Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla tatlım bizede direk tüp Bebek dediler eşimde sayı ileri hız özellikle morfoloji sıkıntıyı ondan dolayı olmadı 4 yıl boyunca sonra ben ve eşim bal karışımı vitaminler kullandık ve sonradan doğal yolla hamile kaldım maddi olarak 3 ay önce felan 12 ile 15 arası veriyorduk ama sonucunu aldık ve en çok doğal yolla olmasını çok mutlu olduk soylwmek istedim bende burayı burdan bir arkadaş söylemişti ve gerçekten karşılığını aldikEşimin ileri sperm testi yuzde 38 cıkmıs diğeri ölü yada hareketsiz. Ne takviye kullanabiliriz sperm kalitesi ve hareketi artsın diye ve spontane olmaz dedi dr aşılama mı tüp bebek mi yapalım karar veremedim
Neydi kullandıgınız vitaminler acaba ?Valla tatlım bizede direk tüp Bebek dediler eşimde sayı ileri hız özellikle morfoloji sıkıntıyı ondan dolayı olmadı 4 yıl boyunca sonra ben ve eşim bal karışımı vitaminler kullandık ve sonradan doğal yolla hamile kaldım maddi olarak 3 ay önce felan 12 ile 15 arası veriyorduk ama sonucunu aldık ve en çok doğal yolla olmasını çok mutlu olduk soylwmek istedim bende burayı burdan bir arkadaş söylemişti ve gerçekten karşılığını aldik
Valla i kadar çok kullandık ki inan hatırlamıyorum değiştiriyordu her ay bir kaç ay da bir ama hesabını verim bak istersen araştır. Sağlık naturel İzmir Konak KemeraltındaNeydi kullandıgınız vitaminler acaba ?
Kişisel bilgilerinizi kapatarak sonucu atarsanız bakalım teste.
Morfoloji ye bakıldı mı?
Valla tatlım bizede direk tüp Bebek dediler eşimde sayı ileri hız özellikle morfoloji sıkıntıyı ondan dolayı olmadı 4 yıl boyunca sonra ben ve eşim bal karışımı vitaminler kullandık ve sonradan doğal yolla hamile kaldım maddi olarak 3 ay önce felan 12 ile 15 arası veriyorduk ama sonucunu aldık ve en çok doğal yolla olmasını çok mutlu olduk soylwmek istedim bende burayı burdan bir arkadaş söylemişti ve gerçekten .
Ekledım testi marfoloji hangisi varmı testteKişisel bilgilerinizi kapatarak sonucu atarsanız bakalım teste.
Morfoloji ye bakıldı mı?
Bende kist vardı amh yükseltmek için ve spermi duzeltrken aynı anda yumurta kalitesini artırıp şansı artırıyor . Evet bizden başka bir sürü var ve ben zaten burdan bı arkadaş önerdi onun sayesinde öğrendim gittim bende hatta üroloji doktoruna eski yeni sonucu gösterdiğimiz de oda şaşırmıştı kullandığın neyse devam et demistiSizde bir problem varmıydı peki .bide başkaları da olumlu sonuc aldımı
Telefon numarasını atma sandınız varmı özelden ben İzmir de degılım telden iletişime geceyimBende kist vardı amh yükseltmek için ve spermi duzeltrken aynı anda yumurta kalitesini artırıp şansı artırıyor . Evet bizden başka bir sürü var ve ben zaten burdan bı arkadaş önerdi onun sayesinde öğrendim gittim bende hatta üroloji doktoruna eski yeni sonucu gösterdiğimiz de oda şaşırmıştı kullandığın neyse devam et demisti