olan oldu mu ? Yardimlarinizi bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?