• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Sperm sayısını etkilermi ?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

LadyNurr

Rabbi heb li mines Salihin ; Amin
Kayıtlı Üye
21 Mart 2018
4.658
14.797
208
Kızlar eşimin kan tahlilinde iltihap çıkıyor 2 seferdir en son yaptırdığında sperm sayımızın bukadar düşük olduğunu bilmiyoduk ilgilenmedik ama bugün doktor arayıp aynı iltihaplanma devam ediyo demiş . Benim doktorumda iltihaplanmada olabilir ve etkiler antibiyotikle belki çözülecek bişey için başka şeylerle zaman harcıyor insan bazen en basiti aklına gelmiyo demişti . Aklıma takıldı salı günü randevumuz var ürolojide ama yaşayan varmı etkilermi bilen yardımcı olursa çok teşekkür ederim

Eşimde vardı antibiyotik tedavisi uygulanıyor. Evet sperm sayısını etkiliyor ne yazıkki.
Canım benim jinekologum bi örnek verip 10 yıl uğraşan bi çiften bahsetti en son akla gelinecek basit bi iltihaplanma 2 ci kutu antibiyotikte hastam hamile kaldı zaman kaybetmenizi istemem bazen minik detayları aklımıza getirmeden daha büyük şeylere odaklanıyor bunları atlıyoruz demişyi kafama takıldı aceba etkiliyormudur gerçekten antibiyotikle düzelecek bi konuda tüp bebeğe o kadar para vermek saçma . Sizindemi kanda çıktı ?

Canım benim jinekologum bi örnek verip 10 yıl uğraşan bi çiften bahsetti en son akla gelinecek basit bi iltihaplanma 2 ci kutu antibiyotikte hastam hamile kaldı zaman kaybetmenizi istemem bazen minik detayları aklımıza getirmeden daha büyük şeylere odaklanıyor bunları atlıyoruz demişyi kafama takıldı aceba etkiliyormudur gerçekten antibiyotikle düzelecek bi konuda tüp bebeğe o kadar para vermek saçma . Sizindemi kanda çıktı ?
Sperm testinde çıktı canım
Tüp bebek öncesi üroloji ye gidip araştırabilirsiniz belki de doktorun dediği gibi basir birşeydir

Back
X