Kızlar selam, kendi sürecimden bahsetmek istiyorum belki sizlere fikir olur. Biz 2,5 yıldır bebis istiyorduk bende pkos eşimde grade 2 varikosel, 0 morfoloji, hız ve sayı düşüklüğü vardı. Doğal yolla hiç gebelik oluşmadı, eşim önce varikosel ameliyatı oldu yaşadığımız şehirde bir ürologda sonra 3 ay bi takviye kullandı morfoloji 2 ye yükseldi sayı ve hareket toparlanmaya başladı hafiften daha sonra Antep’te op dr Murat MERMERKAYA ile tanıştık onun gösterdiği yöntemler ile morfoloji 3 oldu sayı ve hareket arttı bende öte yandan düzenli beslenmeye çalıştım yürüyüş yaptım bir süre reformer a gittim 71 kiloydum 64 e düştüm 2 kez aşılama denedik tutmadı sonra biraz daha çabaladım 58 e kadar düştüm ve tüp bebek denedik çok şükür tuttu. Bence direkt tüp bebeğe yönelmeden önce sorunları düzeltmeye çalışmak daha mantıklı ki tutma ihtimali artsın. Tabiki tedbir bizden takdir Allahtan o ol derse olmayacak hiçbir şey yok ve Allah her şeyi iyi oldurandır. Elinizden geleni yapmaya devam edin lütfen ve ismini söylediğim doktoru da öneririm online da görüşüyor, Rabbim bütün isteyenlere en kısa zamanda kolaylıkla sağlıklı hayırlı güzel bebisler nasip etsin