Sperm sayısı ve kalitesini arttıran ilaç veya vitamin takviyesine ihtiyacım var arkadaşlar

balpetegi06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2021
1.009
242
73
Arkadaşlar bir yılı aşkın çocuk sahibi olmaya çakışıyoruz. Eşim için sperm sayı ve kalitesi hareketliliği artıracak bir takviyeye ihtiyacım var. Rica etsem paylaşır mısınız

Keciboynuzu kaynatin sabah akşam icsin

Günde 1 bardak havuç suyu taze sikilmis

Kabak çekirdeği nohut bol bol yesin

Sigara azaltsin

Iliskideen yarım saat once bitter ve Türk kahvesi

Çakşır suyunu bir arastirin eşiniz için keviboynuzu ile birlikte hatta formda açılmış konularda var benim arkadaşım eşi kullandi sonra hamile kaldi

Arkadaşlar bir yılı aşkın çocuk sahibi olmaya çakışıyoruz. Eşim için sperm sayı ve kalitesi hareketliliği artıracak bir takviyeye ihtiyacım var. Rica etsem paylaşır mısınız
[http://www.nihalinbahcesi.com.tr/?f...BmhQTVfRqJs6fyIDiZmX7X5WTnQkE07LYwad8C67pN0hY]
Bakın isterseniz. Ben burdan hayıt macunu almıştım. Faydası mı oldu denk mi geldi bilmem 1 ay sonra hamile kaldım.
Erkekler içinde ginsengli macun var yazarsanız sorulara cevap veriyor.

2 3 keçiboynuzuna 3 bardak su kaynatın soğuyunca içsin
Aktarlarda macunlar var bi bakın kuvvet macunumuydu tam hatırlamıyorum
Beslenmeye de dikkat etsin
Sigarayı bıraksın veya azaltsin

Test yaptırdınız mı aslında doktorun sperm sayısında ve kalitesinde sıkıntı varsa gerekli vitaminleri vermesi gerekirdi bence en iyisi bir doktora gidin onun önerisiyle kullanın bu tarz şeyleri.

Çakşır suyunu bir arastirin eşiniz için keviboynuzu ile birlikte hatta formda açılmış konularda var benim arkadaşım eşi kullandi sonra hamile kaldi
Çakşırı geçen ay kullandı malesef zorlasa içiriyorum tadı berbat diye ve işe yaramadı şimdi keçi boynuzu özüne başladık iki kaşık yedirdim dün. Sigara çok içiyor bir de aşırı kilo aldı egzersiz filan yapmıyor malesef bencilce davranıyor malesef o adama çocuk yapmayın diyeceksiniz ama başka çarem de yok

Test yaptırdınız mı aslında doktorun sperm sayısında ve kalitesinde sıkıntı varsa gerekli vitaminleri vermesi gerekirdi bence en iyisi bir doktora gidin onun önerisiyle kullanın bu tarz şeyleri.
Test yaptırmaya gitmiyor ısrarla utanıyor sanki dünyada o gidiyormuş diye benim bir çocuğum oldu gerek yok diyor ama sonuçta sperm de azalır yavaşlar. Bende sıkıntı yokmuş çok doktora gittim uğraşma eşin test yaptırmalı diyorlar bende sorun ondaysa bu takviyeler işe yarar diye uğraşıyorum işte

Cnm ben bi vitamin kullandırttım eşime şimdi hamileyim yedek te aldım bu ay kullanamadan hamile olduğumu öğrendim bi satış platformunda satmayı düşünüyorum elimde kaldı istersen özelden yaz sperm sayısı ve hızı arttıcı bir vitamin

Biz 4 yıl herşeyi denedik olmadı. Sonra forumda biri yazmıştı takviye denedik 1 ayda hemen hamile kaldım. Vesile olsun size de.. Erkek için maxigo, kadın için de maxijuno. Baya etkili içeriği

Biz 4 yıl herşeyi denedik olmadı. Sonra forumda biri yazmıştı takviye denedik 1 ayda hemen hamile kaldım. Vesile olsun size de.. Erkek için maxigo, kadın için de maxijuno. Baya etkili içeriği
Bakayım hemen canım bende bir şey olmadığını söylüyor bende başka şeyler içip değerlerimi bozmakta istemiyorum ama erkek için hemen bakıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…