Sperm testi aşılamamı tüp bebek mi

Wqy

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Mart 2022
523
540
53
Eşimin ileri sperm testi yuzde 38 cıkmıs diğeri ölü yada hareketsiz. Ne takviye kullanabiliriz sperm kalitesi ve hareketi artsın diye ve spontane olmaz dedi dr aşılama mı tüp bebek mi yapalım karar veremedim

Kişisel bilgilerinizi kapatarak sonucu atarsanız bakalım teste.
Morfoloji ye bakıldı mı?

Eşimin ileri sperm testi yuzde 38 cıkmıs diğeri ölü yada hareketsiz. Ne takviye kullanabiliriz sperm kalitesi ve hareketi artsın diye ve spontane olmaz dedi dr aşılama mı tüp bebek mi yapalım karar veremedim
Valla tatlım bizede direk tüp Bebek dediler eşimde sayı ileri hız özellikle morfoloji sıkıntıyı ondan dolayı olmadı 4 yıl boyunca sonra ben ve eşim bal karışımı vitaminler kullandık ve sonradan doğal yolla hamile kaldım maddi olarak 3 ay önce felan 12 ile 15 arası veriyorduk ama sonucunu aldık ve en çok doğal yolla olmasını çok mutlu olduk soylwmek istedim bende burayı burdan bir arkadaş söylemişti ve gerçekten karşılığını aldik

Valla tatlım bizede direk tüp Bebek dediler eşimde sayı ileri hız özellikle morfoloji sıkıntıyı ondan dolayı olmadı 4 yıl boyunca sonra ben ve eşim bal karışımı vitaminler kullandık ve sonradan doğal yolla hamile kaldım maddi olarak 3 ay önce felan 12 ile 15 arası veriyorduk ama sonucunu aldık ve en çok doğal yolla olmasını çok mutlu olduk soylwmek istedim bende burayı burdan bir arkadaş söylemişti ve gerçekten karşılığını aldik
Neydi kullandıgınız vitaminler acaba ?

Aşılama ve tüp bebek arkasındaysanız tüp bebek derim. Ben bir aşılama denedim ama şu an olsa direk tüp bebek yapardım. Evet tutabilir aşılama ama inanım ondan da olumsuz dönüş alınınca insan yoruluyor psikolojik olarak

Tahlil bu

Eklentiler

• 1000213243.webp
    1000213243.webp
    32,6 KB · Görüntüleme: 18
Kişisel bilgilerinizi kapatarak sonucu atarsanız bakalım teste.
Morfoloji ye bakıldı mı?

Valla tatlım bizede direk tüp Bebek dediler eşimde sayı ileri hız özellikle morfoloji sıkıntıyı ondan dolayı olmadı 4 yıl boyunca sonra ben ve eşim bal karışımı vitaminler kullandık ve sonradan doğal yolla hamile kaldım maddi olarak 3 ay önce felan 12 ile 15 arası veriyorduk ama sonucunu aldık ve en çok doğal yolla olmasını çok mutlu olduk soylwmek istedim bende burayı burdan bir arkadaş söylemişti ve gerçekten .

Sizde bir problem varmıydı peki .bide başkaları da olumlu sonuc aldımı

Sizde bir problem varmıydı peki .bide başkaları da olumlu sonuc aldımı
Bende kist vardı amh yükseltmek için ve spermi duzeltrken aynı anda yumurta kalitesini artırıp şansı artırıyor . Evet bizden başka bir sürü var ve ben zaten burdan bı arkadaş önerdi onun sayesinde öğrendim gittim bende hatta üroloji doktoruna eski yeni sonucu gösterdiğimiz de oda şaşırmıştı kullandığın neyse devam et demisti

Bende kist vardı amh yükseltmek için ve spermi duzeltrken aynı anda yumurta kalitesini artırıp şansı artırıyor . Evet bizden başka bir sürü var ve ben zaten burdan bı arkadaş önerdi onun sayesinde öğrendim gittim bende hatta üroloji doktoruna eski yeni sonucu gösterdiğimiz de oda şaşırmıştı kullandığın neyse devam et demisti
Telefon numarasını atma sandınız varmı özelden ben İzmir de degılım telden iletişime geceyim

Back
X