• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sperm testi + gebe kalma

blossom9012

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2025
3
0
1
34
merhaba arkadaşlar,
eşimde 3. derece varikosel var, sperm sonucunu ekledim.
7-8 aydır gebe kalamadım, onun doktoru ameliyat ol diyor benim doktorum ise hiç gerek yok değerler gebe kalman için iyi diyor. yaşım da geçiyor zaman kaybediyorum gibi geliyor. ileri hız düşük gibi, yavaş ileri hızla gebe kalan oldu mu acaba? forumlarda okuduğum kürleri deneyeceğiz bir de..
yorum alabilir miyim..

Not: benim değerlerimde sorun yok, her ay düzenli yumurtlamam var. Kalitesi de iyi ama dollenmiyor bir türlü

Eklentiler

• IMG_8251.webp
    IMG_8251.webp
    80,6 KB · Görüntüleme: 27
Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar,
7-8 aydır gebe kalamadım, onun doktoru ameliyat ol diyor benim doktorum ise hiç gerek yok değerler gebe kalman için iyi diyor. yaşım da geçiyor zaman kaybediyorum gibi geliyor. ileri hız düşük gibi, yavaş ileri hızla gebe kalan oldu mu acaba? forumlarda okuduğum kürleri deneyeceğiz bir de..
yorum alabilir miyim..
Senın doktorun kadın doğum uzmanıdır onun ki üroloji

bence dalında uzman olan doktoru dinlemelisiniz

merhaba arkadaşlar,
yorum alabilir miyim..

Not: benim değerlerimde sorun yok, her ay düzenli yumurtlamam var. Kalitesi de iyi ama dollenmiyor bir türlü
Hızı gayet iyi sanki biraz daha sabır ile beklenebilir.

Evet, doktoru ameliyat olman lazım deyince kafamızı karıştırdı. Çünkü ileri hız ve ileri yavaş hız toplamı 32 olsa yeter deniyor. Morfoloji sınırda olmasına takıldı.

Merhaba benim eşimde de varikosel vardı sayısı hareketliliği çok azdı doktor ameliyat dedi. Biz ameliyat olmadan önce sülük yaptırdık testislerine ve faydasını gördük varikoseli kayboldu 3 doktor gezdik üçüde aynı seyi söyledi görünmüyor dedi. Sayısı da hareketliliği de düzeldi çok şükür. Ayrıca Proxeed Plus diye vitamin kullanmıştı eşim

Back
X