Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşim sabah sadece bunu attı kendi isteğimiz ile özelde yaptırdık acaba o yüzden mi çıkmadıMerhaba bu test sayfasından başka nüsha var mı ? Çünkü gerekli değerler yok. İleri hareketli sperm sayısı,yerinde hareketli sperm sayısı,hareketsiz sprem sayısı, Kruger değeri vs vs çok daha ayrıntılı olması gerekiyor.
Bilemiyorum ama ilk defa böyle sprem testi sonucu görüyorum. Mesela eşimin sprem testi sonucu böyle ayrıntılı doktorlar buna göre değerlendirme yapıyor. Bu arada bu test de özel bir hastanede yapıldı. Özelden kaynaklandığını düşünmüyorum. Sadece testi yapan laboratuvarın ayrıntılı test yapmaması galiba bilemiyorum bence hastane ile iletisime geçip sorun.Eşim sabah sadece bunu attı kendi isteğimiz ile özelde yaptırdık acaba o yüzden mi çıkmadı
Tamam teşekkür ederimBilemiyorum ama ilk defa böyle sprem testi sonucu görüyorum. Mesela eşimin sprem testi sonucu böyle ayrıntılı doktorlar buna göre değerlendirme yapıyor. Bu arada bu test de özel bir hastanede yapıldı. Özelden kaynaklandığını düşünmüyorum. Sadece testi yapan laboratuvarın ayrıntılı test yapmaması galiba bilemiyorum bence hastane ile iletisime geçip sorun.
Aglütinayson pozitif yazıyor googlede baktığımda kısırlık yazıyo doğru mu acaba o konuda bilginiz var mıBilemiyorum ama ilk defa böyle sprem testi sonucu görüyorum. Mesela eşimin sprem testi sonucu böyle ayrıntılı doktorlar buna göre değerlendirme yapıyor. Bu arada bu test de özel bir hastanede yapıldı. Özelden kaynaklandığını düşünmüyorum. Sadece testi yapan laboratuvarın ayrıntılı test yapmaması galiba bilemiyorum bence hastane ile iletisime geçip sorun.
Maalesef bunu bilmiyorum yanlış yönlendirmiş olmayayımAglütinayson pozitif yazıyor googlede baktığımda kısırlık yazıyo doğru mu acaba o konuda bilginiz var mı
Maalesef bunu bilmiyorum yanlış yönlendirmiş olmayayım
. SONUÇ NORMAL DEĞER Perhiz Süresi :3 gün 3-4 Gün MAKROSKOBİK ANALİZ Görünüm :HOMOJEN HOMOJEN Renk :GRİ-OPAK GRİ OPAK pH :8 7,2-8,0 Hacim :3,8 ml 2-6 ml Likefaksiyon :10 dk <=30 dk Viskozite :0,1 cm 0-2 cm MİKROSKOBİK ANALİZ Sayı :34 Milyon/ml >20 Milyon/ml Total Sayı :129,2 Milyon >40 Milyon/ml Lökosit :3-4 1-3 Eritrosit : - 0 Epitel Hücresi :0-1 0-2 Yuvarlak Hücre :7-8 1-2 Spermatid :1-2 1-2 Aglütinasyon ![]() |
Kusura bakmayın rahatsız ediyorum ama sadece bu şekilde gösteriyor sonucuMaalesef bunu bilmiyorum yanlış yönlendirmiş olmayayım
Aglütinasyon çözülmeyecek bir sorun değil korkmayın. Kümeleşme demek bildiğim kadarıyla. Antibiyotikle düzeliyor. Doktorunuza sorarak ilaç kullanabilirsiniz.Aglütinayson pozitif yazıyor googlede baktığımda kısırlık yazıyo doğru mu acaba o konuda bilginiz var mı
Çok teşekkür ederim ☺Aglütinasyon çözülmeyecek bir sorun değil korkmayın. Kümeleşme demek bildiğim kadarıyla. Antibiyotikle düzeliyor. Doktorunuza sorarak ilaç kullanabilirsiniz.
Rica ederimÇok teşekkür ederim ☺