Sperm testi sonuçları

Nasip ya herşey sonu güzel olsunda katlancaz artık yapcak bişey yok

Yok canım aşılama olucak teşekkür ederim

Eşiniz sperm sonucu iyi, morfoloji de de sıkıntı yok.
Eskiden doktorlar 4 morfoloji derlerdi. Tıp ilerledikçe anlaşıldı ki morfoloji 0 olmadığı sürece sıkıntı yok.
Sayı ileri hareket iyi.

Sıvılaşma süresi ilişkiden25 dakika sonra eşinizin spermi sıvı kıvama gelip tuplerden gecer.

Yumurtlama gününüzde değerlendirdiğiniz de 35 dakika yatıp yatakta.

Merhaba bugün farkli bir doktora gittim benden rahim filmi istedi ve sişli echomarı önerdi banada siz memnun kaldınızmı ordan ağrı falan hissettinizmi ücret nasildi ne zaman çekindiniz
Ben geçen eylulde orada çektirdim.kesnlikle tavsiye ederim. sadece hafif kasık ağrım oldu çok rahat geçti o zaman 700₺ di ama şuan sanırım iki katı olmuştur.bende bu yıl tekrar çektiregim dış gebelik geçirdim çünkü

B Beyaz melek45 çok güzel kuzum artmış değeriniz. Vitaminler.kesinlikle doğru kullanımda işe yarıyor.
E vitamini özellikle, keçiboynuzu özü,
İnşallah yakında bebiş haberi alırsınız

Yahu nasıl bi karakterin var senin cidden çok merak ediyorum hic arkadasin varmi senin veya memnun olduğun bi konu varmi dostun varmi mesela bi ortam oldumu seni cagirirlarmi cidden merak ediyorum bana müthiş şekilde itici geliyorsun herseye muhalefet olunca entel olmuyorsun haberin olsun

Olmadığı için herşeye sataşmaya vakti var bence. Bi ara benimlede atışmıştı inanın hiç değmez uğraşmayın

Entel olmak mı? Bas engeli geç ya ne kadar önemsiyorsun. Şu kadarcık bile umrumda değilsin. Ağlayarak günlüğüne yazabilirsin.

Hayatında hiç tanimadığın görmedigin insanlara karşi bu cirkef ağızla konuşma haddini nerden buluyosun ? Hiçbir bilgin olmayan her konuya dahil oluyosun heralde insanlar bu kadar şikayetci senden. Şu kadarcık umrunda olmayan insanlara sürekli cevap verme derdindesin ama :) Bir gün çok sert bi kayaya çarparsın dikkat et. Kimliğinin belli olmamasına güvendiğin net ortada belli olsaydı bu kadar ağzın açılırmıydı cevabını ben çok iyi biliyorum. O yüzden kimseyle boşa laf kalabalığı yapma insanların canını sıkmaktan midesini bulandırmaktan başka bir işe yaramıyosun benden sana abla tavsiyesi. Napıyosun ya akşama kadar kim ne konular açmış hemen gidiyimde altına salak salak şeyler yazıyım sataşıyım falanmı diyosun kendi kendine ? Bu kadarmı işsizsin. Karşındaki insanın kim olduğunu öyle bi gösterirlerki sana dünyayı ters görmeye başlarsın bu kadar sivrilik iyi değil olgunlaş biraz.

Her ota canini sıkma kardesim klinik vaka galiba yazik

Geçen yıl çektirdim ben özellikle Cevat hocayı istemedim , ayrı ücret alıyor kendisi.
Orda bir hanımefendi çekti gayet güzel geçti
Evet bende sordum onu 200 tl ek ücreti varmış sonuçta aynı makineyle çekiliyo hepsi aynı işlemi yapıcak diye düşünüyorum kime denk gelirse artık ama anestezi konusunda ne yapıcam bilmiyorum ilk defa çektiricem kimisi çok ağrı çekiyomuş kimisi hiçbisey hissetmiyomuş tupleri kapalı olanlar zorlanıyomuş heralde ya benimkide kapalıysa off çok kararsızım

Cok gereksiz ek ücret alması tamamen isim yüzünden.
Ben vermedim gerek yok dedim.
Benim ağrım çok olmadı anestezi almadım.
Hafif kasık ağrısı oldu adett sancısı gibi on dk sürdü.

Makinenin çekim süresimi on dakika sürüyo acaba herkesin öylemi oluyo yani 1 dk sürdü falan diyolarya öyle bişey yok o zaman

Bide iğnemi yapılıyo ağrı kesici falanmi yapıyolar öyle bişeyler duydumda nasıl ilerliyo süreç

Cnm hiç korkma anestezilik Bi durum değil inan ki 4 kez çekildim dayanılmayacak bir ağrı olmuyor.evet bazı kişilerin çok ağrılı oluyor ama en fazla 1 saat falan sürüyor wcye git sık sık o verdikleri sıvı akıp gittikçe rahatlıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…