- 11 Mart 2019
- 226
- 63
- 98
- Konu Sahibi Sunflowerssss
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
15 gün sonra ikinci bir test yapalım dedi fakat esimi ikiinci kez gitmeye ikna edemiyorum.Birinciye zor götürdüm.Ileri hızlı hareketlilik düşük ilaç verdi mi doktor
Kaç günlük perhiz ve sigara kullanıyor mu esiniz15 gün sonra ikinci bir test yapalım dedi fakat esimi ikiinci kez gitmeye ikna edemiyorum.Birinciye zor götürdüm.
3 günlük,yok eşim hiç sigara içmiyorKaç günlük perhiz ve sigara kullanıyor mu esiniz
2. Testtede çok değişen birşey olacağını düşünmüyorum hemen hemen aynı çıkar diye dusunuyorum . Ileri hızın min. 32 olması lazım.3 günlük,yok eşim hiç sigara içmiyor
Anlıyorum sağolun ilgilendiğiniz için.Hic belli olmiyor çok garip bakıyorsunuz çok daha az ileri hareketle gebe kalanlar oluyor bizim birbucuk yıldır olmuyor.Neyse nasipten ötesi yok belki de zamanı değil.Allah razı olsun hepimizin gönlüne göre versin.2. Testtede çok değişen birşey olacağını düşünmüyorum hemen hemen aynı çıkar diye dusunuyorum . Ileri hızın min. 32 olması lazım.
Bizimde ileri hızlı hareketlilik sorunu var %33 bende sorun yok eşimde var 1 kez aşılama yaptırdik olmadı şuan eşim ilaçla pekmez kullanıyor henüz doktora gitmedik düzeldi mi düzelmedi mi bilmiyoruz. Uygun bir vakitte gidip tekrar baktircaz. Bizde 20 aydır evliyiz 18 19 aydır da deniyoruz bakalım aşılama yaptırmayı düşünüyoruz tekrar hakkımızda hayırlısı olsun inşAllahAnlıyorum sağolun ilgilendiğiniz için.Hic belli olmiyor çok garip bakıyorsunuz çok daha az ileri hareketle gebe kalanlar oluyor bizim birbucuk yıldır olmuyor.Neyse nasipten ötesi yok belki de zamanı değil.Allah razı olsun hepimizin gönlüne göre versin.
İnşallah Allah hayırlısıyla bebek sahibi olmayı nasip eder size de düzelir inşallah iyi bir düzeyde hareketliliğiniz.Bizimde ileri hızlı hareketlilik sorunu var %33 bende sorun yok eşimde var 1 kez aşılama yaptırdik olmadı şuan eşim ilaçla pekmez kullanıyor henüz doktora gitmedik düzeldi mi düzelmedi mi bilmiyoruz. Uygun bir vakitte gidip tekrar baktircaz. Bizde 20 aydır evliyiz 18 19 aydır da deniyoruz bakalım aşılama yaptırmayı düşünüyoruz tekrar hakkımızda hayırlısı olsun inşAllah
Amin inşAllah canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin ben kendimde ilaçla çay kullanıyorum birde jel aldım yumurtlamayı takip ediyorum ama olmadı. asilamadan sonrada olmadı eşimin morfolojisi 2 sorun olmaz diyorlar ama oluyor gibi sizin morfoloji ıyi mesela 4 . Dna hasar testi de yaptırdık oda normal çıkmıştı 2 ay oldu eşim kullanali bu ayda kullanırsa ilaci 3 ay olacak ilaci bitsin test yaptırır sonucunu yazarım burayaİnşallah Allah hayırlısıyla bebek sahibi olmayı nasip eder size de düzelir inşallah iyi bir düzeyde hareketliliğiniz.
Biz de yeni yeni başladık takviyelere.Sabah akşam sade arı sütü alıyor dil altından tüketiyor.Keciboynuzu özü içiyor.Mecitefendinin çakşır suyunu içiyor.Bir de suprady multivitamin içiyordu ama bıraktık içinde titanyum dioksit varmış.simdi balık yağı alicam içinde vitamin takviyesi olan bakalım.Olursa olur olmazsa olmaz yapacak birşey yok.sonuclarinizi yazarsınız ben de merak ederim en azından güzel şeyler moral veriyor insanaAmin inşAllah canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin ben kendimde ilaçla çay kullanıyorum birde jel aldım yumurtlamayı takip ediyorum ama olmadı. asilamadan sonrada olmadı eşimin morfolojisi 2 sorun olmaz diyorlar ama oluyor gibi sizin morfoloji ıyi mesela 4 . Dna hasar testi de yaptırdık oda normal çıkmıştı 2 ay oldu eşim kullanali bu ayda kullanırsa ilaci 3 ay olacak ilaci bitsin test yaptırır sonucunu yazarım buraya
Benim eşim proxeed plus kullanıyor vitamin sabah akşam birde mecitefendi k.boynuzu pekmezi tabiki yazarım Allah şifa versin emeklerinizi boşa çıkarmasınBiz de yeni yeni başladık takviyelere.Sabah akşam sade arı sütü alıyor dil altından tüketiyor.Keciboynuzu özü içiyor.Mecitefendinin çakşır suyunu içiyor.Bir de suprady multivitamin içiyordu ama bıraktık içinde titanyum dioksit varmış.simdi balık yağı alicam içinde vitamin takviyesi olan bakalım.Olursa olur olmazsa olmaz yapacak birşey yok.sonuclarinizi yazarsınız ben de merak ederim en azından güzel şeyler moral veriyor insana
AminBenim eşim proxeed plus kullanıyor vitamin sabah akşam birde mecitefendi k.boynuzu pekmezi tabiki yazarım Allah şifa versin emeklerinizi boşa çıkarmasın![]()
ileri hızınız %32 olması gerekiyor normalde test sonuçlarına göre ama şuanki ileri hız iyimi derseniz gayet iyi
Acaba takviye almakta hata mı yapıyorum değerleri daha çok bozar mı kullandığım takviyeler.Arisutu,çakşır suyu ve keçiboynuzu özü kullanıyoruzileri hızınız %32 olması gerekiyor normalde test sonuçlarına göre ama şuanki ileri hız iyimi derseniz gayet iyi
bu testle normal gebelik olurmu derseniz bal gibide olur... çünkü sayınızın maşallahı var...
zaten a+b hızın %40 olması lazım.. yavaş doğrusalda döllenme yapabiliyor... morfolojinizde iyi..
bence kafaya takmanızı gerektirecek hiç birşey yok
![]()
takviyeler doğal olduktan sonra hiç bir sorun olmaz... ama şöyle diyeyim %32 olacak diye bir şart yok..Acaba takviye almakta hata mı yapıyorum değerleri daha çok bozar mı kullandığım takviyeler.Arisutu,çakşır suyu ve keçiboynuzu özü kullanıyoruz
Ay Allah razı olsun sizden.İnsallah en kısa sürede murdiniza erersiniz.Bir buçuk yıldır olmuyor ilk bir yıl sürekli ben gezdim doktor doktor hiç bir sorun çıkmadı.Sadece prolaktinim 18 di.Onu da doktorlar pek ciddiye almadı.suan tam bir buçuk yıl oldu bekliyoruz yok.Belki de stresten olmuyor ama bu stresle nasıl başa cikacagimida bilmiyorum açıkçasıtakviyeler doğal olduktan sonra hiç bir sorun olmaz... ama şöyle diyeyim %32 olacak diye bir şart yok..
zaten sayınız o kadar çokki o %32 fazlasıyla karşılıyor.. şuan değerleriniz iyi
ama resmi kağıda göre dr biraz düşük der... dr vereceği en fazla vitamin ilacı.. çünkü erkek infertilitesinde kullanılanlar ilaç değil zaten vitamin takviyeleri.. bizim folikasit gibi düşünün
bakın benim eşimin sayısı 1 senede 15 milyon oldu ml'de
ileri hız %0
yavaş hız %25
morfoloji 1-2 arasında gidip geldiği halde dr deneyin vazgeçmeyin dedi
yavaş hızda döllenir kadının vajinasında bulunan sıvıdan onlar hareket ediyormuş ileri doğru
ovulasyon günlerinizi takip edin.. düzenli beslenin... sizdede sorun yoksa bence üzülcek birşeyde yok
iyi değerler
stres hepimizin en büyük derdi... ama malesef hayatımızda şu gerçekte var.. sebebsiz infertilite... bu gerçekle savaşan çok çift var.. lütfen kafanıza takmayın.. değerlerinizde iyiAy Allah razı olsun sizden.İnsallah en kısa sürede murdiniza erersiniz.Bir buçuk yıldır olmuyor ilk bir yıl sürekli ben gezdim doktor doktor hiç bir sorun çıkmadı.Sadece prolaktinim 18 di.Onu da doktorlar pek ciddiye almadı.suan tam bir buçuk yıl oldu bekliyoruz yok.Belki de stresten olmuyor ama bu stresle nasıl başa cikacagimida bilmiyorum açıkçası
İlgilendiğiniz için çok çok sağolun.Rabbim inşallah hayırlısıyla sizin de hepimizin de yüzünü güldürsün.stres hepimizin en büyük derdi... ama malesef hayatımızda şu gerçekte var.. sebebsiz infertilite... bu gerçekle savaşan çok çift var.. lütfen kafanıza takmayın.. değerlerinizde iyi
umarım en kısa sürede gebe kalırsınz