Aminn insallah. Macunu ekte gonderiyorum biz bi de icine ari sutu eklettik. Keciboynuzu kuru ile beraber yapiyoruz. Ben 3 kilo yerine 1 bucuk kilo bala yaptirdim malzemelerin de olcusunu yarina indirttim taze olsun bitirince tekrar yaptirirz diye. Ona ragmen 700 lira tuttu yani bilgilendiriyimOncelikle gecmiş olsun uzuldum adiniza insallah spermleri coggalir ve bebeginiz olur... Yaptırdigginiz macun nedir ?
Eki Görüntüle 1802865 Eki Görüntüle 1802865
Aminn insallah. Macunu ekte gonderiyorum biz bi de icine ari sutu eklettik. Keciboynuzu kuru ile beraber yapiyoruz. Ben 3 kilo yerine 1 bucuk kilo bala yaptirdim malzemelerin de olcusunu yarina indirttim taze olsun bitirince tekrar yaptirirz diye. Ona ragmen 700 lira tuttu yani bilgilendiriyim
Tabi yine burdan bilgilendirme yapicam. Ins guzel sonuclar aliriz her sey AllahtanCanim tahlil yaptirdiginda bilgilendirirmisin beni. Allaha sukur eşimin boyle bir sorunu yok ama takviye lazim
Canim tahlil yaptirdiginda bilgilendirirmisin beni. Allaha sukur eşimin boyle bir sorunu yok ama takviye lazim
Arkadaslar macunu duzenli olarak kullandik ama malesef olumlu bir sonuc alamadik. 2 ay klomen kullandik ondan da sonuc alamadik. Bugun doktor bi vitamine baslatti. Bakalim insallah bu sefer Rabb'im gonlumuzdekini hayirlisiyla nasip eder de evlat sahibi olacak kadar sperm sayisina ulasirizMerhaba arkadaslar benim esimde de genczeyinki gibi bi sorun vardı üroloğa gittik klomen adında bi ilaç verdi 3 ay kulkanıp tekrar tahlil yaptırdık sayı daha da düşmüştü bizi doktorumuz ankarada ibni sina hastanesine gönderdi. Dr sonuçlara bakınca acele etmeyin sizin çocuğunuz olur dedi. Neofortil adında bi hap verdi ama hap ilaç niteliğinde değil vitamin takviyesi. Biz artık zamana bıraktık rahatlıktan mı yoksa haptan mı bilmiyorum ama daha ilk kutu bitmeden hamile kaldım. Doktorunuza danışıp bi denemezini tavsiye ederim bence en önemlisi kafa rahatlığı
Bir tek sperm bile hamile kalmak için yeterli.bu ay oldu öbür ay mı olacak diye stres yapmayın takıldıkça daha da zorlasıyo. Bunun bizzat örneği benim, zamana bırakmayı dene olumsuz düşünme ve en önemlisi de dua, allah ne zaman kısmet ettiyse anca o zaman olur sen sabret.Arkadaslar macunu duzenli olarak kullandik ama malesef olumlu bir sonuc alamadik. 2 ay klomen kullandik ondan da sonuc alamadik. Bugun doktor bi vitamine baslatti. Bakalim insallah bu sefer Rabb'im gonlumuzdekini hayirlisiyla nasip eder de evlat sahibi olacak kadar sperm sayisina ulasiriz
Hergün ilişki yasıyorsanız yaşamayın 2 günde 1 kere ilişki yaşayıp sperm sayınızı arttırın ve hamile kalma şansınızı yükseltin. Eşin siyah çikolata yesin arada sırada. Fındık tüketsin. Bol bol meyve tüketin. Özellikle muz.En önemlisi kafanıza takmayın. 2 milyon spermle hamile kalan insanlarda var. İnşAllah en yakın zamanda güzel haberlerini alırız
Arkadaşlar. . Bende bu macundan yaptim fakat cam fistigi bulamadim. Yerine muz rendeledim koydum. Yine faydası var mı acabaOncelikle gecmiş olsun uzuldum adiniza insallah spermleri coggalir ve bebeginiz olur... Yaptırdigginiz macun nedir ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?