selam cnm bnmde eşimde sperm harketsizliği ve morf.düşük sayıda sınırda 20 milyon bir kere aşılama yaptırdık ama olmadı maledsefe bu ay bir daha aşılama dniycez kısmet olrsa bakalım olmadı tp bebek olur sanırm....eşiede üroloji dru klomen ve evicap vermişti klomen brz yan etki yaptıığından evicap içiyo ve keçibounuzu kürü yapıyorum 3 aydır....
canım benim eişminde sperm sayısı düşük ilk testten sora çakşırotu çayı içirmiştim çok fazla yükselmişti benim test yaptıralı nerdeyse 6ay oldu aşılama ve tüp hiç düşünmedim bitkisel ürünlerin faydalarını gören çok aşılamaya başlamadan bi dene istersen
merhaba canım yarama tuz basmıssın resmen sperm sayımız ilk baktırdıgımızda sayılamayacak derecedeydı maalesef daha sonra 1,5 milyon oldu,en sonda 3 milyon oldu sonrada baktırmadık zaten cunku 2.tüp bebek denememize basladık.Öncelikle inşallah asılamaya veya tüp bebege gerek kalmadan hamile kalırsın demek istiyorum daha sonra sperm sayısı yukseltmeye gelırsek denemediğimiz hiçbirsey kalamdı ınan bana çakşır suyu,keçiboynuzu kürü,bitkisel karısımlar,incir kürleri,havuc kürleri,çinkolar bi kaçtane bitkisel hap falan sayımızı yükseltti hareketlilğimizide biraz arttırdı tabıkı normal gebelık ıcın sansımız 0 en azından tedavıye destek olsun dedik.Sayınızı bilmiyorum ama eger bızımkı gıbı degılse herseyı dene yok bızımkı gibiyse aşılamayla ugrasmanı asla tavsıye etmem direk tüp bebege gec derım tam 4 yıldır bunun ıcın ugrasıyorum ben denemedegım yontem dinlemediğim hikaye kalmadı Rabbim yardımcın olsun inşallah
arkadaşlar bizim de sayımız 12 milyon..varikosel ameliyatı öncesi 6 milyondu..3 ayda sayımız %100 arttı..sperm canlılık %25 idi %75 oldu..ameliyat mı işe yaradı yoksa keçiboynuzu kürümü anlamadık valla..bi de evicap kullanmıştık..ne duyduysak deniyoz. Allah sonumuzu hayır ede..bu l-arginine işe yaramaz demeyin,biz bir de onu deneyecez..çünkü diğer forumlarda faydasını görenler var..kişiye göre değişiyo galiba..
mrb arkadaşım aramıza hoş geldin ya neden ümitsizssinki lütfen hailne şükret bizden daha iyi durumda olduğun kesin benim eşimde sperm 0 anca teseyle bulunuyo ve tüp bebek yaptırıyoruz sen daha çok yenisin hem sorununda öyle büyük deil lütfen canını sıkma herşeyin çaresi var yeterki ümitli ol inşallh bizlerede nasip olacak o duygu biz senle arkadaş olalım ya:):):)okmumerhaba..bugün üye oldum ve ilk defa yazıyorum:) 1 yıldır bu sayfaları okudum ve en sonunda bende anlatmalıyım dedim..çok ağladım,ümidim hiç kalmadı.. bende 14 aydır deniyorum.2 yıllık evliyim.adetlerim hep düzenli olmuştur.ama yumurtlama durumum zayıf dendi,dr.klomen başladı,3 ay kullandım(günde 2 tane).tüp bebek merkezine gittim en son klomene ihtiyacın yok dendi(doktor fazla rahattı)...eşimin tahlilleride pek iyi değil,morfoloji %3 ileri hızlı:%9 ve toplam 46 milyon sperm var..bu ay 2,5 cm. kist oluşmuş ve dr.bu ay gebelik oluşmaz dedibu arada eşim için tedaviye gerek yok dediler ama ben çeşitli reçeteler başlattım:) e ve c vitamini,zinco kapsül içti,ayrıca keçiboynuzu tozu ile ısırgan tohumunu balla karıştırdım sabah akşam birer tatlı kaşığı verdim..ve bu arada proxeed plus siparişi verdik..ve çok umutluyum bu ilaçta..sizde inceleyin.. Allah'a her dakika dua ediyorum..beni anne olamamakla terbiye etme diye:'''artık burada sizlerle paylaşacağım üzüntülerimi ve inşallah bir gün sevincimi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?