• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi sperm sonucları anlayan varsa yardımcı olabılır mı

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Nedemek cnm benm muhakkak keçi boynuzu kuru keçi boynuzu pekmezi yesin esin hergün bak nasıl artış olcak bnde eşime yediriyorum
içki içiyor benım eşim acaba onun etkısı varmıdır cunku dıger sonucta 2 gunu ıckı ıcmıstı bu su-onucta sadece 1 kere ıctı ve bu sonuclar daha ıyımıs arastırdıgıma gore

Canm eski sonucunuza göre bu sonuç iyiye gidiyorsa çok iyi tabiki alkol sigara stres sıkıntı bunlar hep bir engeldir eşinizin alkolü bırakması için elinizden ne geliyorsa yapın derim

Keciboynuzu kurunu yapsin 3 ay sonra yine test yaptirsin. Esimin ikinci ayda sayi, hareketlilik vs uc katina cikti... Doktor bile sasirmisti. Sonradan proxeed plus ile devam ettik. Sonra hamile kaldim iste.

Sakin umidinizi yitirmeyin. Bu yolda moral kadar onemli bir sey yok.

içki içiyor benım eşim acaba onun etkısı varmıdır cunku dıger sonucta 2 gunu ıckı ıcmıstı bu su-onucta sadece 1 kere ıctı ve bu sonuclar daha ıyımıs arastırdıgıma gore
Canım alkol spermin en büyük düşmanı. Biz 4 aydır uğraşıyoruz spermlerle. Sizde 4 milyon olan sayı biz de 1,5 milyondu. 3 âyın sonunda 12 milyona çıktı totalde de 70 milyonu gördük. Hızımız %4ten %15e çıktı. Haftaya 4. ayımız bitecek ve tekrar test yaptıracağız. Üzülme sabrederek ilaç ve kürlerle yükseltirsiniz.

Keciboynuzu kurunu uygulayin muhakkak, faydasini goren cok olmus.Bizde bu hafta basladik gerci esim tahlil falan yaptirmadi ama sureci hizlandirmak icin uygulayalim dedik.Polen,bal,arisutu de tavsiye ederim hem kendin hem esine birer cay kasigi yedir polen alerjiniz yoksa tabi.
Esine alkolu de bir an once biraktir hersey gonlunuzce olsun insallah

Bizim de ileri hareketli sayımız sıfırdı ve eşimde hiç artış olmadı fakat doktor orta ve yavaş hareketlinin bile hamile bırakabileceğini söylemişti. Tek doktorla kalmayın devlet hastanelerindeki uzman doktorlar daha iyi değerlendirir.

Bizim testim hemen hemen aynısı. Hatta bizde morfoloji de 0 dı . Hareket de yerlerdeydi. Eşim 3-4 ay proxeed adlı vitamini kullandı. Keçiboynuzu kürü yaptık. E vitamini takviyesi yaptık. 2.5 tan 4 milyona sonra da 7 milyona yükselebildi sadece. Varikosel var mı eşinde? Renkli doppler çektirseniz? Aşılama tedavisi için bu değerler az. Gerçi hiç belli olmaz ihtimal düşük de olsa doğal yoldan da olabilir ama eğer bebek istiyorsanız kısa zamanda hiç doğal yolla olmasını beklemeyin. Beklerken kadında bisürü problem çıkıyor sonra, yumurtalık rezervi filan düşüyor. En kötü ihtimal tüp bebekle olur çocuğunuz ben ilk sonuçları aldığımda buna da şükür en azından çaresi var demiştim, maşallah şimdi tüp bebekle tek seferde hamileyim. O morfolojiyle. Hiiç dert etme.

Back
X