Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağ tarafta referans degerler var. Orada yazan değerden yüksek ya da dusukse sorun vardir demektir.Kızlar test sonucumuzu yorumlayabilecek olan varmı ? Eki Görüntüle 2707272
Görebilir miyim sonucunuzuKızlar test sonucumuzu yorumlayabilecek olan varmı ?
Amin canım bizde emodex kullanıyoruz ay sonu örnek vereceğiz 3 ay olacak kullanaliEvet doktor proxeed verdi. 20 gundur onu kullaniyoruz. Insallah faydası olur
Insallah sonuclariniz iyi cikarAmin canım bizde emodex kullanıyoruz ay sonu örnek vereceğiz 3 ay olacak kullanali
Evet olabilir bide erkeklerin fsh değerine bakılmalı eğer problem varsa o zaman da kürler ters etki yapabiliyor bide eğer sayınız artıp hareket dustuyse oda olabilir yada o an stres yaşamış olabilir sigara kullanıyor muBirde birsey sormak istiyorum. Biz ilk sperm testi verdigimizde esimin ileri hareketi %19 du. Keciboynuzu kuru yaptik bu hareket dahada dusmustu. Ters tepmis olabilirmi bizde![]()
Sayı artınca öyle olabiliyor eğer imkanınız varsa hormon da baktırin bide yine maddi imkan varsa vereceğiniz sperm testini herhangi bir tup bebek merkezinde vermenizi tavsiye ederim çünkü orada embriyologlar tarafından bakılıyor ve detaylı şekilde inceleniyor ben 6 yil olacak uğraşali şimdi bahceciye başladık orada test vereceğiz Allahın izniyle doğru yerdeyiz diye düşünüyorum artıkEvet sayi artmisti ama hareket dusmustu. 3 kez sperm testi istediler ama hic hormon tahlili yapmadilar sigara kullaniyor ama azaltti.
Rica ederim canım Rabbim çabalarınızın hediyesini hayirlisiyla versin inşallahTup bebek merkezinde daha kapsamli bakildigini bilmiyordum tesekkur ederim. Test verdigimiz yer androloji merkeziymis![]()