- 19 Eylül 2018
- 758
- 605
- 23
- 35
- Konu Sahibi Manolyatek
-
Tatlım ben daha önce iki kere rahim filmi çektirdim iklini 4 sene önceydi ikinciyide yazın çektirdi 4 sene önceki çok ağrılı olmuştu anestezi vermemişlerdi yazınki çektirdiğimdede anestezi kullanmadım oda ağrısız oldu bildiğin hiç bişey hissetmiyorsun eğer doktorun anestezi vericem dediyse ozaman teknolojileri iyi değildir çünkü şimdiki rahim filmi çeken cihazlar aynı ultrason muayenesi gibi hiç bişey hissetmiyorsun sana tavsiyem ağrısız film çektiren yerde yaptır ben istanbulda echomarda çektirmiştim hem hiç bişey hissetmiyorsun hemde ne var ne yoksa ortaya bir bir çıkartıyorlar türkiyenin en iyi rahim filmi çeken yerlerinden bitanesidir sen nerde oturuyorsunCanim aneztezili rahim filmi nasil oluyor nette arastirdimda bayiltiyorlarmis oyle mi balim yani bilgin var mi yoksa beldwn asagisini mi uyusturuyorlar doktorum bana aneztezili yapcam demisti
Ben büyük ihtimalle devlet hastanesinde cektiricem.ordada anestezi yok galiba.anesteziden hsgden daha cok korkuyorum.ölüm gibi geliyo bana.5 10 dk disii sıkarim napim :)Olabilir canim isteyebilir ama isterse bence aneztezili yaptir çünkü anteztezili olmasi iyiymis kendini kasip geri filan cekersen yanlis cikabilirmis sonuc o yuzden canim aneztezili iste bence hem hisetmessin hemde gözünü acmissin ki hicbisey yok :)
Haklisin canim ben gaziantepte yasiyorum burada ncr diye ozel hastane var ve doktorlari super bende yeni gittim bu doktora o kadar doktora gittim ve hicbiri bisey soylemedi ama bu doktor hemen polikistik oldugunu soyledi birde ben kendimi kasiyorum ve geri cekiyorum korktugum icin o yuzden aneztezili dedi doktor ve cok iyi bilindik bi doktor yani kuzumTatlım ben daha önce iki kere rahim filmi çektirdim iklini 4 sene önceydi ikinciyide yazın çektirdi 4 sene önceki çok ağrılı olmuştu anestezi vermemişlerdi yazınki çektirdiğimdede anestezi kullanmadım oda ağrısız oldu bildiğin hiç bişey hissetmiyorsun eğer doktorun anestezi vericem dediyse ozaman teknolojileri iyi değildir çünkü şimdiki rahim filmi çeken cihazlar aynı ultrason muayenesi gibi hiç bişey hissetmiyorsun sana tavsiyem ağrısız film çektiren yerde yaptır ben istanbulda echomarda çektirmiştim hem hiç bişey hissetmiyorsun hemde ne var ne yoksa ortaya bir bir çıkartıyorlar türkiyenin en iyi rahim filmi çeken yerlerinden bitanesidir sen nerde oturuyorsun
Aynen canim hem kendini kasmayip rahat olursan kolay oluyormusBen büyük ihtimalle devlet hastanesinde cektiricem.ordada anestezi yok galiba.anesteziden hsgden daha cok korkuyorum.ölüm gibi geliyo bana.5 10 dk disii sıkarim napim :)
Ozaman doktoruyun dediğini uygula canım bizler nekadar tecrübe etsekte en doğrusunu yine onlar bilirler eğer kendini kasma durumun olursa anestezi senin için daha iyi olur inşallah herşey gönlünce olurHaklisin canim ben gaziantepte yasiyorum burada ncr diye ozel hastane var ve doktorlari super bende yeni gittim bu doktora o kadar doktora gittim ve hicbiri bisey soylemedi ama bu doktor hemen polikistik oldugunu soyledi birde ben kendimi kasiyorum ve geri cekiyorum korktugum icin o yuzden aneztezili dedi doktor ve cok iyi bilindik bi doktor yani kuzum
canm anestezi ne gerek varki anlamadım. eski makinalar ağrılı oluyor diye anestezi oluyormuş yeni makinalarda hiç bişey hissetmiyosun ağrın falan olmuyo monitorde ilacı seyretti tiplerden nasıl geçtiğini falan hemşire yanda elimi tutmuş bana anlatıyordu bir baktım bitmişCanim aneztezili rahim filmi nasil oluyor nette arastirdimda bayiltiyorlarmis oyle mi balim yani bilgin var mi yoksa beldwn asagisini mi uyusturuyorlar doktorum bana aneztezili yapcam demisti
Himmm haklisin canim bakalim hayırlısıcanm anestezi ne gerek varki anlamadım. eski makinalar ağrılı oluyor diye anestezi oluyormuş yeni makinalarda hiç bişey hissetmiyosun ağrın falan olmuyo monitorde ilacı seyretti tiplerden nasıl geçtiğini falan hemşire yanda elimi tutmuş bana anlatıyordu bir baktım bitmiş
canim rahim filminin faydasi var mi yani rahim filmi cektirdikten sonra gebe kalan cok oluyormus ve bisey daha soracagim aneztezili rahim filmi ne demek yani bayiltiyorlar mi uyusturuyorlar mi canim bilgisi olan lutfen yardimci olsunTatlım ben daha önce iki kere rahim filmi çektirdim iklini 4 sene önceydi ikinciyide yazın çektirdi 4 sene önceki çok ağrılı olmuştu anestezi vermemişlerdi yazınki çektirdiğimdede anestezi kullanmadım oda ağrısız oldu bildiğin hiç bişey hissetmiyorsun eğer doktorun anestezi vericem dediyse ozaman teknolojileri iyi değildir çünkü şimdiki rahim filmi çeken cihazlar aynı ultrason muayenesi gibi hiç bişey hissetmiyorsun sana tavsiyem ağrısız film çektiren yerde yaptır ben istanbulda echomarda çektirmiştim hem hiç bişey hissetmiyorsun hemde ne var ne yoksa ortaya bir bir çıkartıyorlar türkiyenin en iyi rahim filmi çeken yerlerinden bitanesidir sen nerde oturuyorsun
Tamamen uyuyosun bayiltiyolar gibi düsün ameliyatta gibi yanicanim rahim filminin faydasi var mi yani rahim filmi cektirdikten sonra gebe kalan cok oluyormus ve bisey daha soracagim aneztezili rahim filmi ne demek yani bayiltiyorlar mi uyusturuyorlar mi canim bilgisi olan lutfen yardimci olsun
Himmmm anladim canim benim cok saoll ☺☺❤Tamamen uyuyosun bayiltiyolar gibi düsün ameliyatta gibi yani
Canım rahim filminin şöyle bi faydası var eğer tüplerinde hafif tıkanıklıklar varsa film çekimi sırasında tıkanıklıklar açılıyor ve rahimde ne sorun varsa hepsi ortaya çıkıyo çok gerekli bi film yani önceden rahim filmi çok ağrılıydı ama şimdi teknoloji çok gelişti hiç bi acı vermeden çekiyorlar korkulacak hiç bi şey yok yanicanim rahim filminin faydasi var mi yani rahim filmi cektirdikten sonra gebe kalan cok oluyormus ve bisey daha soracagim aneztezili rahim filmi ne demek yani bayiltiyorlar mi uyusturuyorlar mi canim bilgisi olan lutfen yardimci olsun
Tesekkurler canimmm rahatladim biraz❤❤Canım rahim filminin şöyle bi faydası var eğer tüplerinde hafif tıkanıklıklar varsa film çekimi sırasında tıkanıklıklar açılıyor ve rahimde ne sorun varsa hepsi ortaya çıkıyo çok gerekli bi film yani önceden rahim filmi çok ağrılıydı ama şimdi teknoloji çok gelişti hiç bi acı vermeden çekiyorlar korkulacak hiç bi şey yok yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?