Erkek İnfertilitesi Sperm testi sonucu yorumlarmısınız

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Azademt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2020
48
60
88
Kızlar test sonucumuzu yorumlayabilecek olan varmı ?

Son düzenleme:
Tabii buyrun
Screenshot_20201107-003935_Gallery.webp

Evet doktor proxeed verdi. 20 gundur onu kullaniyoruz. Insallah faydası olur

Birde birsey sormak istiyorum. Biz ilk sperm testi verdigimizde esimin ileri hareketi %19 du. Keciboynuzu kuru yaptik bu hareket dahada dusmustu. Ters tepmis olabilirmi bizde 😥

Birde birsey sormak istiyorum. Biz ilk sperm testi verdigimizde esimin ileri hareketi %19 du. Keciboynuzu kuru yaptik bu hareket dahada dusmustu. Ters tepmis olabilirmi bizde 😥
Evet olabilir bide erkeklerin fsh değerine bakılmalı eğer problem varsa o zaman da kürler ters etki yapabiliyor bide eğer sayınız artıp hareket dustuyse oda olabilir yada o an stres yaşamış olabilir sigara kullanıyor mu

Evet sayi artmisti ama hareket dusmustu. 3 kez sperm testi istediler ama hic hormon tahlili yapmadilar sigara kullaniyor ama azaltti.

Evet sayi artmisti ama hareket dusmustu. 3 kez sperm testi istediler ama hic hormon tahlili yapmadilar sigara kullaniyor ama azaltti.
Sayı artınca öyle olabiliyor eğer imkanınız varsa hormon da baktırin bide yine maddi imkan varsa vereceğiniz sperm testini herhangi bir tup bebek merkezinde vermenizi tavsiye ederim çünkü orada embriyologlar tarafından bakılıyor ve detaylı şekilde inceleniyor ben 6 yil olacak uğraşali şimdi bahceciye başladık orada test vereceğiz Allahın izniyle doğru yerdeyiz diye düşünüyorum artık

Tup bebek merkezinde daha kapsamli bakildigini bilmiyordum tesekkur ederim. Test verdigimiz yer androloji merkeziymis 😊

Back
X