• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sperm sayisi arttirici macun

Genczey

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2016
161
126
103
merhabalar
Benim esimin sperm sayisi 4 milyondu ve hareketliligi dusuktu. 4 milyon oldugu ogrendikten 1 ay sonra tup bebek tedavisi olduk ve esimden sperm ornegi istendi ama sperm bulunamadigi soylendi. Yikamadan sonra 20-25 adet sperm bulunmustu. Sonra tekrar sperm testi yaptirdik ve sayi 0'a dusmustu. Sok olduk 1 ay sonce 4 milyonken 1 ay sonra hic sperm bulunamadi. Basina boyle bisey gelenler var mi varsa nasil cocuk sahibi oldular lutfen paylasinlar bize de umut olsun. Aktardan bi macun yaptirdim esim icin 5 gundur kullaniyor bakalim 1 ay sonra tekrar test yaptiricaz insallah bi artis olur.

Oncelikle gecmiş olsun uzuldum adiniza insallah spermleri coggalir ve bebeginiz olur... Yaptırdigginiz macun nedir ?

image.webp
image.webp
Oncelikle gecmiş olsun uzuldum adiniza insallah spermleri coggalir ve bebeginiz olur... Yaptırdigginiz macun nedir ?
Aminn insallah. Macunu ekte gonderiyorum biz bi de icine ari sutu eklettik. Keciboynuzu kuru ile beraber yapiyoruz. Ben 3 kilo yerine 1 bucuk kilo bala yaptirdim malzemelerin de olcusunu yarina indirttim taze olsun bitirince tekrar yaptirirz diye. Ona ragmen 700 lira tuttu yani bilgilendiriyim

Eki Görüntüle 1802865 Eki Görüntüle 1802865
Aminn insallah. Macunu ekte gonderiyorum biz bi de icine ari sutu eklettik. Keciboynuzu kuru ile beraber yapiyoruz. Ben 3 kilo yerine 1 bucuk kilo bala yaptirdim malzemelerin de olcusunu yarina indirttim taze olsun bitirince tekrar yaptirirz diye. Ona ragmen 700 lira tuttu yani bilgilendiriyim

Canim tahlil yaptirdiginda bilgilendirirmisin beni. Allaha sukur eşimin boyle bir sorunu yok ama takviye lazim

Merhaba arkadaslar benim esimde de genczeyinki gibi bi sorun vardı üroloğa gittik klomen adında bi ilaç verdi 3 ay kulkanıp tekrar tahlil yaptırdık sayı daha da düşmüştü bizi doktorumuz ankarada ibni sina hastanesine gönderdi. Dr sonuçlara bakınca acele etmeyin sizin çocuğunuz olur dedi. Neofortil adında bi hap verdi ama hap ilaç niteliğinde değil vitamin takviyesi. Biz artık zamana bıraktık rahatlıktan mı yoksa haptan mı bilmiyorum ama daha ilk kutu bitmeden hamile kaldım. Doktorunuza danışıp bi denemezini tavsiye ederim bence en önemlisi kafa rahatlığı

Canim tahlil yaptirdiginda bilgilendirirmisin beni. Allaha sukur eşimin boyle bir sorunu yok ama takviye lazim
Merhaba arkadaslar benim esimde de genczeyinki gibi bi sorun vardı üroloğa gittik klomen adında bi ilaç verdi 3 ay kulkanıp tekrar tahlil yaptırdık sayı daha da düşmüştü bizi doktorumuz ankarada ibni sina hastanesine gönderdi. Dr sonuçlara bakınca acele etmeyin sizin çocuğunuz olur dedi. Neofortil adında bi hap verdi ama hap ilaç niteliğinde değil vitamin takviyesi. Biz artık zamana bıraktık rahatlıktan mı yoksa haptan mı bilmiyorum ama daha ilk kutu bitmeden hamile kaldım. Doktorunuza danışıp bi denemezini tavsiye ederim bence en önemlisi kafa rahatlığı
Arkadaslar macunu duzenli olarak kullandik ama malesef olumlu bir sonuc alamadik. 2 ay klomen kullandik ondan da sonuc alamadik. Bugun doktor bi vitamine baslatti. Bakalim insallah bu sefer Rabb'im gonlumuzdekini hayirlisiyla nasip eder de evlat sahibi olacak kadar sperm sayisina ulasiriz

Arkadaslar macunu duzenli olarak kullandik ama malesef olumlu bir sonuc alamadik. 2 ay klomen kullandik ondan da sonuc alamadik. Bugun doktor bi vitamine baslatti. Bakalim insallah bu sefer Rabb'im gonlumuzdekini hayirlisiyla nasip eder de evlat sahibi olacak kadar sperm sayisina ulasiriz
Bir tek sperm bile hamile kalmak için yeterli.bu ay oldu öbür ay mı olacak diye stres yapmayın takıldıkça daha da zorlasıyo. Bunun bizzat örneği benim, zamana bırakmayı dene olumsuz düşünme ve en önemlisi de dua, allah ne zaman kısmet ettiyse anca o zaman olur sen sabret.
Bol bol dua et. Bide eşin kiloluysa zayıflamaya çalışsın o da etkili oluyo

Keçi boynuzu ve çerez balı da ise yariyor cnm erkekler güçlü beslenmeli inşallah spermi sayısı istenilen sayıya ulaşır

Merhaba eşimin sonuçlarına göre normal hamilelik olurmu
Volüm : 3,5
Likefaksiyon : 45
Viskozite : Vizkoz
Aglütünasyon : Yok
Sperm Sayısı : 40 milyon
Motilite % : 45
Hızlı ileri hareketli (+4=A)% : 10
Yavaş ileri hareketli (+3=B)% : 25
Yerinde hareketli (+2=C)% : 10
Yuvarlak hücre : 7
Baş % : 25
Boyun % : 8
Kuyruk % : 10
Normal Morfoloji % : 57

Kizlar keçiboynuzu çayı yada pekmezi esinıze kullandirin netten araştırinda bakin ne kadar etkiliymiş.Allah gönlünüze göre nasip etsin insallah en kısa zamanda:KK66:

Hergün ilişki yasıyorsanız yaşamayın 2 günde 1 kere ilişki yaşayıp sperm sayınızı arttırın ve hamile kalma şansınızı yükseltin. Eşin siyah çikolata yesin arada sırada. Fındık tüketsin. Bol bol meyve tüketin. Özellikle muz.En önemlisi kafanıza takmayın. 2 milyon spermle hamile kalan insanlarda var. İnşAllah en yakın zamanda güzel haberlerini alırız:dua::super:

Hergün ilişki yasıyorsanız yaşamayın 2 günde 1 kere ilişki yaşayıp sperm sayınızı arttırın ve hamile kalma şansınızı yükseltin. Eşin siyah çikolata yesin arada sırada. Fındık tüketsin. Bol bol meyve tüketin. Özellikle muz.En önemlisi kafanıza takmayın. 2 milyon spermle hamile kalan insanlarda var. İnşAllah en yakın zamanda güzel haberlerini alırız:dua::super:

İnşallah Can'ım ya iyi dileklerin için , test sonucu fazla sıkıntılı değil diyor herkes , herşeyi normal , hızda az Bi sorun var, o da düzelir inşallah . Rabbim iyi haberleri yazmamı nasip etsin , keçi boynuzu kaynatıp içiriyorum bakalım , nasip .

Merhaba kızlar , bugün aldım eşimin sonuçlarını eşimide aldım yanına gittim doktora , gösterdim sonuçları , Hocam kötü bir şey duyarız diye , gelmedik eşimi zor ikna ettim dedim . Sonuçlara baktı , hiç bir sıkıntı yok DEDİ . Allah'a şükür , Bi antibiyotik verdi, normal yoldan olmaması için hiç bir sebep yok dedi, En az 48 saat geçsin öyle birlikte olun DEDİ, rahatlamış olduk bizde, inşallah burdan iyi haberleride yazarım . Allah herkese nasip eder, inşallah .

Herşey kesinlikle kafada bitiyor.2 yıl önce gebelik geçmişim olmasına rağmen ki kürtajla sonuçlanmıştı,dr eşimin sonuçlarına göre sizin asla çocuğunuz olmaz deyip,tüp bebek merk. Gönderildim.fakat ben normal yolla hamile kalmak istediğim için gitmedik.eşim düzenli olarak keçiboynuzu kürü ve proxeddplus kullandı.ve bir mucizemiz
olacak. 3 ayım bitmek üzere..asla ümitsizliğe kapılmayın..karamsar düşünerek ben 2 yılımı kaybettim..

Back
X