Bence de işte herşeyi bilerek yola çıkmak lazım benim fikrim bu en güzeli en kısa zamanda sizin olsunBen bütün tahlillerimi yaptım her şey normal. Eşim de kan tahlili verdi. Benim hsg filmim, eşimin de sperm testi kaldı. Bu ay da olmazsa artık eşime özelde yaptıralım diyeceğim
Çok haklısınız. Bu ayda olmasa eşim ile konuşacağım.Bence de işte herşeyi bilerek yola çıkmak lazım benim fikrim bu en güzeli en kısa zamanda sizin olsun
canım çok iyi artmış , neler kullandınızArkadaşlar yorumlayabilirmi anlayan 1aylık sonuç bu kullandığımız kürler ile
Ay bizde de aynı 3 derece. Doktor ilaç yazdı. Sizin konuyu gördüm ümitlendim İnşallah bizde de artar. İlaç kullandınız mı siz?Olur canım olur bizde 3 derecedeydi bize okuduysa şişede olur Allah’ın izniyle
canım maşallah süper artmış hangi kürleri nasıl uyguladın ve vitan olarak ne kullanı yazarmısın sorunumuz aynı malesef bu arada umarım en kısa zamanda gebe kalırsınArkadaşlar yorumlayabilirmi anlayan 1aylık sonuç bu kullandığımız kürler ile
Canım bugün öğrendim 5haftalık hamileymişimcanım maşallah süper artmış hangi kürleri nasıl uyguladın ve vitan olarak ne kullanı yazarmısın sorunumuz aynı malesef bu arada umarım en kısa zamanda gebe kalırsın
İncir kürü keçiboynuzu çakışır otu bol bol kuruyemiş yedicanım maşallah süper artmış hangi kürleri nasıl uyguladın ve vitan olarak ne kullanı yazarmısın sorunumuz aynı malesef bu arada umarım en kısa zamanda gebe kalırsın
Allah mübarek etsin inşallah.Sağlıkla kucağınıza alırsınız dilerim.Canım bugün öğrendim 5haftalık hamileymişim
Allah mübarek etsin inşallah.Sağlıkla kucağınıza alırsınız dilerim.
3. Derece varikosel rağmen çok güzel değerleriniz. Bir ay önce nasıldı değerler? Ayrıca vitamin takviyesi kullandınız mı? Sigara içiyor muydu eşiniz?
Gerçekten mi bu sonuçla aşılama oldum geçen ay tutmadı. doktor doğal yolla istiyorsanız bişey yazdı vitamin galiba onu kullanması lazım üç ay demişti ondan kafam karştı kötü mü sonuç diyeCanım gayet iyi gördüğüm kadarıyla
hamilemisin peki canımİncir kürü keçiboynuzu çakışır otu bol bol kuruyemiş yedi
Hayır değil canım sen muane oldunmu bizde geçen ay yaptık olmadı bunay kendiliğinden olduGerçekten mi bu sonuçla aşılama oldum geçen ay tutmadı. doktor doğal yolla istiyorsanız bişey yazdı vitamin galiba onu kullanması lazım üç ay demişti ondan kafam karştı kötü mü sonuç diye
ooo maşallah canım darısı isteyen herkesin başınaevet canım çok şükür
Bende de bişey yok canım 3 yıldır tedavi görüom bide aşılama deniyim dedim oda tutmadı maalesef peki her an gibi bişey yaptın mı yada kullandın mı yazar msn lütfen denemek istiyorum bende çakşır kökü suyunu denicem bu ay tavsiyen varsa söyler msn lütfenHayır değil canım sen muane oldunmu bizde geçen ay yaptık olmadı bunay kendiliğinden oldu
canım sende biraz toparlamışsın eski sonuçlarına göre sen ne kullandırdın eşineEki Görüntüle 2814926 birde bu teste bakar mısınız
Muz, nar , ceviz incir havuç suyu portakal suyu kuruyemiş kullandikcanım sende biraz toparlamışsın eski sonuçlarına göre sen ne kullandırdın eşine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?