Erkek İnfertilitesi sperm sayisini arttiran ilac

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

deryaizm

anne oluyorum çokkk şükür
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2010
2.999
2.304
248
Kızlar yardım lütfen. Sperm sayisini arttiran bi ilaç varmış. Daha önce bi arkadaşım söylemişti doktor yazmadan almış sanırım eczaneden bilen kullanan memnun kalan varmı.

proxeed plus adı...kullanmadım ama burda duydum,
bu şekilde aratırsanız forumda..kullananlara rastlarsınız belki..

Kızlar yardım lütfen. Sperm sayisini arttiran bi ilaç varmış. Daha önce bi arkadaşım söylemişti doktor yazmadan almış sanırım eczaneden bilen kullanan memnun kalan varmı.

proxeed plus sperm sayısını artırıyor canım. bizde işe yaradı, henüz bebek yok gerçi ama, sayımızı toplamda 30 ml.dan 105 ml.na yükseltti.
bu arada hamilesin sanırım ama neden bu ilacı araştırıyosun arkadaşım merak ettim

Saol canım. Ya arkadaşımın eşinin düşük çıktı doktor ilaç vermemis tedavisi yok tüp yapın demiş. Bnde araştırmistim bi ilaç ismi söylediler sanırım senin dediğin. Bi onu dene dedim iyi gelir belki

anladım canım. "0" olmadığı müddetçe yükselir canım bence, belki aşılama yapabilecek şekilde bile yükselir, hatta inşallah ona bile gerek kalmaz. yani bizde işe yaradı ama tabi sadece sayı yükseldi. arkadaşına da geçmiş olsun düzelir biran önce inşallah.

Saol canım ilk ölçüm oldu kaç çıktı bilmiyorum ama sonra keci boynuzu kuru yaptılar. Baya olmasi gerekenin yarısına kadar yükselmiş ama doktor inanamis yanlış ölçülmustur demiş. Hapta vermemis . O hap inşallah ise yarar. Senin de en kisa zamanda sağlıklı bi bebegin olur inşallah canim . Benimde beş sene olmadı herseyin ni vakti var hayirlisi

canım doktor bıze nerfortil önerdi..ınternet uzerınden alınıyor. 396 tl fiyatı. bız kullansak mı dıye dusunuuyoruz.acaba kullanan var mı

yükselir canım neden yükselmicekmiş... inşallah doğru ölçülmüştür. arkadaşın z.yağında bekletilmiş incir yedirsin eşine, bi de keçiboynuzunun soğuk pres üretilenleri var, ondan içsin, çakşır da acayip faydalıymış.. bilgine canım..
çok teşekkür ederim canım... sorun mu vardı, sebepsiz miydi sizin? Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah...
aminn canım amin.. inşallah doğru söylüyosunnn...

Saol canım söylerim . Benim çikolata kisti nden olmuyodu ameliyat oldum olmaz dediler ama oldu Allaha Şükür

Saol canım söylerim . Benim çikolata kisti nden olmuyodu ameliyat oldum olmaz dediler ama oldu Allaha Şükür
ayy canım ne güzel, maaşallah... darısı başıma, Allahım bize de nasip eder inşallah.....

ayy canım ne güzel, maaşallah... darısı başıma, Allahım bize de nasip eder inşallah.....
Eder canım eder hiç merak etme sadece bekle sabret zor ama hiç ummadığın kafadan attığın zaman oluo. Hayırlısıyla olsun insallah

ahhh bi başarabilsem kafamdan atmayı... ben de kocaman karnımı sevmek istiyorum artık inşallah canım çok teşekkür ederim...
ben bın kere ıdrar testı yaptım cogundankımsenın haberı olmuodu canım. ama o ıkı cızgıyı gordumya olmazolmaz dıye bısey yok emınım. ben o ay uç kere denedım hepsındede wc ye gıttım aktı gıttı. ve hamıle kalmısım. olcagı varsa oluo ıste. hesap kıtap yapma bıde kafanı bırseye yor kafan mesgul olsun o cok onemlı

ayy Allahım bana da nasip etsin o iki çizgiyi görmeyi hayırlısıyla... yaa bak işte inanılmaz olacaksa oluyor işte hiç hesaba kitaba bakmıyor gerçekten de... aslında işim feci yoğun ama inanır mısın bu durumda bile aklımın bi köşesinde hep.. gerçi bizde sperm problemi mevcut, ama gene de işte daha az taksam hızlanıcak belki bu süreç...

Sen taktiği ni belli ediyorsundur oda takiodur. Belli etse etmesede. Erkekler daha çok takar bu durumu . Oyüzden biraz rahat görün ona. Kendinde gerçekten takma canım. Çok tanıdığım var olmayan , ama hep oldugundada mutlaka hesap yapmamislar o ay onemsememisler. Vakti saati var işte. Olmadıkça takioz ve inan o iki çizgi görsen de yetmio . Inanmiyorsun. Doktora gidion kese var bebek var dio inanmiosun..kalbi atiyo sağlıklı dio inanamiosun. Okadar sartliyorsunki kendini benim çocuğum olmaz diye . Ama oluo işte. Çok dua et . Isyan etme ve test yapma bırak geçiksin koşma hemen teste . Ay beynini sisirdim . :)

ayy olur mu canım ne demek beynini şişirdim.. ya eşim takıyor kafaya çok da üzülüyor her adet oluşumda biliyorum.. işte kendimi rahatlatmaya çalışıyorum mümkün olduğunca.. test hiç yapmıyorum desem yeri çünkü en ufak bi gebelik diyebileceğim belirti yaşamıyorum. ya evet ben de hepp aynı şeyi duyuyorum, takmadıkları zaman gelmiş bebişi herkesin.. hergün dua ediyorum, hep hayırlısını istiyorum olmyaınca da demek ki hayırlı değilmiş diyorum. ama mesela dün eşimin çalıştığı yerden bi arkadaşın daha hamile olduğunu duydum, hem onn için sevdnm, hem de böyle inceden bi "neden ben değilim" diye de üzüldüm... ama işte sabır sabır sabır... ennde sonnda olucak inşallah... sağlıklı olsun yeter ki, beklerim ben napayım..
seni de yordum valla canım beni teselli ediceksin diye hamile hamile:)
çok sağol canım benim:))

Bitkisel bir ilaç varmııış.Kimyasal ilaçlardan bıktık zaten.Hekimzade diye bitkisel üretimler ilaçlar yapan bir firma spermler için bir ürün üretmiş.Adı semenor.Bende deli gibi bunu araştırıyorum bu son 1 hafta.Kullanan var mı acaba :/

Arkadaşlar bu meşhur muhteşem 3 lüyü deneyeniniz varmı..
Okuduğum kadarıyla forumda çok arkadaşımız gebe kalmış...

PHARMATON (MULTİVİTAMİN) GÜNDE BİR AÇ

ZİNCO (ÇİNKO) GÜNDE BİR AÇ

SIVI L-CARNITIN ŞURUP (ESAS BU, BUNU MUTLAKA ALIN. SOLGAR MARKA) AÇ KARNINA GÜNDE 1 YADA 2 YEMEK KAŞIĞI

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…