Sperm sonucundan anlayanlar yardımcı olabilir mi 🙏🙏🙏

Krablt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2020
160
46
48
33
1,5 senedir uğraşıyoruz sorunun bende olduğunu sanıyorduk eşimde çıktı tekrardan test yaptırdık kızlar anlayan varsa bi bakabilir mi Allah rızası için

Eklentiler

• 2B1BF4EC-5F48-4185-B731-5D9C96DB538E.webp
    31,1 KB · Görüntüleme: 56
1,5 senedir uğraşıyoruz sorunun bende olduğunu sanıyorduk eşimde çıktı tekrardan test yaptırdık kızlar anlayan varsa bi bakabilir mi Allah rızası için
Normal duruyor nerde sorun var?

%40 veya üzeri olması gereken %45, merhaba %25olması gereken %25,32 çok anlamam ama normal gibi

Sayı ve hız normal sınırlarda ama morfoloji bakilmamis sanırım kağıtta yazmıyor oda önemli.

Birde perhiz süresinde 0 yazıyor kaç günlük perhizle verildi?

Morfolojisi sorun mutlaka bakilmisdi diye belki kağıtta mi yazmıyor o yüzden mi doktor sorun var dedi bilemedim sayı hız nornal çünkü

Morfolojisi sorun mutlaka bakilmisdi diye belki kağıtta mi yazmıyor o yüzden mi doktor sorun var dedi bilemedim sayı hız nornal çünkü
Diğer sonucuna bakarak anormal dedi hızı düşük dedi tekrardan yaptırın dedi bizde yaptırdık bunu göstermedik henüz doktora

Hızı düşük değil mi 25 yazıyor
Değil ileri hız 25 bu iyi. İleri ve yavaş ileri toplamı 40 isteniyor sizinde 39 kusur zaten bu sorun sayılmaz.morfoloji için demisdir belki onu gördüyse ama kağıtta ben göremedim. 4 ve üzeri olmalı morfoloji

Diğer sonucuna bakarak anormal dedi hızı düşük dedi tekrardan yaptırın dedi bizde yaptırdık bunu göstermedik henüz doktora
Önceki verdiğinizde hız düsükdü belki ondaki hız kaçtı ?

O değerindeki hız 10 du
Tamam o yüzden tekrarlayın demiş muhtemelen oncekinde hız dusukmus şimdi artmış şu an normal. Ama morfolojiyide sorun mutlaka doktora.bazi yerler bakmiyormus sanırım.

Tamam o yüzden tekrarlayın demiş muhtemelen oncekinde hız dusukmus şimdi artmış şu an normal. Ama morfolojiyide sorun mutlaka doktora.bazi yerler bakmiyormus sanırım.
Allahım ne olacaksa olsun sorun kimdeyse çıksın ortaya da Allah’ın izniyle çaresine naklım artık 1, 5 senedir bende sanıyordk Neler yaptım ne hastanelere gittim olmuyor olmuyodu. Eğer eşim de ise çaresine bakalım değil mi ? Keçiboynuzu filan kullan diyorlar internete okudum

Canım kafanda buyutursen stres olursun ondan da etkilenirsin hiç bir sorun olmasa bile emin ol.sorun illa olmak zorunda degilki olmayınca olmuyor bende 2 buçuk sene bekledim.hic bı tedavi olmadan kendiliğinden oldu sonunda.illa sorun bekleme.hee herşeye baktırın tabiki hsg, sperm testi hormon testleri vs ama biseyde olmadan da olmayabiliyor rabbim bilir zamanını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…