- 7 Aralık 2018
- 128
- 225
- 53
- 36
- Konu Sahibi Manolyatek
-
Anlamadigim icin soruyorum kusura bakmayin spermProxeed i kullanin ama bu sonuclarla normal yolla cok zor canim
Canim sperm sayisi iyi ama morfoloji %1 kotu.%4 un alti maalesef iyi deil.bide hareket %3 cok az en az %50 olmaliki normal yoldan olsun.ama proxeed iyi bi takviye onu kesin kullanin.bide keciboynuzu küru deneyin derim.Anlamadigim icin soruyorum kusura bakmayin sperm
Sayisimi az yada sorun ne gozukuyor doktor bi net aciklamadi
Cok cok tesekkur ederim aciklamaniz icinCanim sperm sayisi iyi ama morfoloji %1 kotu.%4 un alti maalesef iyi deil.bide hareket %3 cok az en az %50 olmaliki normal yoldan olsun.ama proxeed iyi bi takviye onu kesin kullanin.bide keciboynuzu küru deneyin derim.
Canim bende 1 bucuk senelik evliyim her ay duzenli adet gorurdum gaziran ve temmuz ayinda klomen ve gobek cevresi igneler kullandim yinede bi ise yaramadi 3 ay adet gormuyordum doktorumu degistirdim alttan muayene etti ve megerse pko varmis bende cok kotu oldum o yuzden yumurtaliklarim tembelmis ama gebelige engel degilmis bana glifor ve duphaston yazdi onu kullaniyorum adet sokturucu bakalim adet olursam 2.gunu gidip hormon tahlili yapilacak sonra 8.gunu gidip rahim filmi cekilecek cok korkuyorum nasil olacak bilmiyorumCanim sperm sayisi iyi ama morfoloji %1 kotu.%4 un alti maalesef iyi deil.bide hareket %3 cok az en az %50 olmaliki normal yoldan olsun.ama proxeed iyi bi takviye onu kesin kullanin.bide keciboynuzu küru deneyin derim.
Bu arada canim esim bugun sperm tahlili yaptirdik sonuc temiz ciktiCanim sperm sayisi iyi ama morfoloji %1 kotu.%4 un alti maalesef iyi deil.bide hareket %3 cok az en az %50 olmaliki normal yoldan olsun.ama proxeed iyi bi takviye onu kesin kullanin.bide keciboynuzu küru deneyin derim.
Ne güzel işte canım neden korkuyosun rahim filminden sonra hamile kalan cok.bende adetimi bekliyorum simdi 2.gunu cagirdi dr.sonuca gore sanirim bendende isticek hsg.Canim bende 1 bucuk senelik evliyim her ay duzenli adet gorurdum gaziran ve temmuz ayinda klomen ve gobek cevresi igneler kullandim yinede bi ise yaramadi 3 ay adet gormuyordum doktorumu degistirdim alttan muayene etti ve megerse pko varmis bende cok kotu oldum o yuzden yumurtaliklarim tembelmis ama gebelige engel degilmis bana glifor ve duphaston yazdi onu kullaniyorum adet sokturucu bakalim adet olursam 2.gunu gidip hormon tahlili yapilacak sonra 8.gunu gidip rahim filmi cekilecek cok korkuyorum nasil olacak bilmiyorum
Canım ne mutlu sanaki pkolusun:) bunun için kesinlikle üzülme çünkü tüp bebekte şansı en fazla hasta grubuna giriyorsun pkolu kadınlarda yumurta sayısı ve kalitesi çok iyi çıkıyor ve bunu bütün doktorlar söylüyorlar yani doktorların en sevdiği hastalardansın Allahın izniyle ilk tüp bebek denemende hamile kalırsın tabiki rahimde sorun yoksa bende pkoluyum yumurtalıklarım çok iyi yumurta veriyor güzel embriyolarım oluyor fakat rahimde çok fazla problem var o yüzden bi türlü pozitifi göremedim rabbim hepimize nasip etsin anne olmayı inşallahCanim bende 1 bucuk senelik evliyim her ay duzenli adet gorurdum gaziran ve temmuz ayinda klomen ve gobek cevresi igneler kullandim yinede bi ise yaramadi 3 ay adet gormuyordum doktorumu degistirdim alttan muayene etti ve megerse pko varmis bende cok kotu oldum o yuzden yumurtaliklarim tembelmis ama gebelige engel degilmis bana glifor ve duphaston yazdi onu kullaniyorum adet sokturucu bakalim adet olursam 2.gunu gidip hormon tahlili yapilacak sonra 8.gunu gidip rahim filmi cekilecek cok korkuyorum nasil olacak bilmiyorum
Canım hiç üzülme senin eşiyin morfolojisi yine %1 miş benim eşiminki resmen sıfırdı ama çok şükür rabbimeki tüp bebek tedavisi ile 16 tane birinci kalite blastokistimiz oluştu maşallah :) şuan rahim hazırlama sürecindeyim sonuç ne olacak bilemiyorum ama morfolojisi sıfır spermle böyle güzel embriyolarım olduysa seninki nasıl olur Allah bilir illaki normal yolla olacak diye bişey yok tüp bebekte korkulacak bi tedavi değil tamamen rahat rutin bi tedavi bence zaman kaybetmeden tüp bebeğe başla Allahın izniyle hakkında çok güzel şeyler olacak gör bakhanimlar esim dun sperm testi verdi..sperm testinden sonra doktor beni cagirip muayne etti spermlerinde sorun oldugunu anladik ama dogru bir aciklama yapmadi bize tup bebek asilaMa onerdi .. bizde daha erken normal yollari deneyelim bir kac ay diye dusunduk esime proxeed diye bir toz verdi .. bana folikasit .. bilenler ne manaya geliyor bi yardimci olurmusunuz normal yolla gebelik mumkunmu acaba ...
Evet banada vajinal ultrasonda pko dedi ama daha hormonlara bakilmadi.amh degerim 6.72 cikti buda pko yu destekliyo galiba dimiCanım ne mutlu sanaki pkolusun:) bunun için kesinlikle üzülme çünkü tüp bebekte şansı en fazla hasta grubuna giriyorsun pkolu kadınlarda yumurta sayısı ve kalitesi çok iyi çıkıyor ve bunu bütün doktorlar söylüyorlar yani doktorların en sevdiği hastalardansın Allahın izniyle ilk tüp bebek denemende hamile kalırsın tabiki rahimde sorun yoksa bende pkoluyum yumurtalıklarım çok iyi yumurta veriyor güzel embriyolarım oluyor fakat rahimde çok fazla problem var o yüzden bi türlü pozitifi göremedim rabbim hepimize nasip etsin anne olmayı inşallah
Tatlım amh falan hepsi hikaye ve emin olki hormonlarda bi sıkıntı varsa doktorlar bişekilde hormonları düzene sokuyorlar yani hepsinin tedavisi var bırak pkoyu tetiklesin emin olki pko korkulacak bi rahatsızlık değil ben 10 yıldır çocuk tedavisi görüyorum 6 kere tüp bebek yaptırdım normal doktorlara gittiğimde cabası ama benim rahimde çözülemeyen problemler olduğu için bi türlü pozitifi göremiyorum demem oki baya tecrübeliyim bu konularda sen canını sıkma hormonları düzene sokarlar güzel güzel iğnelerle seni yumurtlatıp bol bol embriyo oluştururlar sanada patır patır doğurmak kalır :) kendini uzme strese sokma yeterEvet banada vajinal ultrasonda pko dedi ama daha hormonlara bakilmadi.amh degerim 6.72 cikti buda pko yu destekliyo galiba dimi
Ayy insallahh rabbim aratmadan sanada banada nasip etsin insallah :) ya benim adetlerim falanda düzenli bilemedimki hormonlarda bisey varmidir.1 kezde kimyasal gebelik gecirdim o kadar devami gelmiyorTatlım amh falan hepsi hikaye ve emin olki hormonlarda bi sıkıntı varsa doktorlar bişekilde hormonları düzene sokuyorlar yani hepsinin tedavisi var bırak pkoyu tetiklesin emin olki pko korkulacak bi rahatsızlık değil ben 10 yıldır çocuk tedavisi görüyorum 6 kere tüp bebek yaptırdım normal doktorlara gittiğimde cabası ama benim rahimde çözülemeyen problemler olduğu için bi türlü pozitifi göremiyorum demem oki baya tecrübeliyim bu konularda sen canını sıkma hormonları düzene sokarlar güzel güzel iğnelerle seni yumurtlatıp bol bol embriyo oluştururlar sanada patır patır doğurmak kalır :) kendini uzme strese sokma yeter
Ooooo bide gebelık geçirmişsin kız vallahi senin boy boy bebeklerin olur Allahın izniyle korkma demekki hamile kalabiliyorsun bu rahminde bi sorun olmadığı anlamına geliyo düzenli adet görmende hormonlarda bi sıkıntı olmadığına işaret hadi yine iyisin :) tatlım eğer durumun müsaitse iyi bi doktor araştır ve zaman kaybetmeden tüp bebeğe başla bian önce anne ol ve kurtul banada bol bol dua et :)Ayy insallahh rabbim aratmadan sanada banada nasip etsin insallah :) ya benim adetlerim falanda düzenli bilemedimki hormonlarda bisey varmidir.1 kezde kimyasal gebelik gecirdim o kadar devami gelmiyor
Daha 1 senedir istiyorum dogal olsun istiyorum ama olmazsa tabiki sartlari zorlariz mecbur.sen 10 senedir ugrasiyomussun Rabbim insalllahh en kisa zamanda sana nasip eder.herseyin bi zamani var.ama ne guzel bak umudunu kesmemissin ben inaniyorum yakin zamanda olacak seninde :)Ooooo bide gebelık geçirmişsin kız vallahi senin boy boy bebeklerin olur Allahın izniyle korkma demekki hamile kalabiliyorsun bu rahminde bi sorun olmadığı anlamına geliyo düzenli adet görmende hormonlarda bi sıkıntı olmadığına işaret hadi yine iyisin :) tatlım eğer durumun müsaitse iyi bi doktor araştır ve zaman kaybetmeden tüp bebeğe başla bian önce anne ol ve kurtul banada bol bol dua et :)
Ben bütün umudumu rabbime bağladım canım o ol derse olacak yok derse kalacak yapacak bişey yok rabbim kaldıramayacağımız yük vermesin herkesin bu dünyada bi imtihanı vardır benimkide buymuş ama çabalamak lazım elimizden geleni yapmamız lazım biz çabalayalımda verecek olanda alacak olanda belliDaha 1 senedir istiyorum dogal olsun istiyorum ama olmazsa tabiki sartlari zorlariz mecbur.sen 10 senedir ugrasiyomussun Rabbim insalllahh en kisa zamanda sana nasip eder.herseyin bi zamani var.ama ne guzel bak umudunu kesmemissin ben inaniyorum yakin zamanda olacak seninde :)
Aynen canim amin cumlemize nasip etsin ins bakalim rahim filminde insaAllah bisey cikmazCanım ne mutlu sanaki pkolusun:) bunun için kesinlikle üzülme çünkü tüp bebekte şansı en fazla hasta grubuna giriyorsun pkolu kadınlarda yumurta sayısı ve kalitesi çok iyi çıkıyor ve bunu bütün doktorlar söylüyorlar yani doktorların en sevdiği hastalardansın Allahın izniyle ilk tüp bebek denemende hamile kalırsın tabiki rahimde sorun yoksa bende pkoluyum yumurtalıklarım çok iyi yumurta veriyor güzel embriyolarım oluyor fakat rahimde çok fazla problem var o yüzden bi türlü pozitifi göremedim rabbim hepimize nasip etsin anne olmayı inşallah
Olabilir canim isteyebilir ama isterse bence aneztezili yaptir çünkü anteztezili olmasi iyiymis kendini kasip geri filan cekersen yanlis cikabilirmis sonuc o yuzden canim aneztezili iste bence hem hisetmessin hemde gözünü acmissin ki hicbisey yok :)Ne güzel işte canım neden korkuyosun rahim filminden sonra hamile kalan cok.bende adetimi bekliyorum simdi 2.gunu cagirdi dr.sonuca gore sanirim bendende isticek hsg.
Canim aneztezili rahim filmi nasil oluyor nette arastirdimda bayiltiyorlarmis oyle mi balim yani bilgin var mi yoksa beldwn asagisini mi uyusturuyorlar doktorum bana aneztezili yapcam demistiCanım ne mutlu sanaki pkolusun:) bunun için kesinlikle üzülme çünkü tüp bebekte şansı en fazla hasta grubuna giriyorsun pkolu kadınlarda yumurta sayısı ve kalitesi çok iyi çıkıyor ve bunu bütün doktorlar söylüyorlar yani doktorların en sevdiği hastalardansın Allahın izniyle ilk tüp bebek denemende hamile kalırsın tabiki rahimde sorun yoksa bende pkoluyum yumurtalıklarım çok iyi yumurta veriyor güzel embriyolarım oluyor fakat rahimde çok fazla problem var o yüzden bi türlü pozitifi göremedim rabbim hepimize nasip etsin anne olmayı inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?