- 13 Mart 2015
- 284
- 51
- 18
- 35
- Konu Sahibi tazegelin22
-
içki içiyor benım eşim acaba onun etkısı varmıdır cunku dıger sonucta 2 gunu ıckı ıcmıstı bu su-onucta sadece 1 kere ıctı ve bu sonuclar daha ıyımıs arastırdıgıma goreNedemek cnm benm muhakkak keçi boynuzu kuru keçi boynuzu pekmezi yesin esin hergün bak nasıl artış olcak bnde eşime yediriyorum
oda ıstıyo bırakcak ıckıyı ınsCanm eski sonucunuza göre bu sonuç iyiye gidiyorsa çok iyi tabiki alkol sigara stres sıkıntı bunlar hep bir engeldir eşinizin alkolü bırakması için elinizden ne geliyorsa yapın derim
amin allah isteyen herkese versin inşşşşİnş herşey gönlünüzce olsun
esinin keciboynuzu kuru icmesini tavsiye ederim canimanlayan olursa bakabılırmısınız
ilk test kacti yanliz dusuk ama karaolunacak kadar kotu degil hic uzulme allah cok esin tedavi gorur o sperm sayilari yukselir insallah ben esime keciboynuzu kuru iciyorum faydasi oluyomusbu ikinci test
Canım alkol spermin en büyük düşmanı. Biz 4 aydır uğraşıyoruz spermlerle. Sizde 4 milyon olan sayı biz de 1,5 milyondu. 3 âyın sonunda 12 milyona çıktı totalde de 70 milyonu gördük. Hızımız %4ten %15e çıktı. Haftaya 4. ayımız bitecek ve tekrar test yaptıracağız. Üzülme sabrederek ilaç ve kürlerle yükseltirsiniz.içki içiyor benım eşim acaba onun etkısı varmıdır cunku dıger sonucta 2 gunu ıckı ıcmıstı bu su-onucta sadece 1 kere ıctı ve bu sonuclar daha ıyımıs arastırdıgıma gore
şu tavsiye için arkadaşım 750 tl dr ücreti ödediNedemek cnm benm muhakkak keçi boynuzu kuru keçi boynuzu pekmezi yesin esin hergün bak nasıl artış olcak bnde eşime yediriyorum
Iyı bır merkezde acıkcası spermlerı dondurtmanızı onerıyorumdaha kötü doktor sperm hıc yok demıstı
kecı boynuUzu nıye sprem artıyor?Nedemek cnm benm muhakkak keçi boynuzu kuru keçi boynuzu pekmezi yesin esin hergün bak nasıl artış olcak bnde eşime yediriyorum
morfolojiye bakılmamış bu sebeple bu test pek bir şey ifade etmiyor.anlayan olursa bakabılırmısınız
bu iş için 1 sperm yterli. yeterki bulunan sprem şeklen ve yapı olarak saglıklı olsun.tavsıyenız için tskler
canım benm ıbrahım saracoglunun vıdeolarını ızlersen anlarsınkecı boynuUzu nıye sprem artıyor?
hadı canm yaşu tavsiye için arkadaşım 750 tl dr ücreti ödedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?