Sperm testi sonuçları

Çocukluğun nasil geçti pamukotu cok merak ediyorum

Canım yaptırdın mı aşılama yaptırmadıysan hsg çekilmeni öneririm spermogram değerleri çok çok kötü değil bu değerlerle normal yolla bile gebelik yaşayanlara şahit oldum. Üstelik ilk bebekleri tüp bebekti ikinci bebekleri tedavisiz oldu vakti zamanı gelince oluyor herşey

Çocukluğun nasil geçti pamukotu cok merak ediyorum
Ne saçmalıyorsunuz? Gündemden haberiniz var mi? Doktor eleştiren zihniyetler yüzünden birileri silahlanıp doktor öldürüyor. Kafanızı toprağa gömmeye devam edin. Eleştirdiğiniz doktorlara muhtaç kalınca ağlamayın.

Doktorum hic hgs den bahsetmedi bile çekmedi yani bidahakine ben söyliycem yaptırmayı düşunüyorum. İnşallah hayirlısıyla nasip olsun 3 senedir bekliyorum

Doktorum hic hgs den bahsetmedi bile çekmedi yani bidahakine ben söyliycem yaptırmayı düşunüyorum. İnşallah hayirlısıyla nasip olsun 3 senedir bekliyorum
3 seneden beri nasıl çekilmez aklım almıyor gerçekten. Kendimizi bir bebiş yolunda resmen adıyoruz her şeye razıyız yeter ki evladımız olsun diye bakın kendimi örnek vereyim İnşaAllah benim yaşadıklarımı yaşamazsınız rahim filmi çekildim ve yanlış yorumlanmış altta tüpler açık vs yazıyor ve dava açsam kazanırdım kesin ama inanın gücüm yoktu o dönem normal yolla gebe kalabilir yazısı verdi çapa bana ve 4 senede Bi kere aşılama 4 kez klomen takibi 2 negatif tüp bebek denemem var. Daha sonra rahim filmini tüp bebek merkezine götürdüm kadın bakar bakmaz senin tüplerin tıkalı dedi ve sıvı var dedi nasıl ya dedim bu filme 10 Dr bakmıştır kesin nasıl anlamazlar dedim tecrübe gerekir dedi ve miladımız oldu tekrar rahim filmi istedi ve sağ tüpümde aşırı derecede sıvı vardı ve buda gebeliği engelliyordu rahim içine geri akıyordu bu sıvı ve embriyo tutunmasını da engelliyordu. Sağ tüpüm alındı tekrar hsg istendi hoop sol tüpte de var tekrar ameliyat oldum tüplerden kurtulunca iki kez hamile kaldım ilkini düşük yaptım ikincide doğum oldu. Tek doktorla kalmayın derim hangi şehirdesiniz doktorunuz kim muhakkak tüp bebek merkezlerini tercih edin. Benim eşimin değerleride aynı böyle sizinki gibiydi hep işte morfoloji düşük şansınız az deyip eşimi varikosel ameliyatı bile yaptılar gereksiz çünkü kadında problem varsa önemli değil çokta

Farkli bi kaç tane doktora daha gitmistim aşilama olmamiştı o zaman tabiki kime gitsem hepsi bi süre bekleyelim diyo hep ayni şeyler ben beklemek istemiyorum zaten beklemisim daha ne kadar bekliyim diyorum o zaman aşilama deniliyo yani o yuzden farkli doktoruda çokta onemsemedim farklı bisey soylemiyolardi cünkü kendi doktorum en azindan çok uzun zamandır takipte ne olup olmadığını biliyo diye bide maddi durumdan dolayı ona devam etmistim işte en son aşılama yapıldı hgs çekmeyi hiç söylemedi bana yani ama malesef tutmadı şimdi başka bi doktora başlamayı düşünüyorum.

Doktor olarak değil cnm tüp bebek merkezi olarak araştır oradada illa tüp yapılmıyor yumurta takibi aşılama hepsi yapılıyor ama gerçek tüp bebek doktorları inanılmaz hassas muayene ediyorlar çok detaylı inceliyorlar. Bak bnm sezaryen dikişlerim içeriden istmosel olmuştu hiç Bi doktor 3 yıldan beri anlayamadı adet kanamam hiç bitmiyordu devlete gittim o dönem hep ama 5 Dr görmüştür ayrıca histereskopi bile yapıldı neden kanamalarım uzun sürüyor diye rahim temiz dendi 2ç çocuk için tekrar tedaviye başlayalım derken tüp bebek drum farketti istmosel var dedi ve gebeliğe engel bu sezaryen dikişleri düzgün kaynamamış dedi tekrardan ameliyat oldum bekliyorum

Anladım canım benim gittiğim doktorda tüp bebekçiydi normal kadın doğumcu değil yani ben istanbulda yaşıyorum önerebiliceğin bi yer doktor falan varmı burda

Anladım canım benim gittiğim doktorda tüp bebekçiydi normal kadın doğumcu değil yani ben istanbulda yaşıyorum önerebiliceğin bi yer doktor falan varmı burda
Kesinlikle Şişli memoriali öneriyorum doktorum yücel bey ücretsiz ön görüşme planlayın öncesinde rahim filmi istiyorlar muhakkak, ben echomarda çektirdim oda Şişlide. Hastalarını çok güzel takip ediyor memorial ve para odaklı değiller ara muayenelerden ücret almıyorlar yani bnm ameliyat kontrollerini bile kaç kere gittim titiz Bi şekilde muayene ediyorlar. 11 yıldan beri gitmediğim merkez kalmadı memorialden memnun kaldım ben

Merhaba bugün farkli bir doktora gittim benden rahim filmi istedi ve sişli echomarı önerdi banada siz memnun kaldınızmı ordan ağrı falan hissettinizmi ücret nasildi ne zaman çekindiniz

Kızlar anlayan varsa yardımcı olurmusunuz eşimin sperm testi sonuçları doktor gayet iyi dedi ama bize pekte öyle gelmedi bakarmısınız
Tedavi ile olacaksa gebelik yeterli görülmüş olabilir. Ama doğal yolla deneyecekseniz hız düşük gözüküyor bitkisel takviye ile hız ve sayı artırılabilir. Morfoloji 2 ama 0la bile hamile kalanlar var bu sitede çok kötü değil bence biraz takviyeyledoğal yoldan gebe kalırsınız inşallah.Allah gönlünüze göre versin.

Bitkisel takviyeler dediğiniz nedir acaba tavsiye verirmisiniz

Bitkisel takviyeler dediğiniz nedir acaba tavsiye verirmisiniz
Prof. Saraçoğlunun kürlerine bakabilirsiniz. Biz eşimde keçiboynuzu kürü denemiştik hız için birde progeny m toz şase kullanmıştık drun tavsiyesiyle. Hız ve sayıda bariz bir artış olmuştu.

Merhaba bugün farkli bir doktora gittim benden rahim filmi istedi ve sişli echomarı önerdi banada siz memnun kaldınızmı ordan ağrı falan hissettinizmi ücret nasildi ne zaman çekindiniz
Evet canım orada çekildim bende 3 kez hemde güzel ve ağrısız çekiliyor

Evet canım orada çekildim bende 3 kez hemde güzel ve ağrısız çekiliyor
Çeken doktor önemlimi acaba fark edermi ağrı acı olayı sizinkini kim çekmişti süreç nasıl ilerliyor orda yapmamız gereken bişey varmı ilk defa yaptircamda. ağrısız hiç bişey hissetmedim diyenlerde çok var bayılıp kalan ağrıya dayanamayanda bu yüzden cok korkmaya başladım stres yaptım anestezilimi yaptırsam çok kararsızım adet sancısı gibi diyolar benim adet sancılarım çok şiddetli oluyor hastanelik oluyorum öyle bişeyse nasıl dayanırım bilmiyorum bi yandanda herşey çocuğum için deyip kendimi avutuyorum ne kadar zor işler ya

Yok cnm farketmiyor korkma evet adet sancılarım benimde felaket oluyordu ama inan ki adet sancım hsgden dahafazla oluyordu dişimizi sıkıcaz biraz ağrı elbette olacak çünkü ilaç veriliyor rahim içine. Sonu güzel olsun sonucu güzel olsun

İnşallah ya gerçekten yoruldum yani rabbim geciktiriyosa güzelleştiriyodur vardır bir bildiği insallah hgs de sıkıntı çıkmaz

İnşallah ya gerçekten yoruldum yani rabbim geciktiriyosa güzelleştiriyodur vardır bir bildiği insallah hgs de sıkıntı çıkmaz
Öyle cnm sıkma canını ilk Bi kaç sene olmayınca bende çok darlandım ve ilk 4 sene yanlış yorumlanan rahim filmiyle yanlış tedavi oldum ilk hsg devlette çekilmişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…