A Aysee1993 Üye Kayıtlı Üye 14 Ekim 2019 210 76 18 32 24 Aralık 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Aysee1993 #1 Arkadaşlar eşinin sperm sayısı az oldgu halde doğal yoldan gebe kalan var mı bnim esimin 7 milyonmus morfoloji 6. Kadın dgum doktorum aşılama önerdi
Arkadaşlar eşinin sperm sayısı az oldgu halde doğal yoldan gebe kalan var mı bnim esimin 7 milyonmus morfoloji 6. Kadın dgum doktorum aşılama önerdi
S Senaayy Üye Kayıtlı Üye 20 Aralık 2019 124 34 18 17 Şubat 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Aysee1993 #2 Aysee1993 .!.: Arkadaşlar eşinin sperm sayısı az oldgu halde doğal yoldan gebe kalan var mı bnim esimin 7 milyonmus morfoloji 6. Kadın dgum doktorum aşılama önerdi Genişletmek için tıkla... Canım ben kaldım ama düşükle sonuçlandı. Bence dr u dinle ve aşılama yaptır valla bekleyip kendinş hiç yıpratma olacak diye. Elimde olsa ben hemen yaptırcam ama dr 6 ay dene bi kere olmuş yine olabilir dedi diye bekliyorım 2 aydır
Aysee1993 .!.: Arkadaşlar eşinin sperm sayısı az oldgu halde doğal yoldan gebe kalan var mı bnim esimin 7 milyonmus morfoloji 6. Kadın dgum doktorum aşılama önerdi Genişletmek için tıkla... Canım ben kaldım ama düşükle sonuçlandı. Bence dr u dinle ve aşılama yaptır valla bekleyip kendinş hiç yıpratma olacak diye. Elimde olsa ben hemen yaptırcam ama dr 6 ay dene bi kere olmuş yine olabilir dedi diye bekliyorım 2 aydır
Umutlabrgun Üye Kayıtlı Üye 15 Ocak 2020 169 78 18 27 17 Şubat 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Aysee1993 #3 Aysee1993 .!.: Arkadaşlar eşinin sperm sayısı az oldgu halde doğal yoldan gebe kalan var mı bnim esimin 7 milyonmus morfoloji 6. Kadın dgum doktorum aşılama önerdi Genişletmek için tıkla... Benim eşimde de ileri hareketlilik yok doktor hamile olursun ama kaç yıl sonra bilinmez dedi keçiboynuzu özü kullansın sabah akşam sayısını arttırır.
Aysee1993 .!.: Arkadaşlar eşinin sperm sayısı az oldgu halde doğal yoldan gebe kalan var mı bnim esimin 7 milyonmus morfoloji 6. Kadın dgum doktorum aşılama önerdi Genişletmek için tıkla... Benim eşimde de ileri hareketlilik yok doktor hamile olursun ama kaç yıl sonra bilinmez dedi keçiboynuzu özü kullansın sabah akşam sayısını arttırır.