Erkek İnfertilitesi sperm sonucları anlayan varsa yardımcı olabılır mı

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canim ya, ne kadar fedakarsin. Kolay isler degil bunlar. Biz de kosturduk ama deydi. Sperm sonucuna dr bakti mi, ne dedi. Varikoselden hic bahsetmedi mi
Canim ya, ne kadar fedakarsin. Kolay isler degil bunlar. Biz de kosturduk ama deydi. Sperm sonucuna dr bakti mi, ne dedi. Varikoselden hic bahsetmedi mi
eşim sinirlidir hastanelere gıtmek ıstemez git gel ugrasmıyo zorla goturdum napcagımı bılmıyorum

Canim ya. Oylece durmayin. Yasiniz kac bilmiyorum ama harekete gecmelisiniz. Bi arkadad yazmis, ilerleyen zamanlarda bu sefer kadinda sikintilar cikabiliyor.. Seni telasa sevk etmek degil amacim. Ama biz de ayni seyleri yasadik ve zaman kaybettik. 3 yila maloldu. Kismet. Ama sen bilincli bir insansin belliki aradtiriyorsun. Son bi kez ikna et esini, su varikosel muayenesine gotur. Saniyeler suruyor sadece. Sonra tekrar konusalim. Hayirli geceler. Allah yardimcin olsun.

tşkler iyi geceler

Daha yeni. .
Olur inşallah. .
Rabbim bu duygudan mahrum etmesin kimseyi. .
Amiiin. Allah gonulden isteyen layikiyla yetistirebilecek herkese nasip etsin bu duyguyu. Cocuk olmuyorsa bazen altta yatan bilmedigimiz sorunlar da oluyo. Bizim sorun esimdeydi cogunlukla ancak bi donem benim de prolaktinim yukselmisti. O da engellemis.. Stres yapmistim biraz. Sonradan duzeldi.

Amin inşallah canım tüm isteyenlere ve bana nasip etsin inşallah rabbim ❤

bozmayın moralinizi sakın ama eşiniz için ankarada üroloji Prof. Dr. Kaan Aydos var internet sitesi var sonucunuzu göndermenizi tavsiye ederim size dönüş yapıp yorumlayacaktır .Bizde kendisinin hastasıyız . Morfoloji sonucunuz çıkmaz malesef sayınız yükselmeden. İlaçlar ve doğal kürlerle erkekler biz kadınlara göre daaha çabuk toparlanıyorlar canım.Düzen laboratuvar varsa olduğunuz şehirde orda yaptırın daha detaylı sonuç alırsınız.Sonucunuz da fazla detay belirtmemişler. Bizimde ilk istanbul lab da yaptırmıştık.çok düşük çıkmış doktorlar tüp bebek diyerek bozmuşlardı moralimizi .Sonra düzen lab da yaptırdığımızda anladık diğer istanbul lab ın hatası olduğunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…