• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi sperm sonucları anlayan varsa yardımcı olabılır mı

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

tazegelin22

Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2015
284
51
18
34
anlayan olursa bakabılırmısınız

Eklentiler

• 13152900_1713780468899104_1179493434_n.webp
    13152900_1713780468899104_1179493434_n.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 690
Yanlış yönlendirip moral bozmak istemem ama en önemli faktörün morfoloji yani hareketlilik olduğunu biliyorum.yetersizlik nedeni ile bakılamadı kısmını anlamadım.doktor değerlendirmedimi acaba...internette normal değerleri yazıyor aslında

Maalesef hem sayı oldukça düşük hem de hız. Morfoloji bakılamamış zaten sayı düşük olduğu için. Eğer ilk defa verdiyseniz testi muhakkak ama muhakkak çok çok güvenilir bir merkezde tekrarlayın 1-2 hafta sonra

Bizim de 1 milyon çıktı meğer 80 milyon imiş.

Burda uc sey onemli sperm sayisi sekli ve hareketi sayisi az oldugu icin sekline bakilmamis sayi icin iyi diyemeyecegim biraz dusuk cikmis.

Yanlış yönlendirip moral bozmak istemem ama en önemli faktörün morfoloji yani hareketlilik olduğunu biliyorum.yetersizlik nedeni ile bakılamadı kısmını anlamadım.doktor değerlendirmedimi acaba...internette normal değerleri yazıyor aslında
daha gostereremedım o yüzden merak ettım

Maalesef hem sayı oldukça düşük hem de hız. Morfoloji bakılamamış zaten sayı düşük olduğu için. Eğer ilk defa verdiyseniz testi muhakkak ama muhakkak çok çok güvenilir bir merkezde tekrarlayın 1-2 hafta sonra

Bizim de 1 milyon çıktı meğer 80 milyon imiş.
bu ikinci test

Canım moralini bozma ama sonuç baya düşük çıkmış en önemlisi morfoloji dır oda yetersizlik yüzünden bakilmamis 3 ay sonra testi yenileyin spermler 3 ayda kendini yeniler muhakkak araştırıp güvenilir bir yere yaptırın

Bitkisel destek çok önemli bence üç ay denenebilir.solgarın çok iyi vitaminleri var bunun yanında üç ay boyunca düzenli keçi boynuzu pekmezi arı sütü havuç suyu gibi ürünleri tüketmek faydalı olacaktır.

Moralinizi bozmayin rBbim istedikten sonra elbet size de bir evlat nasib eder. Bizde de benzer sorumlar vardi ama testlerden 2 ay sonra ben hamile kaldim.insallah siz de en yakin zamanda bebeginize kavusursunuz.

Back
X