Erkek İnfertilitesi Sperm sayısı 3 milyon ve morfoloji 0 - Allah rızası için yardım :(

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Morjfoloji 0 deyip ümit kesmeyin.burda morfoloji 0 olup çok hamile kalan var.Bizimkide 0 çıktı Hamd olsun varikosel ameliyatı ve ilaçlarla şuan 10 a yükseldi 5 aydır gebelik yok ama bunada şükür.Sayıda artar öncelikle Ultrason çektirmenizi öneririm varikosel varmı yokmu ortaya çıkar ve elle muayne bunu devlet drları yapmıyor.Herseyi kolayca geçiştiriyorlar.Daha sonra dna hasar testi ve genetik test hormon testiyle devam edebilirsiniz.Haftada 2 sefa nohut yemeği, Ceviz, Yağda bekletilmiş aç karnına incir, keçi boyunuzu pekmezi iyi marka, kuru uzum çekirdekli, çiğ badem kaju bunlar arttırmaya yardımcı olucaktır inşAllah ve stresten uzak durup bol bol dua edin.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Kötü mü 3 milyon istanbul nüfusunun 1/4 kadar bana bu yaziyi okumadan önce sorsaydın 20 30 tane derdim bu ne Turkiyedeki asker sayısı kadar sperm varmis iclerinde cidden Allahtan korkmayan şeytandır pidoahxpsxukzkx

Kötü mü 3 milyon istanbul nüfusunun 1/4 kadar bana bu yaziyi okumadan önce sorsaydın 20 30 tane derdim bu ne Turkiyedeki asker sayısı kadar sperm varmis iclerinde cidden Allahtan korkmayan şeytandır pidoahxpsxukzkx
neden dalga geçiyorsun ???

hayırlısı artık teşekkürler sizede geçmiş olsun

Merhaba
Eşinizin değerlerinden ötürü mü yaptırdınız acaba tüp bebek? Araştırdıktan sonra nasıl bir sonucu vardınız?

Merhaba
Eşinizin değerlerinden ötürü mü yaptırdınız acaba tüp bebek? Araştırdıktan sonra nasıl bir sonucu vardınız?
Evet esimin degerlerinden dolayi yaptırdık, bütün bu testleri yaptirdik sonuclari temiz cıktı daha sonra tedaviye basladik

Sonuçları temiz çıktı ve eşimddn ötürü yaptırdık kısmını anlamadım
Esimin sperm degeri düşüktü ve yapisi bozuktu bunlara ek genetik testi dna hasar testi, hormon testleri yapildi tek sorun sperm değerlerindeydi yani

Merhaba yaklaşık bi sene olmuş değerleriniz nasıl acaba? Benim eşimin de değerleri düştü ameliyattan sonra

Merhaba yaklaşık bi sene olmuş değerleriniz nasıl acaba? Benim eşimin de değerleri düştü ameliyattan sonra
Maalesef bizde olumlu gelisen bir durum olmadi. 3.5 milyon civari sperm degerleri. Biz umudu kestik cunku hicbir takviye fayda saglamadi

Maalesef bizde olumlu gelisen bir durum olmadi. 3.5 milyon civari sperm degerleri. Biz umudu kestik cunku hicbir takviye fayda saglamadi
Daha önce kaçtı sprem değerleri. Takviye vs kullandığınız halde mi yükselmedi tüp bebek denediniz mi?

Hız morfoloji nasıl ameliyat öncesi ve sonrası değerlerinizi merak ettim. Bizde de değerler düştü siizi çok iyi anlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…