Erkek İnfertilitesi Sperm sonucu anlayan varsa yprumlayabilrimi ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi scbc
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Ben bütün tahlillerimi yaptım her şey normal. Eşim de kan tahlili verdi. Benim hsg filmim, eşimin de sperm testi kaldı. Bu ay da olmazsa artık eşime özelde yaptıralım diyeceğim
Bence de işte herşeyi bilerek yola çıkmak lazım benim fikrim bu en güzeli en kısa zamanda sizin olsun

Olur canım olur bizde 3 derecedeydi bize okuduysa şişede olur Allah’ın izniyle
Ay bizde de aynı 3 derece. Doktor ilaç yazdı. Sizin konuyu gördüm ümitlendim İnşallah bizde de artar. İlaç kullandınız mı siz?

Arkadaşlar yorumlayabilirmi anlayan 1aylık sonuç bu kullandığımız kürler ile
canım maşallah süper artmış hangi kürleri nasıl uyguladın ve vitan olarak ne kullanı yazarmısın sorunumuz aynı malesef bu arada umarım en kısa zamanda gebe kalırsın

canım maşallah süper artmış hangi kürleri nasıl uyguladın ve vitan olarak ne kullanı yazarmısın sorunumuz aynı malesef bu arada umarım en kısa zamanda gebe kalırsın
İncir kürü keçiboynuzu çakışır otu bol bol kuruyemiş yedi

Canım bugün öğrendim 5haftalık hamileymişim
Allah mübarek etsin inşallah.Sağlıkla kucağınıza alırsınız dilerim.
3. Derece varikosel rağmen çok güzel değerleriniz. Vitamin takviyesi kullandınız mı? Sigara içiyor muydu eşiniz?

Canım vitamin takviyesi kullanmadık 1ay önce aşılma yaptık tutmadı 3milyon sperm vardı ondan sonra kürleri uyguladık sperm sayımız 150 milyona yükseldi o ay hamile kaldım işte rabbim herkese nasip etsin hiç beklemiyodum

Arkadaşlar merhaba sperm testinden anlayan varsa bakabilir mi lütfen sonuç nasıl

Eklentiler

• A161617B-258B-4FBF-A994-8DB9A4C00F32.webp
    38,1 KB · Görüntüleme: 45
birde bu teste bakar mısınız

Canım gayet iyi gördüğüm kadarıyla
Gerçekten mi bu sonuçla aşılama oldum geçen ay tutmadı. doktor doğal yolla istiyorsanız bişey yazdı vitamin galiba onu kullanması lazım üç ay demişti ondan kafam karştı kötü mü sonuç diye

Hayır değil canım sen muane oldunmu bizde geçen ay yaptık olmadı bunay kendiliğinden oldu

Hayır değil canım sen muane oldunmu bizde geçen ay yaptık olmadı bunay kendiliğinden oldu
Bende de bişey yok canım 3 yıldır tedavi görüom bide aşılama deniyim dedim oda tutmadı maalesef peki her an gibi bişey yaptın mı yada kullandın mı yazar msn lütfen denemek istiyorum bende çakşır kökü suyunu denicem bu ay tavsiyen varsa söyler msn lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…