Eski sonucumuzu aşşağa bıraktım canım bizde şok olduk hala inanamıyorum şuanMerhaba valla maşallah diyelim test sonucunuz bence herşeyiyle çok güzel. Sizde sorun yoksa normal yolla gebe kalmamanız için bir sebep yok gibi bu değerlerle. 1 ay önce nasıldı değerleriniz? kür olarak ne kullandınız acaba?
Yaa inanılmaz gerçekten. Bizim de neredeyse sizin eski sonucunuz gibiydi eşiminki ekim 2020 de baktırdığımızda morfoloji de %1 di. Biz 4 aydır impryl promotil men omega 3 c vitamini ve keçiboynuzu kürü kullanıyoruz hiç umudum yoktu 2. tüp bebek için senin yazını görünce umut yeşerdi içimde bu nasıl bir artıştır. Maşallah 41 kere..Bize ne nasip olur inşallahEski sonucumuzu aşşağa bıraktım canım bizde şok olduk hala inanamıyorum şuan
Yaa inanılmaz gerçekten. Bizim de neredeyse sizin eski sonucunuz gibiydi eşiminki ekim 2020 de baktırdığımızda morfoloji de %1 di. Biz 4 aydır impryl promotil men omega 3 c vitamini ve keçiboynuzu kürü kullanıyoruz hiç umudum yoktu 2. tüp bebek için senin yazını görünce umut yeşerdi içimde bu nasıl bir artıştır. Maşallah 41 kere..Bize ne nasip olur inşallah
Çok sevindim canım inanıp emek sarfedip sonucu böyle güzel olunca çok mutlu oluyorum. Ben doğal kür olarak sadece keçiboynuzu kullandırıyorum havuç arada yediriyorum salata olarak vs. Kuruyemiş özellikle kabak çekirdeği veriyorum. Vitamin ilaç takviyeleri de cabası..Biraz da şans sanırım burada çok okudum aylarca kullanıp hiç değeri değişmeyen o yüzden çok umudum yoktu umarım biz de sizin gibi şanslılardan oluruzCanım valla çok zor en iyi ben anlıyorum seni kullanmadığımız kür kalmadı 1ay içinde çakışır otu keçiboynuzu suyu kuruyemiş yedi bol bol keçiboynuzlu sucuk aldı havuç suyu içirdim arada varikosel olmasına rağmen bu kadar arttı yani diyeceğim gerçekten herşey boğaz boğazına dikkat edicek eşin rabbim herkese nasip Etsin biz gibi bekleyen şu 3aylar yüzü gözü hürmetine yarabbim doktorada sormuştum bazı kürler var sperm artırmaya faydalıymış die hepsi boş demişti özellikle eşim ona atıcak
Ne mutlu size Allah gönlunuze gore versin bende ayni durumdan muzdaribim benim esimde de hafif varikosel var once çok umutsuzluga dustum silkelenip kendime geldim bu ay bitkisel yontemler deniyeceğim inallah faydasi olurCanım valla çok zor en iyi ben anlıyorum seni kullanmadığımız kür kalmadı 1ay içinde çakışır otu keçiboynuzu suyu kuruyemiş yedi bol bol keçiboynuzlu sucuk aldı havuç suyu içirdim arada varikosel olmasına rağmen bu kadar arttı yani diyeceğim gerçekten herşey boğaz boğazına dikkat edicek eşin rabbim herkese nasip Etsin biz gibi bekleyen şu 3aylar yüzü gözü hürmetine yarabbim doktorada sormuştum bazı kürler var sperm artırmaya faydalıymış die hepsi boş demişti özellikle eşim ona atıcak
Canım düzenli kulalmırsanız gerçekten faydasını görürsünüz rabbim ol derse olur o değilmi olmazları olduran çok dua et duanın gücünüde çok inanıyorum benÇok sevindim canım inanıp emek sarfedip sonucu böyle güzel olunca çok mutlu oluyorum. Ben doğal kür olarak sadece keçiboynuzu kullandırıyorum havuç arada yediriyorum salata olarak vs. Kuruyemiş özellikle kabak çekirdeği veriyorum. Vitamin ilaç takviyeleri de cabası..Biraz da şans sanırım burada çok okudum aylarca kullanıp hiç değeri değişmeyen o yüzden çok umudum yoktu umarım biz de sizin gibi şanslılardan oluruz
Olur canım olur bizde 3 derecedeydi bize okuduysa şişede olur Allah’ın izniyleNe mutlu size Allah gönlunuze gore versin bende ayni durumdan muzdaribim benim esimde de hafif varikosel var once çok umutsuzluga dustum silkelenip kendime geldim bu ay bitkisel yontemler deniyeceğim inallah faydasi olur
Inşallah Allah her isteyene nasip etsin sakıncası yoksa doktor ameliyat önerdi mi?Olur canım olur bizde 3 derecedeydi bize okuduysa şişede olur Allah’ın izniyle
Bize önermediler ağrısı yoksa dedilerInşallah Allah her isteyene nasip etsin sakıncası yoksa doktor ameliyat önerdi mi?
Bize doktor olabilir dedi çok ağri olursa ileride zarari olur dedi ama biz gerek duymuyoruz bi kac yerde okudum ameliyatta kesin çözm değil daha da zarar verebiliyormuş hakkımızda hayirlisi olsunBize önermediler ağrısı yoksa dediler
Aynen öyle ameliyat kesin çözüm değil diyorlarBize doktor olabilir dedi çok ağri olursa ileride zarari olur dedi ama biz gerek duymuyoruz bi kac yerde okudum ameliyatta kesin çözm değil daha da zarar verebiliyormuş hakkımızda hayirlisi olsun
Eşinizi sperm testi vermeye nasıl ikna ettiniz? Bir yıl korunmasız ilişkiden sonra gebelik olmayınca mı test verdiniz? Ben doktora gittiğimde kimse önemsemiyor. Bir yıla kadar normal diyor. Onlar öyle dedikçe eşim de sperm testine gerek yok diyor.Arkadaşlar yorumlayabilirmi anlayan 1aylık sonuç bu kullandığımız kürler ile
merhaba buna kendimce cevap vermek istedim. benim eşimin eski evliliğinden çocuğu olduğu için hiç ona ihtimal vermemiştik ben birsürü kadın doğum doktoruna gittim kontrole, en son eşime test yaptırınca ciddi bir sorun olduğunu gördük değerlerinde. Yani demem o ki doktorları dinlemeyin, kadın nasıl kontrole gidebiliyorsa en baştan erkek te gitmeli.Erkekler bu konuda bencil oluyorlar biraz bazen ama bu şekilde anlatmalısınız düzgünce, kolayca çözülebilecek birşey için senelerinizi harcayacaksınız belki..Çiftler çocuk düşününce ikisi de kontrol olmalı birşey yoksa o zaman yaş ta ileri değilse zamana bırakıp bırakmamak ta sizin tercihiniz..Eşinizi sperm testi vermeye nasıl ikna ettiniz? Bir yıl korunmasız ilişkiden sonra gebelik olmayınca mı test verdiniz? Ben doktora gittiğimde kimse önemsemiyor. Bir yıla kadar normal diyor. Onlar öyle dedikçe eşim de sperm testine gerek yok diyor.
İşte gittiğimiz doktorlar bile önemsemiyor. Bir yıl sonra bakılır diyor.merhaba buna kendimce cevap vermek istedim. benim eşimin eski evliliğinden çocuğu olduğu için hiç ona ihtimal vermemiştik ben birsürü kadın doğum doktoruna gittim kontrole, en son eşime test yaptırınca ciddi bir sorun olduğunu gördük değerlerinde. Yani demem o ki doktorları dinlemeyin, kadın nasıl kontrole gidebiliyorsa en baştan erkek te gitmeli.Erkekler bu konuda bencil oluyorlar biraz bazen ama bu şekilde anlatmalısınız düzgünce, kolayca çözülebilecek birşey için senelerinizi harcayacaksınız belki..Çiftler çocuk düşününce ikisi de kontrol olmalı birşey yoksa o zaman yaş ta ileri değilse zamana bırakıp bırakmamak ta sizin tercihiniz..
Biliyorum bana da öyle demişlerdi. Hatta bir sakin ol, stres yapıyorsun ondan olmuyordur dediler, yüzüme dalga geçer gibi bakan bile oldu. Sonra baktık sperm değerleri yerlerde o yüzden söylüyorum. Sürekli denemek te psikolojik olarak ters etkilediği için olmayabiliyor bu konuda haklılar (elde değil tabi) ama umarım sizde bir sorun yoktur da zamanı vardır. Doktorları umursamayın gidin özel bir merkezde sperm testi yaptırın kimse buna engel olamaz. Siz bilin de herşeyi, sonrasını ona göre düşünürsünüz. Ben anlamıyorum ki bu çocuğu kadın tek başına yapmıyor dimi ama sorun da kadında olacak diye bir şart yok illaİşte gittiğimiz doktorlar bile önemsemiyor. Bir yıl sonra bakılır diyor.
Ben bütün tahlillerimi yaptım her şey normal. Eşim de kan tahlili verdi. Benim hsg filmim, eşimin de sperm testi kaldı. Bu ay da olmazsa artık eşime özelde yaptıralım diyeceğimBiliyorum bana da öyle demişlerdi. Hatta bir sakin ol, stres yapıyorsun ondan olmuyordur dediler, yüzüme dalga geçer gibi bakan bile oldu. Sonra baktık sperm değerleri yerlerde o yüzden söylüyorum. Sürekli denemek te psikolojik olarak ters etkilediği için olmayabiliyor bu konuda haklılar (elde değil tabi) ama umarım sizde bir sorun yoktur da zamanı vardır. Doktorları umursamayın gidin özel bir merkezde sperm testi yaptırın kimse buna engel olamaz. Siz bilin de herşeyi, sonrasını ona göre düşünürsünüz. Ben anlamıyorum ki bu çocuğu kadın tek başına yapmıyor dimi ama sorun da kadında olacak diye bir şart yok illa
Aynen canım bizim 1 sene olmadı ben gidip geliyordum doktor bişey yok diyordu en son eşin bi muane olsun dedi o şekilde gitti doktor dedi ben desem yine gitmezdi sanırımEşinizi sperm testi vermeye nasıl ikna ettiniz? Bir yıl korunmasız ilişkiden sonra gebelik olmayınca mı test verdiniz? Ben doktora gittiğimde kimse önemsemiyor. Bir yıla kadar normal diyor. Onlar öyle dedikçe eşim de sperm testine gerek yok diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?