- 8 Eylül 2021
- 1.009
- 242
- 73
- Konu Sahibi balpetegi06
-
[http://www.nihalinbahcesi.com.tr/?f...BmhQTVfRqJs6fyIDiZmX7X5WTnQkE07LYwad8C67pN0hY]Arkadaşlar bir yılı aşkın çocuk sahibi olmaya çakışıyoruz. Eşim için sperm sayı ve kalitesi hareketliliği artıracak bir takviyeye ihtiyacım var. Rica etsem paylaşır mısınız
2 3 keçiboynuzuna 3 bardak su kaynatın soğuyunca içsinArkadaşlar bir yılı aşkın çocuk sahibi olmaya çakışıyoruz. Eşim için sperm sayı ve kalitesi hareketliliği artıracak bir takviyeye ihtiyacım var. Rica etsem paylaşır mısınız
Test yaptırdınız mı aslında doktorun sperm sayısında ve kalitesinde sıkıntı varsa gerekli vitaminleri vermesi gerekirdi bence en iyisi bir doktora gidin onun önerisiyle kullanın bu tarz şeyleri.Arkadaşlar bir yılı aşkın çocuk sahibi olmaya çakışıyoruz. Eşim için sperm sayı ve kalitesi hareketliliği artıracak bir takviyeye ihtiyacım var. Rica etsem paylaşır mısınız
Çakşırı geçen ay kullandı malesef zorlasa içiriyorum tadı berbat diye ve işe yaramadı şimdi keçi boynuzu özüne başladık iki kaşık yedirdim dün. Sigara çok içiyor bir de aşırı kilo aldı egzersiz filan yapmıyor malesef bencilce davranıyor malesef o adama çocuk yapmayın diyeceksiniz ama başka çarem de yokÇakşır suyunu bir arastirin eşiniz için keviboynuzu ile birlikte hatta formda açılmış konularda var benim arkadaşım eşi kullandi sonra hamile kaldi
Test yaptırmaya gitmiyor ısrarla utanıyor sanki dünyada o gidiyormuş diye benim bir çocuğum oldu gerek yok diyor ama sonuçta sperm de azalır yavaşlar. Bende sıkıntı yokmuş çok doktora gittim uğraşma eşin test yaptırmalı diyorlar bende sorun ondaysa bu takviyeler işe yarar diye uğraşıyorum işteTest yaptırdınız mı aslında doktorun sperm sayısında ve kalitesinde sıkıntı varsa gerekli vitaminleri vermesi gerekirdi bence en iyisi bir doktora gidin onun önerisiyle kullanın bu tarz şeyleri.
artmed.bir de l harfiyle başlayan birtane vardı pahalı biraz eşim kullandı hamile kaldım.birde sigara içiyorsa azaltsınYokmu yardımcı olacak kimse
Eşiniz erkek doktoruna gitsin vitamin yaziyorlar sperm kalitesinin artmasi içinArkadaşlar bir yılı aşkın çocuk sahibi olmaya çakışıyoruz. Eşim için sperm sayı ve kalitesi hareketliliği artıracak bir takviyeye ihtiyacım var. Rica etsem paylaşır mısınız
Cnm ben bi vitamin kullandırttım eşime şimdi hamileyim yedek te aldım bu ay kullanamadan hamile olduğumu öğrendim bi satış platformunda satmayı düşünüyorum elimde kaldı istersen özelden yaz sperm sayısı ve hızı arttıcı bir vitaminArkadaşlar bir yılı aşkın çocuk sahibi olmaya çakışıyoruz. Eşim için sperm sayı ve kalitesi hareketliliği artıracak bir takviyeye ihtiyacım var. Rica etsem paylaşır mısınız
Çok fazla içiyor azaltacağını da sanmıyorumartmed.bir de l harfiyle başlayan birtane vardı pahalı biraz eşim kullandı hamile kaldım.birde sigara içiyorsa azaltsın
Bugün bi vitamin aldım içinde Quanzim q10 çinko vs varmış zorla içirmeye çalışacağım zaten sperm yetersiz olsa da vitamin vereceklerEşiniz erkek doktoruna gitsin vitamin yaziyorlar sperm kalitesinin artmasi için
Evet veriyorlar toz halinde oluyo genellikle sperm artirici ilaçlarBugün bi vitamin aldım içinde Quanzim q10 çinko vs varmış zorla içirmeye çalışacağım zaten sperm yetersiz olsa da vitamin verecekler
Bakayım hemen canım bende bir şey olmadığını söylüyor bende başka şeyler içip değerlerimi bozmakta istemiyorum ama erkek için hemen bakıyorumBiz 4 yıl herşeyi denedik olmadı. Sonra forumda biri yazmıştı takviye denedik 1 ayda hemen hamile kaldım. Vesile olsun size de.. Erkek için maxigo, kadın için de maxijuno. Baya etkili içeriği
Aktarlardan karışım sakın içme içerikleri hormonları bozuyor ben hepsini denedim. İçeriklerini incele inşallahBakayım hemen canım bende bir şey olmadığını söylüyor bende başka şeyler içip değerlerimi bozmakta istemiyorum ama erkek için hemen bakıyorum
Proxeed plusArkadaşlar bir yılı aşkın çocuk sahibi olmaya çakışıyoruz. Eşim için sperm sayı ve kalitesi hareketliliği artıracak bir takviyeye ihtiyacım var. Rica etsem paylaşır mısınız
Hayıt tonumu içmiştim bir ay adetimi filan geciktirmişti. Ben şu an kendim için değilde eşim için bir şeyler yapmaya çalışıyorum canımAktarlardan karışım sakın içme içerikleri hormonları bozuyor ben hepsini denedim. İçeriklerini incele inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?