- 28 Ekim 2020
- 2.643
- 1.743
- 53
bende proxeed plus aldım ve havuç suyu kullanıyoruz kuruyemiş muz zaten öncedende tüketiyordukMuz, nar , ceviz incir havuç suyu portakal suyu kuruyemiş kullandik
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende proxeed plus aldım ve havuç suyu kullanıyoruz kuruyemiş muz zaten öncedende tüketiyordukMuz, nar , ceviz incir havuç suyu portakal suyu kuruyemiş kullandik
Siz smear testi verdiniz mi pekibende proxeed plus aldım ve havuç suyu kullanıyoruz kuruyemiş muz zaten öncedende tüketiyorduk
Yok canım hiçbişey yapmadık dediğim gibi bende de hiç bi sıkıntı yok bizde 4.senemize girecektik çok şükür düzeldiği ay gebe kalmışım incir kürü keçiboynuzu kürü çakışır otu kuruyemiş arada havuç yedirıyodum bu şekilde Nasip olduBende de bişey yok canım 3 yıldır tedavi görüom bide aşılama deniyim dedim oda tutmadı maalesef peki her an gibi bişey yaptın mı yada kullandın mı yazar msn lütfen denemek istiyorum bende çakşır kökü suyunu denicem bu ay tavsiyen varsa söyler msn lütfen![]()
Çakışır otunu sizde kullandınız mı acaba bide nasıl yapılıyor tarifini ve kullanımını yazar msnzYok canım hiçbişey yapmadık dediğim gibi bende de hiç bi sıkıntı yok bizde 4.senemize girecektik çok şükür düzeldiği ay gebe kalmışım incir kürü keçiboynuzu kürü çakışır otu kuruyemiş arada havuç yedirıyodum bu şekilde Nasip oldu
Canım biz toz şeklimde almıştık ben normal su bardağına 1tatlı kaşığı koyup yapıyordumÇakışır otunu sizde kullandınız mı acaba bide nasıl yapılıyor tarifini ve kullanımını yazar msnz
Maşallah ilk defa 435 milyon sperm sayısı gördüm sonuclariniz çok iyiArkadaşlar yorumlayabilirmi anlayan 1aylık sonuç bu kullandığımız kürler ile
Aynen canım bu ay gebe kaldım zatenMaşallah ilk defa 435 milyon sperm sayısı gördüm sonuclariniz çok iyi![]()
Oyy masallahh yaaaAynen canım bu ay gebe kaldım zaten![]()
Sabah akşam aç tok karın fark ediyo mu peki sıcak suyla olcak bide deme yarın alıp denicem bendeCanım biz toz şeklimde almıştık ben normal su bardağına 1tatlı kaşığı koyup yapıyordum
evet verdim birşey çıkmadı zaten smear testi neden yapıldı anlamadımSiz smear testi verdiniz mi peki
Rutin kontroller sanırım hormon testi falan istiyorlarevet verdim birşey çıkmadı zaten smear testi neden yapıldı anlamadım
hepsini yaptım kuzu birşey çıkmadı işte eşimin değerleri düşük çıktı direk aşılama dedi pazarteside rahim filmim var tüplerim açık 10 ay nce çekmiştim özelde ama devlet kabul etmedi prosedür gereği herşeyi aynı drnin yapması gerek devlette sistematik ilerliyor herşeyRutin kontroller sanırım hormon testi falan istiyorlar
İnşallah yolunda gider herşey . İlk seferde tutsun inşallahhepsini yaptım kuzu birşey çıkmadı işte eşimin değerleri düşük çıktı direk aşılama dedi pazarteside rahim filmim var tüplerim açık 10 ay nce çekmiştim özelde ama devlet kabul etmedi prosedür gereği herşeyi aynı drnin yapması gerek devlette sistematik ilerliyor herşey
amin inşallahİnşallah yolunda gider herşey . İlk seferde tutsun inşallahçok amin
![]()
Doktorumuz sonuçlar gayet iyi normal yoldan denemeye devam dedi deniyoruz bakalımamin inşallahsizin nasıl geçiyor süreç
Hakkınızda hayırlısı olsun canım inşallah en kısa zamanda gelir bebişinizDoktorumuz sonuçlar gayet iyi normal yoldan denemeye devam dedi deniyoruz bakalım
Canım rahim filmiyle alakalı yazmak istedim 6 aydır ovülasyon testiyle denememize rağmen başarılı olamadık devlette rutin kontrollerimi yaptılar ancak 1 yıla kadar rahim filmi çekmiyorlar rutin kontrollerde eşimde de bende de bir şey yok sizce özelde rahim filmi çektirmeli miyim yoksa beklemeli miyim 1 yıla kadar. Kafam çok karışık herkes ilk aydan hamile kalmış gibi davranıyor benim böyle olunca panik oldum.hepsini yaptım kuzu birşey çıkmadı işte eşimin değerleri düşük çıktı direk aşılama dedi pazarteside rahim filmim var tüplerim açık 10 ay nce çekmiştim özelde ama devlet kabul etmedi prosedür gereği herşeyi aynı drnin yapması gerek devlette sistematik ilerliyor herşey
canım şöyle ben geçen sene mayıs sonunda çekilmiştim özel hastanede bir kaç ilaç kullandım ve sonuç elde edemedik sonra eşimle 1 yılı geçince devlete gitmeye karar verdik önerilerle burda yapılan hormon testlerim normaldi eşimin testinde sorun çıktı direk aşılama dedi ama devlette prosedür gereği rahim filminin orada çekilmesi gerekmiş o yüzden mecbur çekize senin eşinde sorun yok is çekilmene gerek benceCanım rahim filmiyle alakalı yazmak istedim 6 aydır ovülasyon testiyle denememize rağmen başarılı olamadık devlette rutin kontrollerimi yaptılar ancak 1 yıla kadar rahim filmi çekmiyorlar rutin kontrollerde eşimde de bende de bir şey yok sizce özelde rahim filmi çektirmeli miyim yoksa beklemeli miyim 1 yıla kadar. Kafam çok karışık herkes ilk aydan hamile kalmış gibi davranıyor benim böyle olunca panik oldum.
İnşallah Allah razı olsunHakkınızda hayırlısı olsun canım inşallah en kısa zamanda gelir bebişiniz
Anladım canım teşekkür ediyorum. En kısa zamanda bizim de yüzümüz güler inşallahcanım şöyle ben geçen sene mayıs sonunda çekilmiştim özel hastanede bir kaç ilaç kullandım ve sonuç elde edemedik sonra eşimle 1 yılı geçince devlete gitmeye karar verdik önerilerle burda yapılan hormon testlerim normaldi eşimin testinde sorun çıktı direk aşılama dedi ama devlette prosedür gereği rahim filminin orada çekilmesi gerekmiş o yüzden mecbur çekize senin eşinde sorun yok is çekilmene gerek bence