- 19 Şubat 2021
- 302
- 169
- 53
- 37
Morjfoloji 0 deyip ümit kesmeyin.burda morfoloji 0 olup çok hamile kalan var.Bizimkide 0 çıktı Hamd olsun varikosel ameliyatı ve ilaçlarla şuan 10 a yükseldi 5 aydır gebelik yok ama bunada şükür.Sayıda artar öncelikle Ultrason çektirmenizi öneririm varikosel varmı yokmu ortaya çıkar ve elle muayne bunu devlet drları yapmıyor.Herseyi kolayca geçiştiriyorlar.Daha sonra dna hasar testi ve genetik test hormon testiyle devam edebilirsiniz.Haftada 2 sefa nohut yemeği, Ceviz, Yağda bekletilmiş aç karnına incir, keçi boyunuzu pekmezi iyi marka, kuru uzum çekirdekli, çiğ badem kaju bunlar arttırmaya yardımcı olucaktır inşAllah ve stresten uzak durup bol bol dua edin.Rabbim hepimizin yardımcısı olsunmerhabalar
eşimin sperm testi sonuçunda sperm sayısının 3 milyon olduğu ve yapısal bozukluklarda olduğu çıktı. Değerleri düşükmüş doktor direk tüp bebek söyledi. ne yapacağımı bilmiyorum maddi olarak da iyi değiliz çaresiz kaldım.
fikirlerinize yardımlarınıza ihtiyacım var. Başından böyle olaylar geçenler yorumda yardımcı olabilir mi ? neler yapmalıyız ? nasıl bir yol izlemeliyiz. ben 28 eşim 32 yaşında
Kötü mü 3 milyon istanbul nüfusunun 1/4 kadar bana bu yaziyi okumadan önce sorsaydın 20 30 tane derdim bu ne Turkiyedeki asker sayısı kadar sperm varmis iclerinde cidden Allahtan korkmayan şeytandır pidoahxpsxukzkxçok mu kötü
neden dalga geçiyorsun ???Kötü mü 3 milyon istanbul nüfusunun 1/4 kadar bana bu yaziyi okumadan önce sorsaydın 20 30 tane derdim bu ne Turkiyedeki asker sayısı kadar sperm varmis iclerinde cidden Allahtan korkmayan şeytandır pidoahxpsxukzkx
hayırlısı artık teşekkürler sizede geçmiş olsunMorjfoloji 0 deyip ümit kesmeyin.burda morfoloji 0 olup çok hamile kalan var.Bizimkide 0 çıktı Hamd olsun varikosel ameliyatı ve ilaçlarla şuan 10 a yükseldi 5 aydır gebelik yok ama bunada şükür.Sayıda artar öncelikle Ultrason çektirmenizi öneririm varikosel varmı yokmu ortaya çıkar ve elle muayne bunu devlet drları yapmıyor.Herseyi kolayca geçiştiriyorlar.Daha sonra dna hasar testi ve genetik test hormon testiyle devam edebilirsiniz.Haftada 2 sefa nohut yemeği, Ceviz, Yağda bekletilmiş aç karnına incir, keçi boyunuzu pekmezi iyi marka, kuru uzum çekirdekli, çiğ badem kaju bunlar arttırmaya yardımcı olucaktır inşAllah ve stresten uzak durup bol bol dua edin.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Beyni ve kalbi fukara kalmış ondandırneden dalga geçiyorsun ???
MerhabaHormon testi, genetik test yaptırın eşiniz dna hasar testi versin bunlatın sonucu iyi çıkarsa ondan sonra tedaviye başlayın aynı sorunla 3 yıl uğraştık bizde devlet hastanesinde 2 olumsuz tüp bebek yaptırdık bilinçsizce sonra araştırdık kendimizden emin bir şekilde ilerledik iyi bir doktor bulduk şuanda 9 haftalık gebeyim biraz maddi açıdan fazla ama çok şükür sonu iyi oldu sağlıklada kucağımıza alırız inşAllah
Evet esimin degerlerinden dolayi yaptırdık, bütün bu testleri yaptirdik sonuclari temiz cıktı daha sonra tedaviye basladikMerhaba
Eşinizin değerlerinden ötürü mü yaptırdınız acaba tüp bebek? Araştırdıktan sonra nasıl bir sonucu vardınız?
Sonuçları temiz çıktı ve eşimddn ötürü yaptırdık kısmını anlamadımEvet esimin degerlerinden dolayi yaptırdık, bütün bu testleri yaptirdik sonuclari temiz cıktı daha sonra tedaviye basladik
Esimin sperm degeri düşüktü ve yapisi bozuktu bunlara ek genetik testi dna hasar testi, hormon testleri yapildi tek sorun sperm değerlerindeydi yaniSonuçları temiz çıktı ve eşimddn ötürü yaptırdık kısmını anlamadım
Anladım teşekkürlerEsimin sperm degeri düşüktü ve yapisi bozuktu bunlara ek genetik testi dna hasar testi, hormon testleri yapildi tek sorun sperm değerlerindeydi yani
Merhaba yaklaşık bi sene olmuş değerleriniz nasıl acaba? Benim eşimin de değerleri düştü ameliyattan sonraMeehaba,
Bizimde durumumuz sizinle cok benzer. Sperm sayisi 5 milyon ve yapisal bozukluklar vardi. Esimde 3.derece varikosel varmis ameliyat oldu subat ayinda. Biz ameliyat sonrasi yukselmesini beklerden sperm sayisi geriledi maalesef. Bu arada benim yasim 26 esimin 31. Biz gittigimiz urolog haricinde bir doktora daha gorunecegiz yarin. Normalde ameliyat sonrasi olumlu sonuc aliniyor. Benim size tavsiyem mutlaka esiniz bir urologa muayene olsun tup bebek kararindan once. Cunku varikosel ileri dereceyse ameliyat olabilir ya da varikosel yoksa dahi kullanabilecegi bir cok ilac var. Biz suan ameliyattan sonra olumsuz bir tablo gormemize ragmen birkac doktor gorusu almadan tup bebek konusunda acele etmeyi dusunmuyoruz acikcasi. Eger yardimci olabilecegim baska sorulariniz varsa seve seve elimden geldigince cevaplamaya calisirim.
Maalesef bizde olumlu gelisen bir durum olmadi. 3.5 milyon civari sperm degerleri. Biz umudu kestik cunku hicbir takviye fayda saglamadiMerhaba yaklaşık bi sene olmuş değerleriniz nasıl acaba? Benim eşimin de değerleri düştü ameliyattan sonra
Daha önce kaçtı sprem değerleri. Takviye vs kullandığınız halde mi yükselmedi tüp bebek denediniz mi?Maalesef bizde olumlu gelisen bir durum olmadi. 3.5 milyon civari sperm degerleri. Biz umudu kestik cunku hicbir takviye fayda saglamadi
Hız morfoloji nasıl ameliyat öncesi ve sonrası değerlerinizi merak ettim. Bizde de değerler düştü siizi çok iyi anlıyorumMaalesef bizde olumlu gelisen bir durum olmadi. 3.5 milyon civari sperm degerleri. Biz umudu kestik cunku hicbir takviye fayda saglamadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?