- 13 Mart 2015
- 284
- 51
- 18
- 34
- Konu Sahibi tazegelin22
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
daha gostereremedım o yüzden merak ettımYanlış yönlendirip moral bozmak istemem ama en önemli faktörün morfoloji yani hareketlilik olduğunu biliyorum.yetersizlik nedeni ile bakılamadı kısmını anlamadım.doktor değerlendirmedimi acaba...internette normal değerleri yazıyor aslında
bu ikinci testMaalesef hem sayı oldukça düşük hem de hız. Morfoloji bakılamamış zaten sayı düşük olduğu için. Eğer ilk defa verdiyseniz testi muhakkak ama muhakkak çok çok güvenilir bir merkezde tekrarlayın 1-2 hafta sonra
Bizim de 1 milyon çıktı meğer 80 milyon imiş.
tşklermalesef çok düşük
Ilki nasıl?bu ikinci test
daha kötü doktor sperm hıc yok demıstıIlki nasıl?
tşk eederımCanım moralini bozma ama sonuç baya düşük çıkmış en önemlisi morfoloji dır oda yetersizlik yüzünden bakilmamis 3 ay sonra testi yenileyin spermler 3 ayda kendini yeniler muhakkak araştırıp güvenilir bir yere yaptırın
ayy çok tsşk ederimm mutlaka denıcegımBitkisel destek çok önemli bence üç ay denenebilir.solgarın çok iyi vitaminleri var bunun yanında üç ay boyunca düzenli keçi boynuzu pekmezi arı sütü havuç suyu gibi ürünleri tüketmek faydalı olacaktır.
ilkiyle arasında ne kadar süre var bitkisel destek keçiboynuzu falan kullandımı eşindaha kötü doktor sperm hıc yok demıstı
3 ay var hayır hıc bısey kullanmadıilkiyle arasında ne kadar süre var bitkisel destek keçiboynuzu falan kullandımı eşin
sevındım adınıza allah bizede nasıp eder inşşşMoralinizi bozmayin rBbim istedikten sonra elbet size de bir evlat nasib eder. Bizde de benzer sorumlar vardi ama testlerden 2 ay sonra ben hamile kaldim.insallah siz de en yakin zamanda bebeginize kavusursunuz.
tavsıyenız için tsklerCanım moralini bozma ama sonuç baya düşük çıkmış en önemlisi morfoloji dır oda yetersizlik yüzünden bakilmamis 3 ay sonra testi yenileyin spermler 3 ayda kendini yeniler muhakkak araştırıp güvenilir bir yere yaptırın
Nedemek cnm benm muhakkak keçi boynuzu kuru keçi boynuzu pekmezi yesin esin hergün bak nasıl artış olcak bnde eşime yediriyorumtavsıyenız için tskler