- 21 Mart 2017
- 3.932
- 9.391
- 158
- Konu Sahibi p a t u l i
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba, ileri hiz ve morfoloji degerleriniz beklenenin biraz altinda gorunuyor, isterseniz bir uroloji uzmani ile gorusun. Bizim degerlerimiz de buna yakindi, doktor vitamin/antioksidan vermisti, muayene de birsey cikmayinca kullandik, ikinci testte sayi ve hiz artmisti ozellikle.Umarim hayirli haberlerle gelirsiniz.anlayan yorumlayabilirmi
Sperm sayısında düşme var ileri hareket artmış ancak morfoloji düzelmemiş ben eşime zeytinyağında bekletilmiş incir yedirdim 20 gün kadar. 1 ml de 8 milyon olan sperm 20 mılyona cıktı ve morfoloji 5 ten 7 ye yükseldi aklıma geldikçe de yemekten sonra orta boy bir dış sarımsağı bölüp hap gibi yuttu. hareket için e vitamini keçiboynuzu pekmezi etkili bunlarla da destekleyin.ben 20 gün içerisinde vitamin ve keçiboynuzu vermemiştim ancak önceki aylarda kullanmıştm hareketliliğe öok büyük etkiisi var %10 lardan %29 a çıkmıştı ileri hareket.2 ay vitamin takviyesi kullandık sanırım işe yaramamıştekrar yorumlarmısınız
BENCE DOKTOR DEĞİŞTİRİN Bİ KİŞİDE KALMAYIN2 ay vitamin takviyesi kullandık sanırım işe yaramamıştekrar yorumlarmısınız
Hakiki zeytinyağı mı cnmSperm sayısında düşme var ileri hareket artmış ancak morfoloji düzelmemiş ben eşime zeytinyağında bekletilmiş incir yedirdim 20 gün kadar. 1 ml de 8 milyon olan sperm 20 mılyona cıktı ve morfoloji 5 ten 7 ye yükseldi aklıma geldikçe de yemekten sonra orta boy bir dış sarımsağı bölüp hap gibi yuttu. hareket için e vitamini keçiboynuzu pekmezi etkili bunlarla da destekleyin.ben 20 gün içerisinde vitamin ve keçiboynuzu vermemiştim ancak önceki aylarda kullanmıştm hareketliliğe öok büyük etkiisi var %10 lardan %29 a çıkmıştı ileri hareket.
Yok ben hakiki bulamadım teneke zeytınyagıydıHakiki zeytinyağı mı cnm
Ml deki sperm sayınız az 7500 çıkmış. ileri hareket morfoloji falan gayet iyi sayıda sıkıntı var en az 16 milyon olması bekleniyor ml deki sperminRica etsem bu testide yorumlarmisiniz?doktor olmadığı için gösteremedik dün.
Teşekkür ederim. 7 yıl önce varikosel ameliyatı oldu eşim. Değerler bir türlü düzelmedi morfoloji % 2-4 arası çıkıyordu ileri hareket %20 lerdeydi sayıda yine bu şekildeydi dağa fazla beklemeyip tüp bebek tedavisi gördüm. Şimdi oglum 4 yaşında kardeş istiyor. Seneler sonra ilk kez yaptırdık sperm testi inanın çok korkarak aldım sonucu elime . Bide galiba unutmuşum artık test yorumlamayi tereddutte kaldimMl deki sperm sayınız az 7500 çıkmış. ileri hareket morfoloji falan gayet iyi sayıda sıkıntı var en az 16 milyon olması bekleniyor ml deki spermin
Benimde eşimde varikosel var yeni öğrendik sayılır 3 4 ay oldu ml de en kötü 6 milyon ve %10 hareketi gördük biraz biraz yükselttik takviyelerle ama bebek sahibi olamadık.sizin hareket gayet güzel onun için birşey yaptınız mı harekette sıkıntı var bizim %25 ileri hareket bizde.Teşekkür ederim. 7 yıl önce varikosel ameliyatı oldu eşim. Değerler bir türlü düzelmedi morfoloji % 2-4 arası çıkıyordu ileri hareket %20 lerdeydi sayıda yine bu şekildeydi dağa fazla beklemeyip tüp bebek tedavisi gördüm. Şimdi oglum 4 yaşında kardeş istiyor. Seneler sonra ilk kez yaptırdık sperm testi inanın çok korkarak aldım sonucu elime . Bide galiba unutmuşum artık test yorumlamayi tereddutte kaldimyine başlayalım kürlere ne yapalim
teşekkür ederim
![]()
Ameliyat oldu mu?olmadıysa olmasını tavsiye ederm öncelikle. Yaklaşık 5 yıldır test yapmıyorduk hiç bişey de yapmadık açıkçası bendr şaşırdım düzelmesini çünkü bildiğim kadarıyla sayıdan ziyade hareket ve morfoloji önemli.Benimde eşimde varikosel var yeni öğrendik sayılır 3 4 ay oldu ml de en kötü 6 milyon ve %10 hareketi gördük biraz biraz yükselttik takviyelerle ama bebek sahibi olamadık.sizin hareket gayet güzel onun için birşey yaptınız mı harekette sıkıntı var bizim %25 ileri hareket bizde.
Yok ameliyat olmadı ml de 20 milyon ileri %25 yerinde %11 morfoloji 7 bizim ameliyat düşünmüyoruz şuan iyileşme sürecinden dolayı bu ay aşılama tutmazsa tüp bebek düşünüyoruzAmeliyat oldu mu?olmadıysa olmasını tavsiye ederm öncelikle. Yaklaşık 5 yıldır test yapmıyorduk hiç bişey de yapmadık açıkçası bendr şaşırdım düzelmesini çünkü bildiğim kadarıyla sayıdan ziyade hareket ve morfoloji önemli.
Hiçbirine gerek kalmadan kendiliğinden gelsin bebeginiz tez zamanda inşallah.Yok ameliyat olmadı ml de 20 milyon ileri %25 yerinde %11 morfoloji 7 bizim ameliyat düşünmüyoruz şuan iyileşme sürecinden dolayı bu ay aşılama tutmazsa tüp bebek düşünüyoruz
Ayy cok sağolun hepimize isteyen herkese nasip olsunHiçbirine gerek kalmadan kendiliğinden gelsin bebeginiz tez zamanda inşallah.