Sperm sayisi ileri hareket olmayan ve tup bebekle hamile kalan varmi ne

Çok sevindim hayırlı ugurlu olsun Allah sağlıkla kavuştursun. Ben hamile olduğumu öğrenmeden 1 hafta önce eşim bi dr la görüşmüştü dr genel sayı aslında önemli bu değerlerle doğal yolla da olur demişti. Benim hiç bi sorunum olmadı kanama vesaire hiç bişey evet korku yaşamakta çok haklısınız çünkü çok bekleyişle elde edilmiş bi mutluluk ve insan inanamıyor kaybetmekten korkuyor eğer nasipte kavuşmak varsa hiç bişey olmaz korkmayın inşallah hiç bi sorun yaşamazsınız
Teşekkür ederim benim 1.5 yıl önce bir düşüğüm oldu oda normal yolla hamilelikti doktor sperme bağlamıştı nedenini birazda korkum bu yuzden aslında inşş bende sizin gibi sanslılardanımdır teşekkür ederim verdiğiniz moral için

Arkadaslar lütfen benim durumunda olan var mi varsa bana Umut olun ne olur eşimin ileri hareket sıfır yeride hsreket yüzde 16 sadece oda yerinde hareket. Ileri olmadigi icin doğal yoldan cok zor. Tüp bebege karar verdik. Şuan tedavi aşamasındayiz. Benim durumumda olup tüp bebekle hamile kalan varsa. Lutfen umut olurmusun bana...:emir_bebek::KK43:
Bizde de hiç sperm yok :(

Back
X