Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür lerBacım Allah bereket versinhiç moralini bozma valla benim eşimin bilmem kaçtı sizin değerler, normal yollarla olur merak etme önemli olan ileri hızlı hareketlilik ve morfoloji, sayı için takviye vitaminler var doktor gerek gördüğünde söylüyor zaten
varikosel için ultrasonla kontrol yapılması gerekiyor. üroloji doktorları çok ilgisiz bu konularda eşimin morfoloji genel sayı iyi fakat ileri hareket 12 iken iyi dediler gönderdiler meğer düşükmüş ısrar kıyamet bir takviye istedik adı sanı olmayan bir şey verdi 4 ay kullandık tekrar teste gittik 0 çıktı ileri hareket şok olduk. İyi olacağına kötüledi. Doktorun her dediğinide yapmamak gerekmiş bir bildiği vardır dedik kullandık yan etki yaptı bizde o saçma takviyeyi kimseye önermem adı merus. Şimdi düzenli olarak her gün 1 aydır proxeed plus kullanıyor ekstra olarak keçiboynuzu özü ,arı sütü. Ceviz, kabak çekirdeği, nar suyu bunları da sıklıkla tüketmeye çalışıyor. Tabi birde sağlıklı beslenme balık et yumurta avokado ağırlıklı. Sigara maalesef anca yarıya inebildi. Umarım işe yarar tüm bunlar proxeed harici kullandıklarımızı bende buradan okudum araştırdım aklınızda bulunsun umarım sizlerde faydasını görürsünüz.Ürolojiye giti. Varikosel fşan demedi doktor.
spermin miktaro kadar haraketide önemli maalesef benim eşimin spermi 75 milyon doktor çok güzel yüksek ama iler haraket yüzde 13 ki 32 üstü olması lazımmış ve haraketsiz spermi 75 çıktı sayı önemli degil maalesefDoktorlar sigaradan alkolden diyorlar ama benim eşim günde 2paket sigara içiyor ayda bi kere alkol kullandığı da oluyor bazen 2ayda bi kere ama nadir de olsa kullanıyor. 15milyon olması gereken değeri 64milyon 4katı fazla yani. Sadece sigara alkol olduğunu düşünmüyorum ben bu yüzden beslenim şekli falan da çok önemli bitter çikolata falan erkeğin spermine iyi geliyor keçiboynuzu özü mutlaka yedir eşine
Önemsiz demedim canım hamile kalmaya engel değil dedim. Yani %13ya senin ileri giden 1tane bile işe yarayabilirspermin miktaro kadar haraketide önemli maalesef benim eşimin spermi 75 milyon doktor çok güzel yüksek ama iler haraket yüzde 13 ki 32 üstü olması lazımmış ve haraketsiz spermi 75 çıktı sayı önemli degil maalesef
keşke keşkeÖnemsiz demedim canım hamile kalmaya engel değil dedim. Yani %13ya senin ileri giden 1tane bile işe yarayabilir
Hormon değerleri nasıldı fsh lh gibiDoktor takviye ilaç vs vermemiş sadece bal ye demiş. 2 ay sonra kontrole cagırmıs
Hormonlarda sıkıntı yok dedi iyi dediHormon değerleri nasıldı fsh lh gibi
Bizimkide normal yolla olrmu acabaBenim eşimin sperm hareket sayısı %40 3 oldu şimdi ise %60 hareketli biz çocuk istiyoruz dedik doktor aşılama belki dedi ama kendiliğinden olabilir dedi değeri yüksek dedi
Hormonlarda sıkıntı olmadan da böyle düşüklükler çıkabiliyor muHormonlarda sıkıntı yok dedi iyi dedi
Birde hormonlarını hatırlıyorsan yada elinde varsa Banada söylermisinHormonlarda sıkıntı yok dedi iyi dedi
Burda hormonlar gözkmüyor herlde dimi. Hangi hormonu sordunuz e nabızdan bakıyımBirde hormonlarını hatırlıyorsan yada elinde varsa Banada söylermisin
Keçi boynuzu işe yarıyormus sanırırım bi arastırKızlar eşimin sperm sayısı düşük çıktı. Normalde 15 olması gerekirken eşimin ki 6 ymış böyle olupta hamile kalan varmı . İlaç filanda vermemiş. Yasayan varmı nasıl artırdnız acaba. Düzelen oldumu böyle olupta
Lh fshBurda hormonlar gözkmüyor herlde dimi. Hangi hormonu sordunuz e nabızdan bakıyım
Vallahi doktor sprem hareketi az dedi keçi boynuzu felan çok yedi şimdi ise %60 hareketli dediHormonlarda sıkıntı olmadan da böyle düşüklükler çıkabiliyor mu
Baktınızmı acaba fsh lhBurda hormonlar gözkmüyor herlde dimi. Hangi hormonu sordunuz e nabızdan bakıyım