Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Normal duruyor nerde sorun var?1,5 senedir uğraşıyoruz sorunun bende olduğunu sanıyorduk eşimde çıktı tekrardan test yaptırdık kızlar anlayan varsa bi bakabilir mi Allah rızası için
Sayı ve hız normal sınırlarda ama morfoloji bakilmamis sanırım kağıtta yazmıyor oda önemli.1,5 senedir uğraşıyoruz sorunun bende olduğunu sanıyorduk eşimde çıktı tekrardan test yaptırdık kızlar anlayan varsa bi bakabilir mi Allah rızası için
Diğer sonucuna bakarak anormal dedi hızı düşük dedi tekrardan yaptırın dedi bizde yaptırdık bunu göstermedik henüz doktoraMorfolojisi sorun mutlaka bakilmisdi diye belki kağıtta mi yazmıyor o yüzden mi doktor sorun var dedi bilemedim sayı hız nornal çünkü
Değil ileri hız 25 bu iyi. İleri ve yavaş ileri toplamı 40 isteniyor sizinde 39 kusur zaten bu sorun sayılmaz.morfoloji için demisdir belki onu gördüyse ama kağıtta ben göremedim. 4 ve üzeri olmalı morfolojiHızı düşük değil mi 25 yazıyor
Önceki verdiğinizde hız düsükdü belki ondaki hız kaçtı ?Diğer sonucuna bakarak anormal dedi hızı düşük dedi tekrardan yaptırın dedi bizde yaptırdık bunu göstermedik henüz doktora
O değerindeki hız 10 duÖnceki verdiğinizde hız düsükdü belki ondaki hız kaçtı ?
Tamam o yüzden tekrarlayın demiş muhtemelen oncekinde hız dusukmus şimdi artmış şu an normal. Ama morfolojiyide sorun mutlaka doktora.bazi yerler bakmiyormus sanırım.O değerindeki hız 10 du
Allahım ne olacaksa olsun sorun kimdeyse çıksın ortaya da Allah’ın izniyle çaresine naklım artık 1, 5 senedir bende sanıyordk Neler yaptım ne hastanelere gittim olmuyor olmuyodu. Eğer eşim de ise çaresine bakalım değil mi ? Keçiboynuzu filan kullan diyorlar internete okudumTamam o yüzden tekrarlayın demiş muhtemelen oncekinde hız dusukmus şimdi artmış şu an normal. Ama morfolojiyide sorun mutlaka doktora.bazi yerler bakmiyormus sanırım.
Canım kafanda buyutursen stres olursun ondan da etkilenirsin hiç bir sorun olmasa bile emin ol.sorun illa olmak zorunda degilki olmayınca olmuyor bende 2 buçuk sene bekledim.hic bı tedavi olmadan kendiliğinden oldu sonunda.illa sorun bekleme.hee herşeye baktırın tabiki hsg, sperm testi hormon testleri vs ama biseyde olmadan da olmayabiliyor rabbim bilir zamanını.Allahım ne olacaksa olsun sorun kimdeyse çıksın ortaya da Allah’ın izniyle çaresine naklım artık 1, 5 senedir bende sanıyordk Neler yaptım ne hastanelere gittim olmuyor olmuyodu. Eğer eşim de ise çaresine bakalım değil mi ? Keçiboynuzu filan kullan diyorlar internete okudum