- 13 Mart 2015
- 284
- 51
- 18
- 34
- Konu Sahibi tazegelin22
-
Canim ya, ne kadar fedakarsin. Kolay isler degil bunlar. Biz de kosturduk ama deydi. Sperm sonucuna dr bakti mi, ne dedi. Varikoselden hic bahsetmedi mi
eşim sinirlidir hastanelere gıtmek ıstemez git gel ugrasmıyo zorla goturdum napcagımı bılmıyorumCanim ya, ne kadar fedakarsin. Kolay isler degil bunlar. Biz de kosturduk ama deydi. Sperm sonucuna dr bakti mi, ne dedi. Varikoselden hic bahsetmedi mi
tşkler iyi gecelerCanim ya. Oylece durmayin. Yasiniz kac bilmiyorum ama harekete gecmelisiniz. Bi arkadad yazmis, ilerleyen zamanlarda bu sefer kadinda sikintilar cikabiliyor.. Seni telasa sevk etmek degil amacim. Ama biz de ayni seyleri yasadik ve zaman kaybettik. 3 yila maloldu. Kismet. Ama sen bilincli bir insansin belliki aradtiriyorsun. Son bi kez ikna et esini, su varikosel muayenesine gotur. Saniyeler suruyor sadece. Sonra tekrar konusalim. Hayirli geceler. Allah yardimcin olsun.
ne demek sinirli gitmeyecek bu ayip bi sey degil sonuctatşkler iyi geceler
öyle .zorla goturuyorum zor gelıyo gıtmek ugrasmak birde işini bırakamıyone demek sinirli gitmeyecek bu ayip bi sey degil sonucta
siz ne yapmayı dusunuyorsunuzBizimde düşük . .
Sizinkide malesef. .
siz ne yapmayı dusunuyorsunuz
gecmıs olsun bebegınız varmı suan yenı mı oldu amelıyatVarikosel ameliyatı oldu
gecmıs olsun bebegınız varmı suan yenı mı oldu amelıyat
hayır denmediHayır 3yıl oldu ameliyat oldu. .
Aşılama tutmadı. .
Tedavi yok şuanda . .
Size ameliyat dendi mi ?
hayır denmedi
daha başındayız allah ıns hayırlısıysa en kısa zamnada banada sızede herkese nasıp ederAllah yardımcınız olsun canım zorlu bir imtihan bu . .
daha başındayız allah ıns hayırlısıysa en kısa zamnada banada sızede herkese nasıp eder
bırbucuk yılAmin ..
Ne kadar evlisiniz?
Topiğime beklerim. .
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...llahhh-haydi-kizlar-buyrun-topigimeee.692413/
Daha yeni. .bırbucuk yıl
Amiiin. Allah gonulden isteyen layikiyla yetistirebilecek herkese nasip etsin bu duyguyu. Cocuk olmuyorsa bazen altta yatan bilmedigimiz sorunlar da oluyo. Bizim sorun esimdeydi cogunlukla ancak bi donem benim de prolaktinim yukselmisti. O da engellemis.. Stres yapmistim biraz. Sonradan duzeldi.Daha yeni. .
Olur inşallah. .
Rabbim bu duygudan mahrum etmesin kimseyi. .
Amin inşallah canım tüm isteyenlere ve bana nasip etsin inşallah rabbim ❤Amiiin. Allah gonulden isteyen layikiyla yetistirebilecek herkese nasip etsin bu duyguyu. Cocuk olmuyorsa bazen altta yatan bilmedigimiz sorunlar da oluyo. Bizim sorun esimdeydi cogunlukla ancak bi donem benim de prolaktinim yukselmisti. O da engellemis.. Stres yapmistim biraz. Sonradan duzeldi.
amin cnm inşallah :)Masallah canim Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin darisi bizim basimiza insallah:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?