• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Sperm Semen testi yaptırıp memnun kalan var mı

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Bakırköy Andromed lab. detaylı bakıyor aynı zamanda küçükçekmece kanuni sultan süleyman araştırma hast. yaptırmıştık memnun kaldık detaylı bakıyorlar tavsiye ederim
Kanuni Sultan da detaylı mi bakılıyor morfoloji falan bakılıyor mu

düzen lab. yaptırmayın..
biz İst. Düzende yaptırdık ve hepsi yanlış sonuçların
Biz Ankara düzene gitmiştik özel hastane ile uyumlu çıktı doğruydu yani sonuçlar. Düzen bu konuda iyidir açıkçası şaşırdım.

6 yıl oldu canım,4 kez tüp bebek denedik olmadı maalesef
celalettin peru ya gideceğiz 10 gün sonra,
kendisi duyduğum kadarıyla ameliyata karşı,bitkisel tedavi sunuyormuş.
varikosel hem sağda hem solda var biri 2.1 mm soldaki 2.9
bakalım ne diyecek
Merhaba, celalettin hocaya gittiniz mi acaba? Ne tarz tedaviler veriyor merak ediyorum. Benim eşim prof ege can serefogluna gidiyor. Sperm sayı hız ve morgoloji düşük. Promenk ve günde yarım klomen kullanıyor. Acaba celalettin hoca ne veriyor merak ettim

Merhaba, celalettin hocaya gittiniz mi acaba? Ne tarz tedaviler veriyor merak ediyorum. Benim eşim prof ege can serefogluna gidiyor. Sperm sayı hız ve morgoloji düşük. Promenk ve günde yarım klomen kullanıyor. Acaba celalettin hoca ne veriyor merak ettim
Sizin gene iyiymiş benim eşime direk ameliyat dedi ılac verilmedi bende evde kecı boynuzu veriyorum hep

merhaba,
maalesef hoca korona olmuş iptal oldu randevu.şimdilik bekliyoruz bakalım.
egecan hoca da çok iyiymiş inşallah şifa olur size.
eşim de promenk kullanıyor çok iyi bi ilaç.bize de bahçecideki doktorumuz yazmıştı.

Sizin gene iyiymiş benim eşime direk ameliyat dedi ılac verilmedi bende evde kecı boynuzu veriyorum hep
İyi yapıyorsunuz. Keçi boynuzu pekmezi içmek faydalı. Bal ve arı sütü de iyi diyokar benim eşim kullanıyor. Ege can beye söylemiş kullan tabii demiş. Bir de size tavisiyem testisleri soğuk tutmak gerek. Yani buz kalıbını havluya sarıp günde bir kaç saat uygulama öneririm yabancı kaynaklarda çok okudum( dr bey buna da mantıklı dedi). Bir de varikosel için sabah kırkkilit, akşam çoban çantası öneririm bunlar bizim değerlerimizi biraz daha yükseltti. İstenen kıvama gelmesi için promenk ve klomen etkilerini göreveğiz bakalım bu ay aşılama öncesi testte.

Arkadas lar meraba istanbulda sperm testi yapan özel veya devlet tumune detaylı bakılan bir yer var mı onerebılcegınız eşim yaptırmıştı ama morfolojiye bakılmamıs nereye gidelim
Biz ilk ikiyi acıbadem fulyada yaptırdık. Sonuncuyu otajinemedde. Acıbadem hazırlama sonrası sonuçlara bakmamış. Otajinemed daha iyi sanki

merhaba,
maalesef hoca korona olmuş iptal oldu randevu.şimdilik bekliyoruz bakalım.
egecan hoca da çok iyiymiş inşallah şifa olur size.
eşim de promenk kullanıyor çok iyi bi ilaç.bize de bahçecideki doktorumuz yazmıştı.
Bize doktor hıc bsıy yazmadı
İyi yapıyorsunuz. Keçi boynuzu pekmezi içmek faydalı. Bal ve arı sütü de iyi diyokar benim eşim kullanıyor. Ege can beye söylemiş kullan tabii demiş. Bir de size tavisiyem testisleri soğuk tutmak gerek. Yani buz kalıbını havluya sarıp günde bir kaç saat uygulama öneririm yabancı kaynaklarda çok okudum( dr bey buna da mantıklı dedi). Bir de varikosel için sabah kırkkilit, akşam çoban çantası öneririm bunlar bizim değerlerimizi biraz daha yükseltti. İstenen kıvama gelmesi için promenk ve klomen etkilerini göreveğiz bakalım bu ay aşılama öncesi testte.
Kırkkilit otunu kaynatıp içecek mıyız.
Klomenı eşim mi uygulayacak ben mi
Buz kalıbı pekı cınsel organını üştüp iktahao kapasın benim eşim çok ateslenıyor sureklı sıcacık menepozlu avrat gibi yanıyor adam napcaz bılmıyoz

Bize doktor hıc bsıy yazmadı

Kırkkilit otunu kaynatıp içecek mıyız.
Klomenı eşim mi uygulayacak ben mi
Buz kalıbı pekı cınsel organını üştüp iktahao kapasın benim eşim çok ateslenıyor sureklı sıcacık menepozlu avrat gibi yanıyor adam napcaz bılmıyoz
Evet dediğim otlar çay gibi 5 dak kaynatıp içilecek. Erkekler kendilerini serin tutmalı. Sırf büçu yğzden bile düşmüş olabilir. Sıcak suyla yıkanmasın çok kalın ve sıkı giyinmesin. Zaten varikosel olunca sperm sayısının az olmasının nedeni oluşan varisin testis ısısını arttırması. Bu yüzden hafif buz uygulaması yapın. Ama buzu direkt koymayacaksınız havluya sarın hafif soğukluk versin yeter

Evet dediğim otlar çay gibi 5 dak kaynatıp içilecek. Erkekler kendilerini serin tutmalı. Sırf büçu yğzden bile düşmüş olabilir. Sıcak suyla yıkanmasın çok kalın ve sıkı giyinmesin. Zaten varikosel olunca sperm sayısının az olmasının nedeni oluşan varisin testis ısısını arttırması. Bu yüzden hafif buz uygulaması yapın. Ama buzu direkt koymayacaksınız havluya sarın hafif soğukluk versin yeter
Klomeni prof ege can eşime verdi günde yarım. Ama doktora görünmeden kullanmayın. Hormonlara falan bakılması lazım. Bizde hormonlar normal ama takviye olsun diye verdi. Promenk yı hemen alıp kullanabilirsiniz o vitamin takviyesi zaten sıkıntı olmaz

Klomeni prof ege can eşime verdi günde yarım. Ama doktora görünmeden kullanmayın. Hormonlara falan bakılması lazım. Bizde hormonlar normal ama takviye olsun diye verdi. Promenk yı hemen alıp kullanabilirsiniz o vitamin takviyesi zaten sıkıntı olmaz
Ben eşime kereviz kaynatıp içiriyorum
Kecıboynuzu meyvesini kaynatıp ıcırıyorum
Çaksır kullandı Bı hafta bitti simdi gene alcaz
Pekmez yiyor bide Baska bsıy yapmadık
Promenk iyi mıdır dıyosunuz cidden

Peki canım bende çikolata kisti var onun çözümü nedir

Back
X